.
Затворена тема
Страница 34 от 100 ПървиПърви ... 243031323334353637384484 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 2493
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението

Можеш да ядеш всеки ден сладко с полезни продукти и вкусни.
    Какво по-точно ще значи това? Аз имам предвид примерно един ден да хапна някакво кексче,на следващият примерно вафла и т.н,защото ги обичам и не смятам да ги спирам изцяло.

Мега фен
    Не такива ,домашно направени с други продукти.Трябва да потърся low carb рецепти и ще го направя вероятно и ще постна.

Мега фен
    Открих твоя рай! http://genaw.com/lowcarb/recipes.html

Пай кекс вафли шоколади..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Открих твоя рай! http://genaw.com/lowcarb/recipes.html

Пай кекс вафли шоколади..
    А то каква е цаката на тези домашно приготвените,с някакво пълнозърнесто брашно ли се приготвят или? А иначе все пак какво би казал за това,от което всъщност се интересувам колко често е най-добре да си позволявам такива работи =Д

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Охх и аз имам проблем главно с корема и то точно долната част. Тичам в парка правя Pump it up, но най-много се чудя какво да ям на закуска. Преди ядях само някакъв плод, но вече ми омръзна и нямам идея

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от littlewhitedress Виж мнението
    А то каква е цаката на тези домашно приготвените,с някакво пълнозърнесто брашно ли се приготвят или? А иначе все пак какво би казал за това,от което всъщност се интересувам колко често е най-добре да си позволявам такива работи =Д
    Прочети рецептите и ще се отговориш.Главно присъства протеин на прах,какао ядки.

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Аз имам нужда от стягане и ако сваля малко от тия крака няма да е зле ;d Проблемна област. Всички ми казват краката са ти добре ама ти като не се чувстваш ок с тях няма как ;x Бях се зарадвала, че от другата седмица ще почна фитнес и почваме стягането. Но в момента (което за първи път ми се случва) се чудя как да си сложа нещо в устата и е ужасно. Дала съм си една като идея какви килограми да съм нали, чрез режим и фитнес и сега като за седмица съм го постигнала е ужасно, защото това не е начинът. Силно се надявам да ми мине и да почна да си се храня,че лошо ;xxx

Град
    Русе
    Аз искам да попитам може ли понякога да ям мюсли за закуска, че малко ми омръзна да ям плод

Разбира се, че можеш да ядеш мюсли, не издребнявай, аз даже си нарязвам и ягоди или някакъв друг плод и става хем свежо, хем вкусно и полезно

Град
    Русе
    Ооо да това е добра идея. Как ми се доядоха ягоди сега

Голям фен Аватара на Starless
    И аз се опитвам да смъкна някое килце, че започнах всеки ден да качвам по 1 кг. Като цяло от вторник се придържам на режима на Ори Хофмеклер, но не го спазвам изцяло. Ограничавам се газирано, пържено, тестено (но днес хапнах) и от сладко горе долу. Мисля и сега като сменим времето да започна да ходя на балкан, защото искам и да се стегна малко, но мисля и вкъщи да започна да правя упражнения и някоя програмка, но се чудя между Тае Бо-то, упражненията на Синди, Pump it up като и една друга програмка - Стройни и красиви... какво ще ме посъветвате?
    Последно редактирано от Starless : 03-22-2012 на 12:34

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    но се чудя между Тае Бо-то, упражненията на Синди, Pump it up като и една друга програмка - Стройни и красиви... какво ще ме посъветвате?
    Изтегли си всичките и ги редувай. И без това бързо омръзват.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Коя диета на Ори точно? MMMF ли?

Голям фен Аватара на Starless
    Ами дето през деня е на плодове и зеленчуци, а за вечеря - салата, белтъчини, въглехидрати.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Аз.. имам проблем голямм.. та, значи правих една диета (14 дни) и бях отслабнала около 3 кг ;дд мина първи захранващ - ИДЕАЛНО ;д... но на следващия.. отидох при баба.. първите 3-4 часа успях да се въздържа от всичките еклери, пастички, щоколади и т.н... но после ;хх мамата си трака ;(( И вечерта бях толкова отчаяна, че започнах да повръщам :хх на следващия ден не ядон нищо (голяма грашка), а дори когато пих малко кола преди тренировката по тенис .. отидох и я повърнах пак.. Днес ядох (опитах се нещо като захранващия).. но понеже съм толкова отчаяна, че си качих 2 кг от 1 ден само (??!!) и днес повръщах 3 пъти ;// иначе менюто ми беше:
    З: 200гр. кисело мляко 0.1% + овесени ядки
    О: 2 парчета кашкавал, 1парче сирене и 200 гр. кис. мляко 0.1%
    Междинно: 290гр. плодово кис. мляко 0.1%
    В: 290гр. плодово кисело мляко 0.1%
    Повръщах след междинното 2 пъти (през половин час г/д) и след като вечерях... Просто не знам... толкова много ме е яд.. и се депресирах, че бих спряла храната напълно и бих почнала да повръщам и това, което пия!!! ;((( моляяя... предложете ми някоя диета.. имам чувство, че днес съм яла като свиня ;((((

пс: всъщност, намерих си http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%...82%D0%B0_2%3A2
    Последно редактирано от justasmile : 03-26-2012 на 16:53
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Ами дето през деня е на плодове и зеленчуци, а за вечеря - салата, белтъчини, въглехидрати.
    това е войнска диета момиче..Диетата е за покачване на тегло..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от justasmile Виж мнението
    Аз.. имам проблем голямм.. та, значи правих една диета (14 дни) и бях отслабнала около 3 кг ;дд мина първи захранващ - ИДЕАЛНО ;д... но на следващия.. отидох при баба.. първите 3-4 часа успях да се въздържа от всичките еклери, пастички, щоколади и т.н... но после ;хх мамата си трака ;(( И вечерта бях толкова отчаяна, че започнах да повръщам :хх на следващия ден не ядон нищо (голяма грашка), а дори когато пих малко кола преди тренировката по тенис .. отидох и я повърнах пак.. Днес ядох (опитах се нещо като захранващия).. но понеже съм толкова отчаяна, че си качих 2 кг от 1 ден само (??!!) и днес повръщах 3 пъти ;// иначе менюто ми беше:
    З: 200гр. кисело мляко 0.1% + овесени ядки
    О: 2 парчета кашкавал, 1парче сирене и 200 гр. кис. мляко 0.1%
    Междинно: 290гр. плодово кис. мляко 0.1%
    В: 290гр. плодово кисело мляко 0.1%
    Повръщах след междинното 2 пъти (през половин час г/д) и след като вечерях... Просто не знам... толкова много ме е яд.. и се депресирах, че бих спряла храната напълно и бих почнала да повръщам и това, което пия!!! ;((( моляяя... предложете ми някоя диета.. имам чувство, че днес съм яла като свиня ;((((
    Това не е нормално..Да повръщаш след всяко хранене..Веднага на лекар
    Колкото до режима е нормално да си върнеш 2-3 до 4 кг за един ден и да свалиш горе-долу толкова за още 1-2 дена ,всичко това е вода..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от justasmile Виж мнението
    бих спряла храната напълно и бих почнала да повръщам и това, което пия!!! ;((( моляяя... предложете ми някоя диета.. имам чувство, че днес съм яла като свиня ;((((
    Напълно сериозно и с най-добри чувства го казвам - имаш проблем, и то сериозен. По най-бързия начин се консултирай с професионален диетолог и с психолог. На крачка си от хранително разстройство, бе момиче! Какви депресии, какви повръщания?!?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Хей, позабравихме се в тази тема... мислех, че няма да опра отново тук, но ето че се наложи :Д Развалих режима, т.е. зпаочнах отново да ям боклуци. Спрях диетата Февруари, а от тогава всеки ден ям сладко и чипс... блляляяяк!
    Цяло щастие е , че не качих много, а само 2 - 3 килца, но то така се почва...

Това е снимка на това как изглеждам в момента, бях пускала снимки и преди, бях далеч по слаба, сега има леки мзнини по бедрата и корема отново...

http://prikachi.com/images/51/4579051W.jpg ...

Искам да попитам Бейлиса много ли вреди? В смисъл твърде калоричен ли е? Не ми се иска да гладувам като преди, затова просто ще ям нормални постни храни без да прекалявам.

От бричовете така и не се оттървах, май просто бедрата ми са такива. za
    Последно редактирано от BikerGirl : 03-30-2012 на 05:32 Причина: Грешен линк за снимка съм дала

Мега фен Аватара на babity
    BikerGirl, Бейлиса си е калоричен, сладко е все пак, а освен това и алкохолно... Няма да надебелееш, ако си го позволяваш от време на време. А колкото до брича, той си е особеност на конструкцията и няма да се оправи. Просто при някои хора е генетично обусловено мускулите в тази област да са по - развити, а когато върху тях се натрупа и мазнина... стават големите гадни бричове, с които се борим.

Баби, мерси за отговора, явно ще си живея с бричовете, най - кофти ми е в гръб, ама какво да се прави какво ли не правих да ги махна и пак са там...

Според мен пък си си супер, но ти си решаваш (:
    И с тея диети по-добре спорт, защото аз тази седмица стабилно си завърших при лекаря с кръвно 85/55 и няколко припадания. Сега мисля да почна някакъв режим и аз не знам вече... ако някой се сеща. А и откакто съм студентка изобщо нямам време да ям и тн

Благодаря, мила!
    И аз съм на твоето мнение - по - добре без диети, а повече спорт. Но аз преди да достигна този вид и тези килограми бях далеч по - зле... Корема ми беше като в 4-ти месец, имах огромни палазки, бедрата ми бяха със 7-сантиметра по - голяма обиколка, талията, всичко... Тогава нямах много избор, беше ми много зле, че бях толкова тлъста и направих по - драстична диета, не съм припадала, но когато ми идваше цикълът ми ставаше ужасно лошо и залитах и ми се примрежваха очите.
    Засега поне се научих да ям по - малко / толкова, колкото има нужда организма ми /. Преди преяждах постоянно, ядях много чипс, бисквити, шоколад, десертчета... всеки ден постоянно...

Затова реших просто да изключа тези вредни неща, ям си някакви картофи на фурна, леща, фасул, салати... по - нормално се храня.
    И се движа... ходя много. Добре си решила! А и като ходиш по лекции си е живо раздвижване!

И аз мисля да включа някакви такива храни, иначе браво за резултатите!!!
    Аз сладко не ям по принцип, но от 2 дена приятеля ми ми купува, че и той лудна покрай проблемите ми . Надявам се сега като хапвам по-нормално, да нямам такива " преживявания" хаха

Аааа, аз на моя като ми купи сладко му викам --- Юдааа, бягай от тука! :Д :Д
    Иска да ме предаде , иска да ми развали режима :Д
    Няма да му се поддаваш, или поне не често То не може без хич пък, нали сме хора.
    Вечер яж по - малко, не лягай когато си яла току що... предполагам дори ги знаеш тези неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си