.
Затворена тема
Страница 29 от 100 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2493
    Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    да намаля обиколката на ханша (да изгоря всякакви мазнини) и да махна бричовете..
    харесала съм си и тези упражнения и мисля всеки ден да ги правя
    http://dieti.rozali.com/vkyshti/p183.html

Прави силови тренировки + кардио. Обаче без хубава диета нищо ама НИЩО няма да направиш.. Храната ти е най важна в горенето на мазно А и принципно тя е в основата на всичко.. Дали ще гориш мазно или ще качваш мускул без достатъчно и качествена храна си тъпчеш на едно място и те такива ти работи..

Само обиколката на ханша няма как да смалиш.. Сваля се равномерно от цялото тяло.. Нема такива магически пръчки да свалят само от бедрата или само от корема и т.н

Силова тренировка, кардио и добра диета ! И си куконата на махалата

Фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Юнак,не дрънкай глупости.Вземай смело 5-6 пици и 3-4 дюнера хапвай преди да легнеш,ако не мръднеш от 52 кг.......

Ям ги редовно
    mom4e sam

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Занимавам се предимно с кундалини йога. Каква книжка си си взел/а ? И какво очакваш да постигнеш с йогата ?
    "Йога пилатес", много се чудих онзи ден в Ориндж, защото имаше голямо разнообразие. Основно искам да стана по-гъвкава, но ако успея и да се пооформя ще е много добре. А ти къде практикуваш кундалини йога и какви резултати има от нея?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Shantia Виж мнението
    Ям ги редовно
    Ядеш ти . Тръцки

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от choparkopar Виж мнението
    "Йога пилатес", много се чудих онзи ден в Ориндж, защото имаше голямо разнообразие. Основно искам да стана по-гъвкава, но ако успея и да се пооформя ще е много добре. А ти къде практикуваш кундалини йога и какви резултати има от нея?
    О, това е смесица между йога и пилатес, йогалатес му казват . Кундалини йога практикувам основно в къщи, резултатите са - гъвкавост и като цяло по-добро здравословно състояние.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Напоследък тренирам на велоергометъра вкъщи, скачам на въже, само чакам да се стопи снега и ще започна и да тичам. Естествено, всичко това го правя от около седмица и все още не виждам резултати, но търпение имам. Ама имам една определена структура на тялото, която си ми е заложена по ген и се чудя има ли начин да я преборя. http://data.whicdn.com/images/228458...1280_large.jpg - ето това. Не говоря за по-големите бедра, знам, че тях няма да смаля и винаги ще са ми по-големи от другите части на тялото, но с повечко тренировки, които правя и балансирано хранене има ли начин да стегна точно тази вътрешна част? Виииинаги ми е била проблемна.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на galu6a
    какви големи бедра бе момиче,много си си добре има просто луфт,явно ти е вродено и нещо ,което не мога да кажа дебело ,малко коремче ,което можеш да свалиш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Напоследък тренирам на велоергометъра вкъщи, скачам на въже, само чакам да се стопи снега и ще започна и да тичам. Естествено, всичко това го правя от около седмица и все още не виждам резултати, но търпение имам. Ама имам една определена структура на тялото, която си ми е заложена по ген и се чудя има ли начин да я преборя. http://data.whicdn.com/images/228458...1280_large.jpg - ето това. Не говоря за по-големите бедра, знам, че тях няма да смаля и винаги ще са ми по-големи от другите части на тялото, но с повечко тренировки, които правя и балансирано хранене има ли начин да стегна точно тази вътрешна част? Виииинаги ми е била проблемна.
    Мааалко само корема пипни. Супер си, доста хора мечтаят за такова телО.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Фен
    Ядеш ти . Тръцки
    А ти знаеш дали ям, защото... ? Така си и мислех, иска ти се да не е истина
    Истината е, че никога не се лишавам от нищо - поне два пъти седмично изяждам по 2 чийзбургера с големи картофки и млечен сос, а на обяд доста често обядвам дюнери...
    А между всяко хранене си хапвам я шоколад, я бисквитки...

А вие тука се измъчвате зверски...
    Истината е, че трябва да пораснете още малко, да станете поне на 23 - 24 и ще осъзнаете колко глупави неща сте правили :Д
    Не може човек да е здрав като сел ишава от сирене, месо и витамини... не може по цял ден да се ядат само ябълки и ГМО домати....
    Децааа... децааа.....
    mom4e sam

Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за режима който си измислих. Понеже от утре съм първа смяна на училище мисля с това да ми се промени и хранителният режим. Та така, примерно за закуска в училище ще пия 3в1 и солети или ще си нося плод от вкъщи, на обяд салатка, а по някога и месо и за вечеря само салата или някакъв плод. Мислите ли, че с този режим за около 2 седмици ще успея да сваля поне 2 кг, като се има предвид и че ще спортувам (ще правя разни упражнения, тренажор, и ходя на йога) почти всеки ден.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Истината е, че никога не се лишавам от нищо - поне два пъти седмично изяждам по 2 чийзбургера с големи картофки и млечен сос, а на обяд доста често обядвам дюнери...

Истината е, че трябва да пораснете още малко, да станете поне на 23 - 24 и ще осъзнаете колко глупави неща сте правили :Д
    Не може човек да е здрав като сел ишава от сирене, месо и витамини... не може по цял ден да се ядат само ябълки и ГМО домати....
    Децааа... децааа.....

Такааа първо да кажа, че съм на 23 и не се имам вече за дете :Д Никой тук не се лишава от месо, сирене и т.н .. т,е тея дето се лишават са безмозъчни същества на 15-16г. От известно време си промених режима на хранене и съм много доволна от този факт.. Преди и аз ядох дюнери, пържени картофки и мноооого шоколад.. сега тези храни дори не са ми вкусни :д .. вместо шоколад предпочитам да изям един банан, мноого по вкусен ми е :Д .. Искам да кажа, че въпросът не е само в фигурата.. помисли какво правиш със себе си .. и как тези "храни" се отразяват на здравето ти ..

Децааа... децааа.....
    Сигурен съм,че ядеш малко на калории.Нека ти се вижда много.
    Не виждам кой точно избягва сирене или пък месо витамини и тн..Мда,има гладуващи дами,но това е въпрос на ниско образование по този въпрос.Не ти прави чест,че ядеш такива неща.....Друго,което ако ти на 23-24 години си занимарил напълно здр.яденето,независимо какво..Твой избор си е,няма лошо постоянно да търсиш,търсиш и да се образоваш.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ох, това, което постнах, не съм аз. Това е някакво друго момиче, което случайно намерих в интернет. Иначе е хубаво да смятате така, или поне за мен е малко облекчаващо, тъй като винаги ми е било комплекс. Иначе фигурата ми е странна - в краката съм по-пълна, а на корема имам оформени плочки. Продължавам си с тренировките, докато не харесам тази, която ме гледа в огледалото : D
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Здравейте, момичета и момчета! От днес започнах 90 дневната диета на Дюкян.Днес ми е първият белтъчен ден:
    3: 2 ябълки
    О: 3 малки пилешки хапки и малко сирене
    С.О: 1 ябълка
    В: същото като обяда.
    Правих 30 мин. Тае бо на Били Бланкс и 500 подскока с въже, отделно пия много вода. Желая на вас и на себе си много свалени килограми!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не знаех, че спирането на животински продукти е лишение ?! Напротив, някои дори се чувстват по-добре от това. В никакъв случай обаче не мога да толерирам яденето на "чийзбургери, картофки и дюнери". Това не е пълноценна храна !
    Повечето от момичетата тук имат проблем със свалянето на килограмите, не толкова с неконтролируемото ядене/тъпчене. Не всички имат бърз метаболизъм, не всички са предразположени да са върлинки. Разберете най-сетне, че за някои свалянето на килограми си е истинска борба !

ADMIRALKA14 - смятам, че Дюкан е една от най-нездравословните диети ! А тези пилешки хапки сигурно са и пържени...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Здравейте, момичета и момчета! От днес започнах 90 дневната диета на Дюкян.Днес ми е първият белтъчен ден:
    Правих 30 мин. Тае бо на Били Бланкс и 500 подскока с въже, отделно пия много вода. Желая на вас и на себе си много свалени килограми!
    Не ти се живее ..или ?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Понеже попринцип спазвам здравословен режим на хранене и гледам да не прекалявам с вредното,но утре ще ходя на китайки ресторант и се интересувам много ли е калоричен китайският ориз (все пак е пържен) и ако някой знае колко г/д калории е? Чудя се как е по-добре цял ден да не ям нищо и довечера да хапна добре,за да не се тъпча с вредно или все пак между закуската и обядът да изям един сандвич? Не искам утре като хапна пържен ориз да си разваля режима ;д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не си поръчвай пържен ориз като толкова се притесняваш за едните калории.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Охх някои се вкарват в големи филми... bloodymirror нали не го ядеш всеки ден тоя китайски ориз :Д нищо няма да ти стане ако го ядеш веднъж седмично айде месечно да кажем :Д

То ако от едно ядене на нещо се дебелееше .... нищо няма да ти стане. Доста маниашко е така да си правиш план ама сега да ям ли нещо друго или само ориза и етц. А и е грозно всички да си поръчат, а ти да стоиш на една вода примерно . Ако толкова се притесняваш вземи си некви салати ако има

Никога няма да го разберете това,че калориите в никакъв случай не са проблем.....

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Никога няма да го разберете това,че калориите в никакъв случай не са проблем.....
    Е,добре в такъв сличай кое е проблем? ако изяждаш на ден по 2000 калории дали няма да са проблем?!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако изгориш изядените калории няма да е проблем и 3000 да са.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Всъщност важното е от какво идват калориите

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Ало,фифи!Дюкан няма 90-дневна диета!Това,което ти пишеш е 90-дневната,но Дюкан няма нищо общо с нея,освен че я отрича.Диетата на Дюкан е пълен глад,отслабва се,но не се ядат плодове,а само месо и обезмаслено мляко(грубо казано е само това)!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си