.
Затворена тема
Страница 30 от 100 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2493
    Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Прави силови тренировки + кардио. Обаче без хубава диета нищо ама НИЩО няма да направиш.. Храната ти е най важна в горенето на мазно А и принципно тя е в основата на всичко.. Дали ще гориш мазно или ще качваш мускул без достатъчно и качествена храна си тъпчеш на едно място и те такива ти работи..

Само обиколката на ханша няма как да смалиш.. Сваля се равномерно от цялото тяло.. Нема такива магически пръчки да свалят само от бедрата или само от корема и т.н

Силова тренировка, кардио и добра диета ! И си куконата на махалата
    МЕРСИ ЗА ОТГОВОРА ))))))дано да ми помогне :р
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Ало,фифи!Дюкан няма 90-дневна диета!Това,което ти пишеш е 90-дневната,но Дюкан няма нищо общо с нея,освен че я отрича.Диетата на Дюкан е пълен глад,отслабва се,но не се ядат плодове,а само месо и обезмаслено мляко(грубо казано е само това)!
    Нещо по-глупаво няма как да измислиш..
    А ти сигурно си мислиш,че с плодовете се отслабва? И също така си мислиш,че не гладуваш като ми ядеш по 2-3 плода на ден с 1 кренвирш?

Град
    В театъра
    http://www.doctorbg.com/page.php?id=1027 Какво ще кажете за тази Диета за изчистване на мазнините ??
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Нещо по-глупаво няма как да измислиш..
    А ти сигурно си мислиш,че с плодовете се отслабва? И също така си мислиш,че не гладуваш като ми ядеш по 2-3 плода на ден с 1 кренвирш?
    С плодове се отслабва да, стига да не се прекалява с тях и да се консумират през правилното време. Всички диетолози препоръчват консумацията на плодове и зеленчуци за отслабване по здравословен начин. Кренвирша наистина си е гадорийка за мен........

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    http://www.doctorbg.com/page.php?id=1027 Какво ще кажете за тази Диета за изчистване на мазнините ??
    Диетата е добре, но макароните и яйцата ми идват малко в повече.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Диетата долу горе става до някъде.. Но има и много празни приказки.. Тва кисело мляко преди лягане не е оферта.. Тия макарони на които виждам и колежката над мен се мръщи пак не са вариант.. Заменяш ги с овесени ядки е 6 + положението има и още за писане но ме мързи..

В крайна сметка голяма файда от разни диети по сайтовете няма да видиш..

Смяташ си нужните протеини, вгл и мазно за деня и като цяло калориите и си ги набавяш от предимно качествена и здравословна храна Вкарваш 3,4 тренировки седмично + 3,4 кардио тренировки след силовите или сутрин на гладно и си пушка

По сигурно от това в нито един сайт в интернет няма да намериш !

Град
    В театъра
    Отново ти благодаря, тарикатче )) и на Синтия също !
    ще си направя нещо здравословно, горе-долу по горната диета без макароните и не с толкова много яйца и хляб ..
    и тренировките естествено трябва да съм редовна и до май месец дано да има ефект
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Е,добре в такъв сличай кое е проблем? ако изяждаш на ден по 2000 калории дали няма да са проблем?!
    Важно е самото съдържание на храната. Ако храната е пълноценна, не очаквай тези калории да са фатални за линията ти. Ако обаче ядеш предимно храна с празни въглехидрати, то тогава гледай как ще ти се лепнат. Много важни са и фибрите които предизвикват чувството на пълнота. Примерно, черният хляб е богат на фибри, т.е ядеш по-малко, но и се чувстваш по-сита. Храните бедни на хранителни вещества не наяждат, затова човек огладнява скоро след като е ял .

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от honeytoo Виж мнението
    С плодове се отслабва да, стига да не се прекалява с тях и да се консумират през правилното време. Всички диетолози препоръчват консумацията на плодове и зеленчуци за отслабване по здравословен начин. Кренвирша наистина си е гадорийка за мен........
    Вземи чети да видиш кво ядат тук дамите на 90дневния боклук и ще разбереш дали се гладува или не..

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Вземи чети да видиш кво ядат тук дамите на 90дневния боклук и ще разбереш дали се гладува или не..
    Охх да, аз също не я одобрявам, нито 90-дневната, а Дюкан си е съсипия на здравето направо. Абе според мене истината е човек да има култура на хранене, да знае кога, какво и колко да консумира и това си е. И вече с малко повече движение и става работата. Трябва да се избягват боклуците и да се яде истинска храна.

Точно тЪй

аз отслабвам по един друг начин ..Не ям мога да се похваля че имам голям напредък http://bglog.net/Zdrave/11681 имам приятелка която с тази диета отслабна с 4 кг за седмица смятам че 90 дневната диета е за дами които имат да свалят 20/25 кг а за тези които искат да свалят 2/3 кг им трябват по кратки и по тежки диети примерно 1 седмично прочистване с ябълки или имаше една друга пак 1 седмица с грейпфрут и Яйца
    Последно редактирано от Anorexiia : 02-23-2012 на 11:25

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Anorexiia Виж мнението
    аз отслабвам по един друг начин ..Не ям мога да се похваля че имам голям напредък
    Това за хвалене ли е?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Здравейтее И аз като вас искам да сваля няколко килца :Д Висока съм 162, и тежа 51 кг.. До преди 6-7 месеца бях 48 килограма, и се чувствах наистина добре в тялото си. Но тези 3 килограма явно наистина повлияват на самочувствието ми. И лошото е, че всичко ми се лепи на бедрата. :Д Не съм започнала някакви диети и т.н, ами ограничих пържено, тестени изделия, мак гадориите, КФС , сладки работи и т.н.. Най- ми е трудно да не ям сладко :Д Иначе и упражнения права горе-долу всеки ден , на фитнес инструктурката Руми..
    Намерих едно клипче, което мисля че ще е полезно на всички http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar...3&feature=plcp
    Пожелавам на всички много минуси! :*

Ако ти е качествен шоколада изобщо не ти пречи да си подслаждаш живота от време на време

Дори има доста +-ове в шоколада : ))

Е , да от време на време, няма да го пропускаме! :Д Но когато започна и не мога да се спра, за това пердпочитам за 2-3-4 седмици да не се изкушавам :Д

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Това за хвалене ли е?
    пошегувах се |( не мога да разбера къв ти е проблема с мен

аз отслабвам по един друг начин ..Не ям мога да се похваля че имам голям напредък http://bglog.net/Zdrave/11681 имам приятелка която с тази диета отслабна с 4 кг за седмица смятам че 90 дневната диета е за дами които имат да свалят 20/25 кг а за тези които искат да свалят 2/3 кг им трябват по кратки и по тежки диети примерно 1 седмично прочистване с ябълки или имаше една друга пак 1 седмица с грейпфрут и Яйца
    диетата с ябълки ми допада за грейпфрутa съм чувала че можеш да свалиш 6 кг за седмица може ли да постнеш линк към диетата с грейпфрут
    Последно редактирано от SceneGirl : 02-23-2012 на 17:23

Цитирай Първоначално написано от SceneGirl Виж мнението
    диетата с ябълки ми допада за грейпфрутa съм чувала че можеш да свалиш 6 кг за седмица може ли да постна линк към диетата с грейпфрут
    http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%B8%...-news2581.html това е

мерси ,а ти колко тежиш ,че ми е любопитно

Цитирай Първоначално написано от SceneGirl Виж мнението
    мерси ,а ти колко тежиш ,че ми е любопитно
    1,70 съм висока 52кг

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    аз отслабвам по един друг начин ..Не ям
    То и ника ти го казва ;о !

Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от nickeyy97 Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar...3&feature=plcp
    Пожелавам на всички много минуси! :*
    ааа клипчето е много готино и полезно !!! и другите на тази фитнес инструкторка!! Даже още днес мислех да ги почвам,но много ме боли корема от изтощителната разходка... ии ще пропусна !Но и утре е ден ! Успех и на теб!
    Последно редактирано от Wwwooow : 02-24-2012 на 08:30
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Цитирай Първоначално написано от nickeyy97 Виж мнението
    Е , да от време на време, няма да го пропускаме! :Д Но когато започна и не мога да се спра, за това пердпочитам за 2-3-4 седмици да не се изкушавам :Д
    Хахаха.. И твойта не е лесна

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    То и ника ти го казва ;о !
    Да... после на по 20 - 30 год., ще се чудите как да си оправите телата.
    Здравословно хранене + спорт = перфектно тяло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си