- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
^^^ Да. И се чудя се дали наистина е толкова полезна?![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
^^ако е тази стевия на прахчета и хапчета не знам колко е полезна,но ако си намериш стевия на сушени листа е много полезна. Ето виж тук http://agronet.bg/agro-news/interesn...dsladitel.html
Така днес не съм яла сладко и ще се опитам да издържа поне 2,3 месеца и се надявам да отвикна да ям ..както отвикнах от пърженото и газираното (не ядох цяла година,може би и повече и сега когато на скоро ядох не беше същото,липсва удоволствието и ми е много добре,че съм ги изключила от менюто си)
Хляба също съм го намалила,докато свикна БЕз.
Заедно с това продължавам да си правя кардио(въртене на обръч,стъпала,упражнения+с ловите ) и се надявам до май/юни месец да има видим положителен ефект.
Ей сега ще си кача на телефона снимка на някое хубаво тяло за стимул и вие пишете да се мотивираме взаимно :р![]()
![]()
zashto ne izliza cqloto![]()
Последно редактирано от Wwwooow : 03-19-2012 на 11:26
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мацкии, имате ли идея как да разкарам около 2 кг до събота , примерно? Знам, че е нереално, но винаги по средата на МЦ-то ми, тоест около овулацията се подувам, а в събота трябва да мога да си вляза в дрехите
![]()
Протеин и мазнини с въглехидрати само от салати..И сваляш 3кг за ден..Всичко разбира се е вода..
Здравейте другарчета, не съм писала в темата от доста отдавна. Някои може и да ме помнятПреди известно време бях на 90 дневната диета, свалих малко килограми, но по едно време я спрях и от тогава не спазвам никакъв режим. Лошото е, че деня ми не може да мине без нещо сладичко ихихих
И сега като виждам всичките ви положителни резултати и аз се настройвам да си променя начина на хранене
![]()
Аз искам да попитам по колко ккал е нормално да се яде на ден? Мойте варират между 750-1000... различните дни различно, а като се поусвинкам стигат до 1200 и ми е хипер гузно ;дд Та, горе-долу какъв е препоръчителния брой за калории?
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
http://www.wave-studio.net/bg/polezn...t-kalorii.html примерно...
Или си 35 килограмово 12 годишно девойче, или гладуваш, или не си смяташ правилно приема на калории. Не е възможно да се "освиниш" с 1200ксал на ден.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ oхх.. аз съм неграмотна ("поОсвинкам") ;дд иначе съм на 15 и тежа между 63-65 на 175см... и въоообще не гладувам ;дд ям си нормално.. поне според мен, въпреки че майка ми вчера ми вдигна скандал, че не ям.. ама айде. Но въпреки всичко смятам, че 2224 калории са ми в повечко (толкова показа калкулатора, че трябва да ям) :/
по-малко от 10 букви не може, а като пишем много не го публикува цялотоо ... Емииии ......... :Х нямам думи
1000 пъти го редактирах и пак.. а вече не може и да се редактира,пък и не помня вече какво писах по надолу .... :Х
от 3 дена не съм яла буклуци(не,че преди това съм яла де ;д,ама и сладкото го изключих тотално,понеже аз съм на принципа или много или нищо.. и така .. а вашите диети/режими/ограничения как вървят,пишете по често ,че тази тема е много мотивираща !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Калкулаторът показва при определените показатели колко калории са нужни за поддържане на текущото тегло. Щом целиш отслабване намаляваш нужните калории с 200-500 и отслабваш бавно и славно.
Имай предвид, че когато тялото е подложено на силен калориен дефицит (прекалено малко получавани калории) то изпада в режим "складиране", т.е при всяка възможност трупа запаси във вид на мазнини, от които да черпи енергия по-късно. Защото недостатъчния прием е стресов за организма. За да се справи с този стрес, той ограничава до минимум разхода на калории, което води до забавен метаболизъм и възпрепятства свалянето на килограми.
Честно казано ме мързи да пиша повече, можеш да потърсиш подробно инфо в нета. Ще ти кажа само, че се отслабва не с гладуване, а с ядене. Стига да знаеш кога какво да ядеш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И ето ме отново тукКато гледам добре се справяте. Аз миналата година бях на 90 дневната и доста ми помогна от тогава не съм качвала килограми, но трябва да стегна някои части (главно корем и ханш) за сега не спазвам режим пия много вода, не ям сладко, пържено и тестено. Като упражнения сутрин правя Pump it up, а вечер тичам в парка ама май вече ще тичам сутрин, че нещо вечерта парка ме плаши
![]()
TheBeliever : не гладувам ;дд точно това е.. например, вчера яденето ми беше:
Закуска (6:45 1-ва смяна съм): кофичка обезмаслено кисело мляко (290гр. и около 96ккал) и чаша прясно мляко (пак към 65 ккал)
2-ра закуска (към 9:30) : 50гр. сурови бадеми (280ккал)
обяд (15:00 -> имах малко работа и не можах по рано :х) :120 грама кашкавал (265ккал г/д) и почти цяла кофичка кис. мляко (0.1% -> 100ккал) и пак чаша мляко (65ккал)
Вечеря (17:30 - след 18 не ям принципно ;дд) : обезмслено плодово кис. мляко (кажи ги 100ккал)
И айде да смятаме.. пък както виждаш съм си похапнала ;дд: 96+65+280+265+100+65+100=971ккал
дааа... и сега се сдухах, че съм яла много ;дд
но при мен идва момента, че съм на диетата "South Beach" ... и утре ми е последен ден от 1-ви етап (party) .. издържала съм почти без грешки ^^ ако някой го интересува, дали се сваля нещо от диетата- в петък ще се меря на "любимото" кантарче и ще напиша резултатите ^^
Добре,аз като човек,който едва ли не е свикнал да похапва сладко всеки ден,невъзможно е да го спра изцяло,но се чудя как ще е по-добре-да похапвам всеки ден нещо сладко,но в умерени количества или да гледам колкото се може по-на рядко да ям сладки неща?? И все пак ако ям всеки ден,но по малко сладко,примерно по 1 вафла или по 1 меденка,дали ще ми отиде на вятъра режима?![]()
-> South Beach
http://www.jenite.net/2007/06/south-beach.html ето и линк ;дд
иначе, мерси за отговорите ;дд
Не знам обаче ти изглеждаш най- запознат и за това ще питам теб. Какво е най добре да се яде за сваляне на мазнини и подут корем. Ходя на фитнес и тичам всеки ден и пия много водаТрябва ми само режим. Мисля си да наблягам на месото обаче и там не знам какво точно месо да е и с какво да го комбинирам. А за закуска и представа си нямам ;/
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Месото телешко или пилешко и риба.Салатки също..Като почне ей сега сезонът и краставици и домати с основните ядения главно.За сутрин освен един омлет да препоръчам..Най-лесно така се прави и бързо,доставя добро отнешения на макронутриенти и плюс това има тенденция към намаляване на цената на продукта(яйце)
Можеш да ядеш всеки ден сладко с полезни продукти и вкусни.Понеже гледам има рецепти за сладолед за диетуващите точно,ако се интересуваш мога да пиша.