.
Затворена тема
Страница 31 от 100 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2493
    Според мен 52 кг са ми екстра за височината а това че ми е такъв ника не означава нищо просто ми харесва думата

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    виж кво симпатично женско име само... :д

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Я дайте по едно мнение за тая диета - http://otslabvane.us/3-%D0%B4%D0%BD%...1%D1%82%D0%B0/

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Попаднах на много интересно филмче за храната, надявам се да ви е интересно.
    http://www.youtube.com/watch?v=tWQ92...eature=related

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Търсих в гугъл специално за калориите на леблебията и затова колко е полезна и колко вредна е тя,но почти нищо не открих и реших да се допитам тук,някой знае ли колко калории има в 100 гр. леблебия и примерно добър вариант ли е да си купувам и да ям в училище или е калорична?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Търси и нищо не откри?
    http://www.bb-team.org/articles/3325_leblebiya-nahut
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нахут (леблебия) си ям и още как, без да ме интересуват калорийте. Ей, стига сте си брояли калориите гледайте хранителната стойност ! Ако храната е нискокалорийна, но празна от към вещества, то тогава ползва никаква ! Иначе нахута е добър вариант и според мен не е никак калоричен.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Как да не ги броя и аз не знам вече..имам толкова ужасен проблем,че когато си остана вкъщи и постоянно трябва да имам нещо в устата не знам какво да правя вече.. а какво по-точно да гледам в хранителната стойност?

Еее, много е замряла темичката нещо

Мега фен Аватара на babity
    Ако се притеснявате, че темичката ви замира, недейте! Аз пак имам с какво да се похвала. От нова година насам съм свалила още 5 кг. Общо 30кг от началото. Остават последни 15кг и се спирам. Но напоследък ми е особено трудно да спазвам хранителен режим. Постоянно съм нанякъде, нямам толкова време за спорт като преди и не се чувствам във върхова форма. А когато стомахът ми не е щастлив, и аз не се чувствам добре. Чудех се дали да започна отново 90-дневната диета само че без въглехидратен ден, а с два бобови дни или пък просто да постя. Какво ще ме посъветвате?

babity, браво на хора като теб, които решават да правят нещо и наистина го правят.

Аз лично не съм на определена диета, защото не мога да спазвам графици или да се изтезавам с две ябълки за закуска примерно, но съм на по-ограничен режим, което ще рече без тестени закуски и шоколад (и като цяло сладки неща). Три седмици вече съм така, надявам се да се получи, каквото трябва. Вече съм го правила веднъж това, свалих около 8кг, но после ги възвърнах, поради липса на обичайната ми дотогава физическа активност и глупост от моя страна да си позволявам всичко което искам ( и то видимо в немалки количества).

Успех на всички. Имайте воля и търпение, повтаряйте си всеки ден, че го правите за себе си, за да се чувствате физически ,и не само, по-добре.
    Последно редактирано от ChaoticCharm : 02-26-2012 на 17:14
    One day you're a muse. The next day you're old news.

На диета не мога да мина,колкото и да искам винаги прецаквам по нещо.
    И реших да мина на някакъв режим.Ходя на тае бо и когато намеря време (веднъж,най-много два пъти на 2 седмици) ходя на фитнес.Докато реша дали трябва,дали е полезно в момента за мен или не ми се отщява всичко.
    На какво мнение сте за руската салата,толкова ми се яде,но като знам че не мога да мина само с много мъничко...
    babity,евала!
    По-назад бях чела за твоят режим,но не си го спомням,интересно ми е какво правиш.Ако няма проблем може ли да споделиш (отново),пък аз и ще се пробвам да го намеря някъде назад.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Тази тема многоооо назаде отишлаа ...
    Какво мислите за менюто ми : закуска: 1 препечена филия с хайвер, малко жито с мед и орехи
    2-ра закуска: 1 банан, 2 бискивитки Ревю с овесени ядки..
    обяд:месо с картофи и грах + половин филия хляб
    16:00- 1 портокал + малко орехи
    вечеря: 1 портокал и 1 грейпфрут + 2 бисквитки Ревю

????

Ето тези бисквити : http://www.pobeda.bg/bg/node/Produkt...yadki-243.aspx
    обожавам ги , по-добре да ям тях отколкото шоколади,вафли и други нали ??
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

^^^
    не знам на мен това ще ми дойде много.. аз принципно между храненията ям само плодове ;р закуската ми е обилна, обяда също, а вечерята - салата

от няколко дни съм така надявам се да има ефект като добавям и упражнения + кардио

също така съм изключила хляба

А някой правил ли е лунната диета и има ли резултат?

Град
    В театъра
    ^^ многоо ли ???
    кажи си твоето меню,че ми стана интересно какво ядеш .
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Амиии например за закуска понякога ям омлет, понякога варени яйца с препечена филия и сирене, понякога препечени филии с масло и мед или кисело мляко с овесени ядки и плодове, такива работи (филиите ги ям само за закуска и са с всякви зърна вътре.. леко даже сладнеят )
    На обяд най-често ям месо/риба/морски дарове + салата или картофи на фурна, аз имам много варианти, стига да са приготвени здравословно и самите те да са здравословни ииииии ако много ми прегладнее между храненията пия чаша вода или ям плод... При мен се получава защото много спортувам. Понякога правя по 2 тренировки на ден по час и половина, понякога една, различно. Не пия газирано. Сладко си позволявам най-много 1 път в седмицата и то ще е натурален шоколад, защото го обожавам. <3 За мен е важно да не ям след 18:30 - 19:00... също така да се наспивам добре. Иииииииии мисля че е това... Ако имаш други въпроси относно моя режим питай :P А и също така в тези бисквити няма ли само боклуци? Аз се въздържам от такива работи.. Също така всеки ден пия зелен чай, чувала съм, че е полезен.

Град
    В театъра
    много ми е интересно кое ти се видя много в моето меню ???

а за бисквитките не знам, но са мноооогоо вкусни и се опитвам да се въздържам,ноо..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

не че е много просто тези орехи там не ми се връзват, хляба, бисквитите
    все пак аз не съм специалист ако така се чувстваш добра храни се така всеки си избира сам

Град
    В театъра
    а така :
    з; банан
    по-късно мляко с мюсли
    обяд; 1 препечена филийка хляб с кайма/кашкавал/сирене или някаква манджа
    сл. закуска; мляко с кафе ядки(лешници/бадеми/орехи) сурови
    вечеря; салата ,кисело мляко или пък чушка пълнена(или друго) без хляб.

кажете си мнението ?!?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Така.. да попитам може ли да се пропусне водния ден от 90 дневната, едва ли ще издържа?

ще издържиш, повярвай в себе си

А поне може ли да се хапне още нещо малко?

Woooow, готино парче ще станеш, друго няма какво да се каже

Ако ако през водния ден се хапнат малко плодове от възможно най-нискокалоричните,какво толкова?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си