- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Аз колкото и да пазя диети винаги леко сланините ми седят....
Ама и не се вманиечавам.. едно време като бях тийн ми беше така, все мислех кака изглеждам, ама човек като порасне и спира да мисли за това.. има приоритети други
Имам нужда от съвет от някой, който разбира...
Как мога да направя такова коремче? И изобщо ще мога ли ако положа усилия, някакви програми за упражнения можете ли да ми дадете?
http://prikachi.com/images.php?images/111/4580111A.jpg
вижте тоя сайт http://fitnesinstruktor.com/koia-dieta/ има много полезни неща,упражнения,диети и т.н.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
МожешНе съм експерт, но така като гледам процента body fat не е повече от 16-17-18
![]()
За упражнения виж тук .. http://www.bb-team.org/fitness/exercises![]()
Здравейте момичета (и момчета ако има). Чета ви от много време, но не съм писала в темата. Така аз съм 1,68 и бях 62 кг. Реших да започна да се храня здравословно без сладко, чипсове, газирани напитки и всякакви такива глупости + тренирам почти всяка сутрин и за месец и нещо стигнах до 55,4 или поне толкова бях сутринта, а сега като се притеглих 56,9 :О ;( как може за по-малко от 24 часа да съм качила килограм и половина, възможно ли е??? Много ми е гузно, че днес така се отпуснах, а проблема е че волята ми започна да намалява, а трябва да отслабна поне още 4-5 кг. Та приемате ли и нови допълнения към темата?
^ ти добре ли си, не си качила 1 кг за ден, просто това ти е от яденето и пиенето...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
E аз като си хапнах уикенда и качих близо кило и половина, и то не е да съм яла вредно, напротив, но не ми е много гузно, защото сега като си отида и знам , че няма да ям до другия петък или ако ям ще е минимално, така че спокс- 2кг за 2, 3 дена се смъкват , а какво остава за 1
Тази седмица не съм стъпвала в залата. Позволих си малко развлечения, но ми е супер терсене, че съм изпуснала. Нямам търпение да дойде края на другата седмица, да си наваксам.
А да ви питам вие колко често се теглите и си мерите ханша, бедрата ....
Момичета и аз искам да ви питам нещо. Първо да кажа, че съм на 13 години, но започнах да ям много и усещам промяна в бедрата. Знам, че сега раста, но можете ли да ми предложите някаква по- безобидна диета или да ми дадете съвет? :\
Здравейте!Днес се рових из темите за здравословното хранене и намерих вас!Изглеждате ми готини и симпатични и реших да започна отново диета..Висока съм 1.66 см, но съм 70 кг, което си е доста над нормите!!Целта ми е до 15 юни да съм около 58-60 кг..Преди 2 год. бях на 90 дневната диета и за месец и половина свалих 7 кг..Сега се опитвам да намаля сладкото до краен предел, защото в него ми е проблема,ама не ми се получава!Мисля, че ще успея да сваля килограмите с вас..Вие ми предложете някоя диетка, че не знам коя да направя...
Мерси и пожелавам успешно сваляне на килограми!!
Какво значи "Не ми се получава"? Не ти трябва диетка, а воля.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Намали сладко, тестено, пържено, мазно, газирано. Наблягай на бяло месо, риба, мляко, сирене, яйца, плодове и зеленчуци. Пий много вода. Ако вечеряш рано, а си лягаш късно, не си позволявай да вечеряш отново, по-добре си направи чай. Движи се много и това мисля, че е достатъчно, диети не ти трябват, а и това не е никак лек режим за спазване..
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Здравейте ^^ отдавна не съм писала, но си чета редовно темичката (:
Скоро започнах английската диета 2:2 (много добра и т.н.).. но сега съм и в цикъл ): и страшно много ми се яде нещо сладко (не мисля, че си въобразявам, че е от менструацията, защото преди това, въобще не ми се ядеше така). И понеже в диета има 2 дни, в които мога да си позволя да изям 2-3супени лъжици мед... обаче, днес тези с.лъжици от 2-3 станаха на МНОГО ;дд заедно с 1 кофичка кисело мляко, орехи и прясно мляко (по отделно изядени, но на 1 хранене) .. но мноооого ми се ядеше сладко .. ); та какво мислите: утре трябва да е нещо като белтъчен ден.. но мисля да го изпусна и направо на полодов-зеленчуковите да си мина ?? Или пък да си продължа както е по план, все едно нищо не е станало ? );
Пфф.. трябва да се стегна.. дори и с цикъл!!! ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Имам един въпрос, особено към BikerGirl, защото знам, че тя го правеше и ми трябва малко мнение. Говоря за масажите на проблемните зони, който имаме. Може ли да използваме обикновен лосион за тяло или трябва някакъв специален крем. За четката майка ми има такава http://www.google.bg/imgres?hl=bg&sa...10&tx=66&ty=48 тя е антицелулитна,но ще мога ли да я използвам и за масажите? По-колко време долу-горе трябва да масажирам даденото място и след колко време ще започне да се забелязва някаква разлика? Моля Ви, отговорете ми!
Последно редактирано от cvetityyy98 : 04-03-2012 на 18:08
^ с масажи трудно да отслабнеш
...но във тебе като рана
"Защо?"
Здравейте момичета !
Страшно ми е приятно да се присединя към вас - съвсем скоро, за сега просто имам няколко въпросчета към вас , за да се подготвя, да си направя графици и.т.н.
Та .. по въпроса:
Мисля да започна 90-дневната диета, защото чувам и виждам доста положителни мнения за нея и ми се струва, че това е моята диетаВъпреки , че ме е страх (незнайно защо) да не ям повече отколкото е необходимо и пак да си остана на същите килограми или пък да не надебелея.Надявам се ме разбрахте..
Другия ми въпрос е какви упражнения ще са по - добри ? - Тези от типа на "Тае Бо" , "Синди Крауфорд", "Пъмп ит" за вкъщи или Фитнес ? С кое ще има по - голям ефект ?
И последното което искам да питам за 90-дневната диета е чух , че има един ден само със тортички , пастички и.т.н той кога е? Понеже в интернет нищо не намерих за него или е просто един от 4-рите дена?
Благодаря предварително))))))) !
^ Здравей и добре дошла. Деня, за който говориш, е 3ти ден, но в него не се ядат само тортички и пастички, ами въглехидрати като цяло.Успех.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Здравейте![]()
Аз ще почвам 90 дневната диета от утре. До сега - един ден ям добре, на другия не и за това искам да имам нещо към което да се придържам.
Направих си ето това
http://prikachi.com/images/378/4607378q.jpg
Малко смесих английски и бг но аз нали си го разбирам :Д
Има ли някой който ще почва или я прави, може да си разменим ФБ или да направим група![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Един съвет - избягвай да се теглиш/мериш повече от веднъж седмично. Ще се падне някой кофти ден, ще си раздразнена от нещо, ще видиш някакви 400гр повече от предния път и от яд ще се нахвърлиш върху нещо калорично. Колкото по-рядко си взимаш мерките, толкова по-голяма ще бъде отбелязаната разлика, и мотивацията ти ще бъде по-голяма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote