- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Свалила си водица...просто се замисли като разумен човек как според теб тялото би изгорило толкова лой за няколко часа? М? И няма да пробвам,искам нАучно обяснение как става тоя номер
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
не се горят особено калории, естествено, то само със стоене не става...но е като пречистваща диета, а в интерес на истината след 3-тия час дори не си гладен...аз съм си в доста добра форма затова го правя само на пълнолуние иначе диети не спазвам..но е доказано, че при пълнолуние гладуването сваляш повече от колкото в обикновен ден от седмицата..и то се дължи именно на връзката между луната и водата..мисля че и на новолуние ставаше, но аз го правя само веднъж в месеца..
![]()
Както и да е,не можеш да кажеш,че това е диета или някакъв хр.режим в никакъв случай.Нито храна включва,нито нищо.Един път в месеца гладуваш и това е.
А къде са тези изследвания и експерименти и в какви условия са правени ? Дай линк или просто си е fail.
В първия момент като видях темата си казах да ви напиша,че диетите са напълно вредни(цитирам майка ми;д)но като прочетох повечето рецепти за сваляне на някое друго килце,разбрах,че тук не е така и затова ви поздравявам!!Аз по принцип НЕ съм от пълничките но тези диети които споделяте са тип „здравословен живот„и смятам да почна някоя!!
Но имам един проблем-краката са ми дебели!! :s Много познати са ми казвали че не е така но аз си знам че краката ми не са перфектни...което ми прави комплекси..Козирог съм и съм перфекциониска относно някой въпроси,включително и моята фигура.И така ако някой има подобен проблем(отностно краката) да сподели
Мерси и цунки предварително
Добре,как става така..доста момичета си похапват на воля сладки,вредни и калорични храни,а не дебелеят? Например моделите,гледам техни снимки как ядат пица,палачинки с течен шоколад и всякакви мазни и калорични храни,а всъщност са много слаби?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Колкото повече задълбочаваш и гледаш другите около себе си,толкова по-зле.
Все едно аз де спитам , защо някой,който през ден е пиян,пуши и тренира от време на време,яде квото му падне по 1-2-3 пъти на ден изглежда сходно ,почти като мен? Колкото повече гледаш подобни хора,толкова повече се демотивираш и биваш изваден от пътя към целта си![]()
В моя пример работата си е до ген,но все пак влияят много неща на тези процеси - метаболизъм,физическа дейност,начин на живот,но също така и периодичност на хранителните режими (тоест като са във офф сийзън културистите ядат и хамбургери и пици и даже в хр.режим на един от великите културисти е вписано,че в подобен период яде 35 понички (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) на закуската (БЛИЗО 10.000 калории) (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Та така е възможно и с моделите,но важни са много приеманите калории.
То всъщност наистина е най-важно да спортуваш,дори да хапваш по някой път вредно,после като спортуваш,няма да е проблем.HolyShit,понеже напоследък ям някакви храни,които ме засищат за много кратко време и после съм гладна като вълк,все едно не съм яла от 5675967 години ;д та кои храни са засищащи,би ли изброил? Защото ми писна да ям и все да съм гладна
Към храната си е добре да добавиш някакви неща дето да дават обем,да засищат,но да не съдържат нищо.Примерно към някво месце (това е основното) добавяш малко салата от зеле и морков и малко грах и зелен фасул(като за салатка) [това е обемното] Този зелен фасул има 28 калории на 100 грама само![]()
не знам дали ми вярваш, но аз наистина ям много! на всеки час пъхам нещо в устата...и в повечето случаи това е някакво парче пица, сандвич или шоколад! единственото което не ям е бързите храни: Мак Доналдс, КФС...никога!
^само не ми е ясно,след като си слаба и ядеш "по много" за какво ти е да спазваш лунни,слънчеви и не знам си там какви диети?Приказките за пречистването ги остави-тялото си има механизми,благодарение на които изхвърля отровите(по биология се учи как точно става това,ако не се лъжа)-просто това редуване тъпкане-глад е не само безсмислено,но и вредно
Бтв,малко по-горе стана дума-храните с нисък гликемичен индекс засищат за дълго време(в нета има инфо),докато тези с висок ГИ предизвикват отделяне на много голямо количество инсулин --->всичкият тоя инсулин транспортира глюкозата в кръвта към мускулите/мастните депа(според зависи) ---> пада кръвната захар ---> организма иска храна(най-вече въглехидрати)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Glamour..Като се вдигне инсулина се вдига кръвната захар..Засищаш се повечко,за това трябва да ги избягвам,че после не мога да ям xD
обратното- хапваш-вдига се концентрацията на глюкоза в кръвта и като реакция панкреасът пуска повече инсулин,за да я транспортира,където трябва
http://lubomirivanov.com/5287/
"Когато инсулина се покачи твърде много възниква и още един негативен ефект – той сваля кръвната захар под първоначалното й равнище и предизвиква хипогликемия. В резултат може да ви прилошее, енергията ви пада и започвате да изпитвате неконтролируем глад за въглехидрати и най-вече за сладко."
тоя пасаж имах предвид =)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
За храни с какъв ГИ говорим?
That's broscience..........Тия глупости,сакън не яж сладко преди тренировка,че вземе да ти прилошее,пълни глупости са.
Следя темата от доста време и айде, викам си, най-накрая да се включа и аз.
Като гледам има доста хора, които са на 90-дневната, обаче аз изобщо не съм й привърженичка. Една моя приятелка я спазваше на два пъти, без никакви отклонения и отслабна. Но след края на диетата си качваше старите килограми, че и отгоре, а не се тъпчеше и това ме отказа тотално.
Онзи ден попаднах на някаква книга "Диета само за тийнейджъри". Има доста интересни неща - упражнения, съдържание на калории в различните храни, такива неща, и, да не забравяме, самата диета. Избрах си един произволен ден и искам да ми кажете какво мислите, смятам да започна диетата от понеделник.
Ден 2:
З: 1 зърнена храна, 1 млечен продукт,1 плодов
О: 1 белтъчна, 1 зърнена храна, 1 млечен продукт, 1 плодова, зеленчуци, 1 подправка
В: 1 белтъчна, 1 зърнена храна, зеленчуци, подправка
Има и две леки закуски, но тях може би ще ги пропусна и ще ги ям само ако озверея, щото по принцип ям като свиня.През час тичам до хладилника (или до най-близката закусвалня)
Мисля да комбинирам диетата с коремни преси (сега ги правя по 130, но до понеделник ще ги увелича до 180-200)
и упражнения на степер + още някакви упражнения за стягане, но още не съм решила какви точно.
Мнения?
Последно редактирано от SunnyWinter : 02-10-2012 на 13:26
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Някой знае ли упражнения (кардио), различни от пъмп ит ъп или тае бо. Това време не става и за бяганеТака че ако някой знае нещо, моля споделете
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p10096.html Какво мислите за тези упражнения ? и най-вече за ,, Фитнес упражнение 4 – за коремни и седалищни мускули'' бях чела някъде, че от него може да се разшири таза или нещо от този сорт, което не е за предпочитане..дали е така, някой може ли да ми каже ???
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Здравейте аз от 6 Февруари започнах 90-дневната диета понеже Май месец ще имам бал и искам да отслабна поне със 10 кг до 15-20 Май та за днеска менюто за 6-ти ден
З 1 Ябълка
О Варени картофи
В Варени картофи