.
Затворена тема
Страница 28 от 100 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2493
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Някой знае ли упражнения (кардио), различни от пъмп ит ъп или тае бо. Това време не става и за бягане Така че ако някой знае нещо, моля споделете
    моята майка е маниачка на тема хубаво тяяло, и ако съм в форма то е защото тя ме подканва..Не че иначе щях да съм няква дебела, просто нямаше да съм като сега..може би не толкова стегната...Та майка ми ми показа едни упражнения, които правя всеки ден и за всияките отнема общо около час или час и малко (зависи колко си уморена, как ги правиш..).Та има коремни преси, гръдни и страични...3 серии по 50 клякания, въпреки че всеки ден се увеличават..и разни упражнения за ръцете и раменете с помощта на гири...моите са 3 кила, но аз колкото и отдавна на ги правя тези упражнения, не мога с повече...пробвах ...и не става...не ми се получава и накрая все едно не съм си направила упражненията..Това е..най-важното е да знаеш какво искаш да "подчертаеш" във формата си и да избереш правилните тежести!! ако искаш нещо да питаш пиши лично...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    FreshJuice, скачай на въжe.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на HolyShit
    Watergirlblue..Кажи на майка си да спре да ги правя тия глупости,че..
    Ще стигнеш до Харвард в инвалидна количка с тези 3x50 клекове.Това ебава мамата на стави и сухожилия...Освен ако не го правиш много-много рядко..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Watergirlblue..Кажи на майка си да спре да ги правя тия глупости,че..
    Ще стигнеш до Харвард в инвалидна количка с тези 3x50 клекове.Това ебава мамата на стави и сухожилия...Освен ако не го правиш много-много рядко..
    бих казала "освен ако ги правиш както трябва"...
    тези упражненийца ги правя от почти година, и доколкото помня, до болница не се е стигало..

Хаха,много ясно....Само година.Това става с продължение на години.Натрупването на млечна киселина и изхабяването на стави/сухожилия.На около 30 години вече е напълно възможно да се появят проблеми.

За това бих ти казал да добавяш тежести,вместо да клякаш с твоето тегло само и задължително да правиш ПЪЛНИ КЛЕКОВЕ (ass to grass) ,тоест гъза ти почти докосва земята,колкото можеш по-дълбоко клякаш..

ПП: Как от страница 27 стигнахме на страница 82? Да ни да е трябвало да е 28? И само аз ли го забелязвам това ?

Голям фен
    Хаха,много ясно....Само година.Това става с продължение на години.Натрупването на млечна киселина и изхабяването на стави/сухожилия.На около 30 години вече е напълно възможно да се появят проблеми.

За това бих ти казал да добавяш тежести,вместо да клякаш с твоето тегло само и задължително да правиш ПЪЛНИ КЛЕКОВЕ (ass to grass) ,тоест гъза ти почти докосва земята,колкото можеш по-дълбоко клякаш..

ПП: Как от страница 27 стигнахме на страница 82? Да ни да е трябвало да е 28? И само аз ли го забелязвам това ?
    клековете са ми много добре...смис до долу...с времето вече не са ми трудни...единственото ми затруднение е да увеличавам тежестта на гирите...Майка ми казва: като свикнеш с една тежест се качваш на друга и така, малко по малко...Е толко пъти съм пробвала...само си развалям единия час за тренировка...и си седа на 3 кила...;хх

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    http://dieti.rozali.com/vkyshti/p10096.html Какво мислите за тези упражнения ? и най-вече за ,, Фитнес упражнение 4 – за коремни и седалищни мускули'' бях чела някъде, че от него може да се разшири таза или нещо от този сорт, което не е за предпочитане..дали е така, някой може ли да ми каже ???
    Моля ви отговорете ми ;р HolyShit според теб ?? (виждам, че си наясно с нещата)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Какво точно очакваш да постигнеш с тези упражнения ?

Град
    В театъра
    да намаля обиколката на ханша (да изгоря всякакви мазнини) и да махна бричовете..
    харесала съм си и тези упражнения и мисля всеки ден да ги правя
    http://dieti.rozali.com/vkyshti/p183.html
    Последно редактирано от Wwwooow : 02-11-2012 на 17:04
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ С упражнения няма да изгориш мазнини. Трябва ти кардио.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^ С упражнения няма да изгориш мазнини. Трябва ти кардио.
    а какво ще постига с тях ?? упражненията не са ли кардио пак???????>?????????????????
    Последно редактирано от Wwwooow : 02-11-2012 на 18:01
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Момичета.. (едит-и момчета ) чета ви и все се каня да започна диетата, ама само се каня... Е, от утре я започвам! Имам едни 5кг да сваля, тормозят ме от толкова време... Ще ме приемете ли при вас??
    Последно редактирано от gersinkaa : 02-11-2012 на 17:54

Аз бих казал..Лифт форева..

Град
    В театъра
    а какво ще постига с тях ?? упражненията не са ли кардио пак???????>?????????????????
    ?? (10bukwi)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

?? (10bukwi)
    Казах ти..Лифт фор евър и това е.

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    От днес реших да започна да правя йога Купих си книжка с упражнения и доста хубави картинки. Има ли някой, който да се е занимавал с това ...и изобщо има ли доволни?

Град
    В театъра
    Казах ти..Лифт фор евър и това е.
    да мерси за смисления отговор много ми помогна. Винаги като не разбирам нещо ще питам тук ...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Че кое не му е смисленото? Аз ти казвам lifting ,това е най-доброто не само за теб,а по принцип.Кардиото е ненужно,освен за самото си предназначение(сърцето) .

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar Виж мнението
    От днес реших да започна да правя йога Купих си книжка с упражнения и доста хубави картинки. Има ли някой, който да се е занимавал с това ...и изобщо има ли доволни?
    По-добре си дръпни клипчета или отиди в зала с треньор. Така от картинки едва ли ще успееш да правиш правилно асаните.

И не очаквай да отслабнеш с йога.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Имам запитване към всички, които са на диета.
    Тази година ми е бала и реших да се приведа в идеална форма (съответно има какво да се желае), та реших да огранича храненето. Нямам проблем с това да ям по-малко и да изключа които и да е храни от менюто си, издържам без проблем. Но вечер ме гони ужасно безсъние. Ако не съм на диета - лягам и заспивам веднага, а всеки път като почна да се ограничавам и се въртя по 2 часа в леглото. Чудих се, дали е защото съм гладна, но не мисля, че изпитвам някакъв глад. Ужасно е, ако някой знае, защо се получава така, моля да ми отговори, ще съм много благодарна.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Все още се чудя дали да си купя от тези масажори,които ги продават в големите магазини с различни приставки?Имат ли ефект върху тялото,изглаждат ли кожата,където е проблемна?Искам да знам,за да не си давам напразно парите.Мнения?

Супер фен Аватара на galu6a
    има ли някой желаещ да започне фитнес с мен другата седмица и диета ,за да се подкрепяме.Ако някой има желание да ми пише на ЛС или тук
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar Виж мнението
    Занимавам се предимно с кундалини йога. Каква книжка си си взел/а ? И какво очакваш да постигнеш с йогата ?

Фен
    Онзи ден от толкова четене в тази тема чак започнах диета :Д :Д :Д Не е истина как му влия на човек, не че имам нужда де. Колкото и да ям все си стоя на 52кг и не мърдам Метаболизъм...
    структура... диетите са гадно нещо.
    mom4e sam

Юнак,не дрънкай глупости.Вземай смело 5-6 пици и 3-4 дюнера хапвай преди да легнеш,ако не мръднеш от 52 кг.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си