- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Не съм на специална диета,просто ограничавам по-вредните храни.Нямам цел колко кг точно да сваля.Когато започана да се харесвам ще престана.
До сега:
1 кафе (без захар или сметана)
1 изтискан портокал
Момичета от днес започнах 90-дневната и понеже е 1-ви белтчен ядох следното
Закуска - 2 ябълки
Обяд - Пилешка пържола (варена) и зелена салата с малко сиренце
Вечеря - Само пилешка пържола
За утре (бобови и варива) мисля да хапна ;
Закуска : 2 Грейпфурта ( не знам дали така се пише)
Обяд : 2 варени картофа и някаква салата
Вечеря : Само 2 варени картофа
За сега добре ли се справям или има нещо което може да се поправи?
Освен малкото храна друго не виждам.
Е, точно това е че ме е страх да ям повече, за да не преям, та общо взето не знам горе долу какво количество от храната да изяждам.
Хехе, аз пък не пазя никакви диети и според приятеля ми и изобщо всички мои познати изглеждам идеално. Слаба съм, не съм много висока, с хубава фигура (не се хваля де), но да ви кажа, това с диетата е строго индивидулно. Например аз дори и да гладувам не мога да сваля килограми, но дори и да ям като прасе не мога да ги кача. Стоя си на едни и същи и не мърдам, освен когато "раста", всмисъл, че не трупам килограми като че пълнея..
Иначе ако е от значение ще напиша днешното ми меню:
Всеки ден за закуска: прясно студено мляко с много какао (обичам го сладко, като е студено ме убодрява) Попринцип в почивните дни го пия, иначе съм на кафе.
Днес за обед: Малко боб (във формата на супа) с 2 препечени филийки хляб и чаша кола с лед.
Десерт: Шоколад Милка, натурален.
Следобед (по стечение на обстоятелствата ходих в мола на Цариградско) - 15cm сандвич от Subway + малка кола и малко сладолед.
Вечеря (Заради следобедната "закуска" ядох съвсем малко) - 2 банички, чаша прясно изцеден портокалов сок.
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ммне, всъщност, за да напиша какво ям, може да има значение от това..Все едно де, разбираш ме по друг начин..
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Ето тука влез като имаш нужда от диета http://www.amber-bg.com/index.php?op...=142&Itemid=47 Колежка на майка ми я използваше, каза, че е много доволна!![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
AniBG Как можа да си напишеш менюто, ако знаеш как ми се дояде милка и сандвич от Събуей простооооооооооооо.......
Явно наистина си нямаш никаква представа от диети и здравословно хранене, за да препоръчваш Дюкан в тийн форум.
И, не, аз вече нямам нужда от отслабване. Каквото имах за сваляне си го свалих![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Радвам се за тебе, а иначе аз пиша това, от което наистина има полза, не гладуване по цели дни и нощи!! Айде сега стоп на спама, ако имаш нещо да ми казваш го пиши на лично, не тука, защото и това не е свързано с темата!![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Никой не говори за гладуване, но Дюкан не е нещо, което човек в здравия си разум би предложил като вариант за подрастващи организми (или за който и да било човек, загрижен за здравето си). Ако беше по-информирана по въпроса щеше да го знаеш. Но след като сама си каза, че не разбираш от диети и никога не си спазвала такива, не разбирам защо се натискаш да се правиш на компетентна по въпроса?
"Не се натискам за компетентна", говоря какво съм чувала, чела и какво са ми казвали по въпроса. А и не съм казала непременно да я спазваш, ти няма да я използваш виждам, тогава какъв ти е проблема!? Казах ти, като имаш нещо да ми казваш ми пиши на лично, стига спам тука!
Женско съм!![]()
![]()
![]()
ThinspoBaby, това менюто за целия ден ли ти е ?! кафе, портокалов сок, кафе, вода, чай, шницел, бисквити ?! Ти не си ограничила вредните храни, ти всяка храна май си спряла ;х Не можете ли да разбере, че с глад не се отслабва качествено ?! Та ти нямаш никакъв белтък и мазнини в менюто.. какво си мислиш, че ще постигнеш ? Както казва един приятел "Не става само с ядене, трябва и акъл " ...
^ не е диета о.О ... хора ще си развалите здравето ! .. поне закуската да не кажа и обяда трябва да са ви прилични откъм количество![]()
Не само количество, а и качество. Един шницел и няколко бисквитки няма как да предоставят необходимото за организма. Те за едно хранене не се класират, какво остава за целодневно меню.
Така се получи.Нямах време за ядене.Наясно съм с правилното хранене.
З: 1 пълнозърнеста филийка + фъстъчено масло (намазано тънко) + отгоре банан(колкото да покрие филийката)
О: малко кафяв ориз + зелена салата