- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Здравейте. Аз също се замислям да започна 90 дневната диета. Опасявам се от въглехидратния ден (не мисля да наблягам на сладкото в него де). Чудя се, дали при толкова редовно хранене ще смъкна. Аз също съм чела и чувала добри отзиви за нея (но от хора с много излишни килограми). Майка ми я спазва, сега е накрая и доста отслабна. НО при положение, че аз имам малко излишни килограми дали ще има ефект???
TheBeliever, така е - съгласна съм, но от друга страна е доста мотивиращо да виждаш как отслабваш дори и да е с няколко си грама. Аз не се надявам да свалям по 1кг да кажем всеки 4 дни.. ии така. Не знам пробвала съм да се меря дори всеки ден и при хубав режим си свалям всеки ден - дори и с по 100грама. То това може и вода да е - но е мотивиращо.Но от друга страна, съм съгласна и с теб.
honeytoo, не забравяй че през въглехидратния ден - не е нужно да се тъпчеш с пица, торта и бонбони. Яж полезни въглехидрати![]()
Аз не съм с наднормено тегло, но искам да сваля 10-15 кг, искам да съм слаба но не и кльощава (?). Само знай че колкото по-слаб си толкова по трудно е, но не и невъзможно. Нали знаете - нищо не е невъзможно.
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
За мен 90-дневната е най-добрата диета. Миналата година я спазвах и си свалих излишните кг. В момента се храня на същия принцип, просто реших да премахна плодовия ден ( правя си веднъж в месеца... един вид разтоварващ) и се чувствам много добре.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
billytalent, колко кг свали? И по колко ядеше? Смисъл порцийте беше ли си ограничила или хапваше докато не се нахраниш добре?
billytalent, цяла тема имаме за това, така че ако ще пишеш нещо, поне пиши тук, всички да го видим.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ехее тая 90 дневна обаче голям хит стана... Много мои познати отслабнаха с нея. Според мен това е доста разумен начин. Постепенно и без йо-йо.... И някак си менюто ти е разнообразно. Майка ми е към края на диетата. Свали 9 килограма с нея. Аз в началото толкова и се смеех.... а сега...като и гледам резултата.... По принцип не съм привърженик на такива диети строго регламентирани, но тази мн ме е надъхала. Аз я започвам заедно с една приятелка от неделя. Мацки които ще я започвате, ако искате ми пратете на ЛС някакви скайпчета да си поддържаме връзка. Мисля, че ще е по-лесно като си обсъждаме на кой как действа....или незнам дали има отделна тема за тази диета там да си коментираме нещата. Успехчета!
Момичета, мисля да започна система -60.. след като цяла учебна година (ее.. без 3 месеца още) съм свалила има, няма 5 кг с всякакви диети (+90 дневната; просто за мен не са строгите... само понякога ги правя, но тогава си знам, че ще издържа до край).. искам още 5-7кг.. до лятото. Но като цяло и искам да се храня здравословно без мойте *днес не ям нищо* или пък *като ям ще повръщам*. И искам да се науча да се въздържам (!!!) и да имам самоконтрол (!!!). Ако се бях сетила тези неща малко по-рано, да съм ги свалила килограмите вече... но НЕЕЕ...трябваще все експресни диети да правя.. пффф :// От утре съм сериозна... ще се отчитам, но мисля да се премеря чак на 30 юни (че винаги след като се премеря се отпускам ;дд), а дотогава да гледам по дрехите (: Какво мислите за следното примерно меню:
З: филийка (от малките) с кашкава/извара/сирене/масло; 2 бонбона (домашни^.^) и чаша мляко (ако не ям бонбоните, може млякото да е с мед <3)
О: салата и между 50-100гр кашкавал/сирене (зависи колко съм гладна и дали съм) ИЛИ салата и кофичка кис.мляко (290гр)
В:салата и чаша айрян
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Офффф, не мога да се наканя да я почна отново тази 90-дневна. Просто като се сетя как свалях в началото и сега как се точа с грамове на седмица направо ми умира ентусиазма... Останаха последни 13кг, а става все по - трудно.![]()
Здравейте момичетаГледам, че доста от вас са решили да започнат 90-дневната диета, и искам да ви кажа, че няма да сбъркате.Аз бях на нея около месец и половина и за това време свалих 7 кг, при положение, че си хапвах доста във въглехидратния ден.Особено със сладкото винаги съм прекалявала.Редовно си изяждах 6-7 шоколадови бонбонки и 4-5 шоколадови бисквитки и то само за вечеря ахха.Така че правете си сметката дали има ефект от нея.И в момента не се храня по никакъв режим общо взето много сладко си хапвам и мисля след великден да я почна отново
Много успехи желая на всички, които са я започнали или мислят да я започнат
![]()
Запис за 90 дневната и аз. Да ви питам момичета, Великден какъв ден ви се пада? Ако почна от днес, ми е плодов и се чудя малко...
едит: нещо не знам как ги смятах, но всъщност ми се пада белтъчен. :д
Последно редактирано от FuckingFreak : 04-07-2012 на 08:55
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
FuckingFreak, на мен Великден - 15ти ми се пада въглехидратен. После 16 - плодов.
Аз преди да почна диетата, си пресметнах дните така че рождения ми ден да се падне въглехидратен, така че ако искаш можеш да пресметнеш и да видиш какъв ден искаш да ти е тогава. Аз започнах с бобови и варива - това не мися че има някакво значение![]()
Момичета, като гледам резултатаите ви от 90-дневната, мисля и аз да я почна. Сега има и повече плодове... и плодовият ден ще е достааа по-лесен ;дд та даже и любим ще ми стане <3 Но понеже на 15-ти, баща ми става на 50 (лол.. да, стар е ;дд) и искам да си хапна тортичка, и ще видя кога точно да я почна. Иначе до тогава ще си правя -60 системата. А тази седмица се очертава да играя по 4 часа тенис на ден и един час нещо друго.. всеки ден и НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ^^
едит: ааа.. утре почвам ^^ ;дд
Последно редактирано от justasmile : 04-08-2012 на 09:12
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Направи си една домашна торта с извара трици и тн и си яж без угризения.
Аз лично предпочитам да ям в седмицата 1 път сладко, но да знам, че е такова, каквото си го харесвам. Не да замествам захарта с подсладители, брашното с трици и така нататък.
...но във тебе като рана
"Защо?"
храня се вече година и нещо здравословно,но имам въпрос към вас -искам да попитам започнах работа като промоутърка и ми се налага да стоя по 4-6 часа права,това как ще се отрази на краката ми ( 3-4 дена в седмицата ходя по промоции) и по точно на прасците?
Ъ, да. За теб не знам, но на мен триците по никакъв начин не могат да заменят вкуса на торта, шоколад и така нататък.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Зависи как ги правиш ... Като не можеш да си ги направиш ти се струва,че ще повърнеш..До болка ми е познато.......Но разликата е,че аз вече съм се научил как да ги правя , за да са вкусни.
Сподели ти как ги правиш, за да разбера не само аз, ами всички съфорумници, пишещи в тази тема.
...но във тебе като рана
"Защо?"
http://www.graziaonline.bg/v10649/plosyk-korem.html според вас дали действа ?
Най-лесното да сложиш 100 гр овес и 2-3 супени лъжици мед.Заливаш с прясно мляко докато поеме и даже малко водно да стане..
Иначе има рецепти за торта http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37146