- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Прави силови тренировки + кардио. Обаче без хубава диета нищо ама НИЩО няма да направиш.. Храната ти е най важна в горенето на мазноА и принципно тя е в основата на всичко.. Дали ще гориш мазно или ще качваш мускул без достатъчно и качествена храна си тъпчеш на едно място и те такива ти работи..
Само обиколката на ханша няма как да смалиш.. Сваля се равномерно от цялото тяло.. Нема такива магически пръчки да свалят само от бедрата или само от корема и т.н
Силова тренировка, кардио и добра диета ! И си куконата на махалата![]()
Напоследък тренирам на велоергометъра вкъщи, скачам на въже, само чакам да се стопи снега и ще започна и да тичам. Естествено, всичко това го правя от около седмица и все още не виждам резултати, но търпение имам. Ама имам една определена структура на тялото, която си ми е заложена по ген и се чудя има ли начин да я преборя. http://data.whicdn.com/images/228458...1280_large.jpg - ето това. Не говоря за по-големите бедра, знам, че тях няма да смаля и винаги ще са ми по-големи от другите части на тялото, но с повечко тренировки, които правя и балансирано хранене има ли начин да стегна точно тази вътрешна част? Виииинаги ми е била проблемна.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
какви големи бедра бе момиче,много си си добре има просто луфт,явно ти е вродено и нещо ,което не мога да кажа дебело ,малко коремче ,което можеш да свалиш
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
А ти знаеш дали ям, защото... ? Така си и мислех, иска ти се да не е истина
Истината е, че никога не се лишавам от нищо - поне два пъти седмично изяждам по 2 чийзбургера с големи картофки и млечен сос, а на обяд доста често обядвам дюнери...
А между всяко хранене си хапвам я шоколад, я бисквитки...
А вие тука се измъчвате зверски...
Истината е, че трябва да пораснете още малко, да станете поне на 23 - 24 и ще осъзнаете колко глупави неща сте правили :Д
Не може човек да е здрав като сел ишава от сирене, месо и витамини... не може по цял ден да се ядат само ябълки и ГМО домати....
Децааа... децааа.....
mom4e sam
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за режима който си измислих. Понеже от утре съм първа смяна на училище мисля с това да ми се промени и хранителният режим. Та така, примерно за закуска в училище ще пия 3в1 и солети или ще си нося плод от вкъщи, на обяд салатка, а по някога и месо и за вечеря само салата или някакъв плод. Мислите ли, че с този режим за около 2 седмици ще успея да сваля поне 2 кг, като се има предвид и че ще спортувам (ще правя разни упражнения, тренажор, и ходя на йога) почти всеки ден.
Такааа първо да кажа, че съм на 23 и не се имам вече за дете :Д Никой тук не се лишава от месо, сирене и т.н .. т,е тея дето се лишават са безмозъчни същества на 15-16г. От известно време си промених режима на хранене и съм много доволна от този факт.. Преди и аз ядох дюнери, пържени картофки и мноооого шоколад.. сега тези храни дори не са ми вкусни :д .. вместо шоколад предпочитам да изям един банан, мноого по вкусен ми е :Д .. Искам да кажа, че въпросът не е само в фигурата.. помисли какво правиш със себе си .. и как тези "храни" се отразяват на здравето ти ..
Сигурен съм,че ядеш малко на калории.Нека ти се вижда много.
Не виждам кой точно избягва сирене или пък месо витамини и тн..Мда,има гладуващи дами,но това е въпрос на ниско образование по този въпрос.Не ти прави чест,че ядеш такива неща.....Друго,което ако ти на 23-24 години си занимарил напълно здр.яденето,независимо какво..Твой избор си е,няма лошо постоянно да търсиш,търсиш и да се образоваш.
Ох, това, което постнах, не съм аз. Това е някакво друго момиче, което случайно намерих в интернет. Иначе е хубаво да смятате така, или поне за мен е малко облекчаващо, тъй като винаги ми е било комплекс. Иначе фигурата ми е странна - в краката съм по-пълна, а на корема имам оформени плочки. Продължавам си с тренировките, докато не харесам тази, която ме гледа в огледалото : D
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Здравейте, момичета и момчета! От днес започнах 90 дневната диета на Дюкян.Днес ми е първият белтъчен ден:
3: 2 ябълки
О: 3 малки пилешки хапки и малко сирене
С.О: 1 ябълка
В: същото като обяда.
Правих 30 мин. Тае бо на Били Бланкс и 500 подскока с въже, отделно пия много вода. Желая на вас и на себе си много свалени килограми!![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Не знаех, че спирането на животински продукти е лишение ?! Напротив, някои дори се чувстват по-добре от това. В никакъв случай обаче не мога да толерирам яденето на "чийзбургери, картофки и дюнери". Това не е пълноценна храна !
Повечето от момичетата тук имат проблем със свалянето на килограмите, не толкова с неконтролируемото ядене/тъпчене. Не всички имат бърз метаболизъм, не всички са предразположени да са върлинки. Разберете най-сетне, че за някои свалянето на килограми си е истинска борба !
ADMIRALKA14 - смятам, че Дюкан е една от най-нездравословните диети ! А тези пилешки хапки сигурно са и пържени...
Понеже попринцип спазвам здравословен режим на хранене и гледам да не прекалявам с вредното,но утре ще ходя на китайки ресторант и се интересувам много ли е калоричен китайският ориз (все пак е пържен) и ако някой знае колко г/д калории е? Чудя се как е по-добре цял ден да не ям нищо и довечера да хапна добре,за да не се тъпча с вредно или все пак между закуската и обядът да изям един сандвич? Не искам утре като хапна пържен ориз да си разваля режима ;д
Не си поръчвай пържен ориз като толкова се притесняваш за едните калории.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Охх някои се вкарват в големи филми... bloodymirror нали не го ядеш всеки ден тоя китайски ориз :Д нищо няма да ти стане ако го ядеш веднъж седмично айде месечно да кажем :Д
То ако от едно ядене на нещо се дебелееше .... нищо няма да ти стане. Доста маниашко е така да си правиш план ама сега да ям ли нещо друго или само ориза и етц. А и е грозно всички да си поръчат, а ти да стоиш на една вода примерно . Ако толкова се притесняваш вземи си некви салати ако има![]()
Никога няма да го разберете това,че калориите в никакъв случай не са проблем.....
Ако изгориш изядените калории няма да е проблем и 3000 да са.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!