.
Затворена тема
Страница 38 от 100 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2493
    Мега фен
    Да личи си ,че си наясно..Явно всеки ден нямаш време.

aз за закуска ядох един портокал...... по принцип ям повече, но днес щях да повърна и ето сега отивам да ям салатка от зеле и моркови с варени яйца и препечена филия хляб :Р и ходих да тичам днес.. абе доволна съм

Цитирай Първоначално написано от ThinspoBaby Виж мнението
    Така се получи.Нямах време за ядене.Наясно съм с правилното хранене.

З: 1 пълнозърнеста филийка + фъстъчено масло (намазано тънко) + отгоре банан(колкото да покрие филийката)
    О: малко кафяв ориз + зелена салата
    Междинно: 1 ябълка и малко сурови бадеми

Повече от фен Аватара на alleyy
    Момичетаааа искам съвет

Днеска ми беше 2-ри ден от 90 дневната и бях на бобови варива, сутринта изядох един огромен грейпфрут , на обяд 3 варени картофа трябваше и салата, но нямах време и бях извън София и си хапнах една кръгла пица , та малко съгреших и сега вечерта като се прибрах към 9 ядох зелена салата с царевица от консерва и краставици.
    Въпроса ми е дали да си продължа утре въглехидратния ден или да започна отначало заради пицата ??

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от alleyy Виж мнението
    Момичетаааа искам съвет

Днеска ми беше 2-ри ден от 90 дневната и бях на бобови варива, сутринта изядох един огромен грейпфрут , на обяд 3 варени картофа трябваше и салата, но нямах време и бях извън София и си хапнах една кръгла пица , та малко съгреших и сега вечерта като се прибрах към 9 ядох зелена салата с царевица от консерва и краставици.
    Въпроса ми е дали да си продължа утре въглехидратния ден или да започна отначало заради пицата ??
    Продължаваш с въглехидратен. Не можеш да очакваш от себе си въздържание през всичките тези 90 дни, нормално е да сгафиш 2-3 пъти. ;D

Мерси, шоколадке.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, значи и аз продължавам. Бях 2 дни на София и то ядене ли бе да се опише... 1вия ми се падна въглехидратен, всичко точно, прегреших си. 2рия обаче беше плодов, както следва и ядох дюнер и сандвич от Събуей. :д Не знам какво ми стана, дали от това, че бях отвикнала да ям такива храни, но ми се появи запек след като ги ядох, и се наложи да пия едни капки, от които сутринта зверски ме боля корема...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на babity
    Много се дразня. Напоследък се тегля често и супер много ми играят килограмите. Миналата седмица съм я изкарала яко на пост поради независещи от мен причини и се прибирам и се заварвам на някакви супер приемливи (за мен) кг - 77,5, тази седмица ям редовно, ходих на тренировки, тичах днес и кантара закова на 79,2. Не, че е кой знае какво, ама супер много ме дразни т'ва постоянно шарене в кг ми.

По принцип от постенето се качва, защото ядеш само салатки и плодове, които не те наяждат и си хапваш повече. Естествено това са само някакви си числа.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Здравейтее .. пак съм аз )

Спирам я 90 дневната - 6 дни изкарах но на 2 пъти ми става лошо! А мен доста ме е страх от това. Не знам но аз ли не я спазвам както трябва или .. тези 6 дни си бяха чисто мъчение. Аз не мога да изкарам сутрин на 1 ябълка или един банан. Пък и другото което е - за обяд хубаво, ядеш толкова колко ти се яде. НО той стомаха ми се беше свил, и аз от една порцийка се наяждах доста - и след 3 часа - зверски глад! Но трябваше да чакам до към 6-7 да вечерям че иначе ако вечерям в 4 ще си легна гладна .. иии не знам, въобще не ми хареса тази диета.

Иначе си продължавам да съм на диета - просто я оставям тази 90 дневна. Закуска, Плод, Обяд, Пак плод, И за вечеря мосля да пия едни шейкове Слим фаст.. Но само понякога.
    А и другото което ме накара да я спра беше че в форума на бг мама .. прочетох едно момиче пишеше: Ако не може да я спазватее .. за какво се захващате тогава, бля бля и ми стана адски тъпо.

О и да ви се похваля - купих си крос тренажор - и до сега го карам всяка вечер по час - час и нещо. Искаше ми се сутрин, но нещо нямам сили :С

Та малко се улях. Ще ви кажа резултат в неделя :Д Успех на вас ! ххх
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    Лондон
    Ето малко мотивация :P

Повече от фен
    Слушайте тялото си, дге. Кво го мъчите.

Съотношението мускул/мазнина евентуално към общото тегло е много по-важно, отколкото самото тегло.

Мега фен Аватара на babity
    Нямах предвид постене буквално, казвам че поради ангажименти и някои други странични фактори не съм се хранила както трябва. Едно, максимум две хранения на ден, стабилни, за разлика от обичайното през 2-3 часа по нещо малко.

Що се отнася до съотношението мускулна маса-мазнини, съм горда собственичка на 47.3кг мускули и не чак с такава гордост на 29.8кг мазнини. Не е розово...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Много се дразня. Напоследък се тегля често и супер много ми играят килограмите. Миналата седмица съм я изкарала яко на пост поради независещи от мен причини и се прибирам и се заварвам на някакви супер приемливи (за мен) кг - 77,5, тази седмица ям редовно, ходих на тренировки, тичах днес и кантара закова на 79,2. Не, че е кой знае какво, ама супер много ме дразни т'ва постоянно шарене в кг ми.
    Нормално да качиш вода след недохранване и изчерпването на такава поради липса на достатъчно въглехидрати.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii Виж мнението
    Здравейтее .. пак съм аз )

Спирам я 90 дневната - 6 дни изкарах но на 2 пъти ми става лошо! А мен доста ме е страх от това. Не знам но аз ли не я спазвам както трябва или .. тези 6 дни си бяха чисто мъчение. Аз не мога да изкарам сутрин на 1 ябълка или един банан. Пък и другото което е - за обяд хубаво, ядеш толкова колко ти се яде. НО той стомаха ми се беше свил, и аз от една порцийка се наяждах доста - и след 3 часа - зверски глад! Но трябваше да чакам до към 6-7 да вечерям че иначе ако вечерям в 4 ще си легна гладна .. иии не знам, въобще не ми хареса тази диета.

Иначе си продължавам да съм на диета - просто я оставям тази 90 дневна. Закуска, Плод, Обяд, Пак плод, И за вечеря мосля да пия едни шейкове Слим фаст.. Но само понякога.
    А и другото което ме накара да я спра беше че в форума на бг мама .. прочетох едно момиче пишеше: Ако не може да я спазватее .. за какво се захващате тогава, бля бля и ми стана адски тъпо.

О и да ви се похваля - купих си крос тренажор - и до сега го карам всяка вечер по час - час и нещо. Искаше ми се сутрин, но нещо нямам сили :С

Та малко се улях. Ще ви кажа резултат в неделя :Д Успех на вас ! ххх
    Да..То в бг-мама само разбирачи .. Не знам за какво хората въобще си губят времето със зареждането на един такъв сайт,а да го четат направо..(тук следва ироничен смях)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момичета, здравейте.
    Надявам се да не приемете споделеното от мен като фукане. От август миналата година редуцирах излишните калории радикално. С кой знае каква двигателна активност не мога да се похваля, но затова пък инат имам в излишък. Махнах газираните напитки, махнах почти изцяло хляба, махнах десертите, ограничих чипсовете до 1 пакет за 3 месеца и вече се събирам в минижупа, който последно носих лятната ваканция на 11-ти срещу 12-ти клас. Отделно от петък насам само ми вирят ушите каква видима промяна е настъпила.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Да..То в бг-мама само разбирачи .. Не знам за какво хората въобще си губят времето със зареждането на един такъв сайт,а да го четат направо..(тук следва ироничен смях)
    Дам, те уж не са на по 15-20 години и би трябвало да милсят по разумно и да дават по такива съвети а те направо си те нападат като кажеш че си сгрешил нещо. Те живеят на: Закуска: ябълка, Обяд: Филия с лютенца ..

Аз за днес:

Закуска: Овес с мляко, стевия и малини
    Обяд: Хумус, филия пълнозърнест хляб, 1 морков, грах

За на там не знам.. само проблема е че в нас се готви с УЖАСНО много олио, почти всичко е пържено, само кексове и шоколади има на всякъде. И всички ми казват .. ми сега ти като си на диета дай и ние да сме. Дразня се малко ноо .. шанс

kalpazanka, супер! а мериш ли се? Какви резулати си постигнала?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii Виж мнението
    kalpazanka, супер! а мериш ли се? Какви резулати си постигнала?
    Нямам шивашки метър, нито точен кантар. Затова пък пазя любимите си дрехи от едно време! Сигурно едно 10 кг съм смъкнала, щото тоя минижуп го носех във времето, когато бях максимум 53 кг.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Момичета днеска направо се опрасих, корема ми се е подул......Ето какво ядох на въглехидратния ден :

Закуска - Голяма зелена ябълка
    Обяд - вафла "Боровец" и спагети с гъби и от тези новите крекери "Tuc"
    Вечеря - 2 бонбона и едно блокче натурален шоколад

И ми е много тежко...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Аз ли само не харесвам 90-дневната? Мъчих се да я спазвам, но ми е адски тъпо всеки ден да си готвя различни неща и да остават половината недоизядени, пък и някак не мога да си представя да ям пържени яйца, пица, шоколади и да отслабвам.
    Понеже за по-малко от година качих 7кг., реших да се постегна за лятото и вече 18-ти ден съм без сладко, газирано, мазно и тестено и сякаш започам да забелязвам разлика. А и някак си се чувствам по-добре. Късмет на всички с постигането на желаните цели

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Здравейте, отслабващи. Вече години наред чета форума и темата и най - накрая си направих профил и реших да започна да пиша прогрес, хранения и да искам съвети. От днес започнах 90-дневната и засега съм на 2 ябълки. На 17 съм - 175 - 79кг ( :S колкото и да ме е срам да го кажа, макар да не ми личат). Сега излизам и отивам да играя народна топка, защото с приятелки решихме да си направим Childhood day и да се позабавляваме. Успешен и усмихнат ден.

Град
    пространството на Дисе
    Завиждам ви на нервите да търчите по 90-дневни и разписания.
    Висока съм 175 и гоня 53 кг. Имам още ма-а-а-а-лко, за да ми стои минижупчето перфе.

Закуска- малко парче козунак+ кафе с мляко
    Обяд- печени картофи обичайна порция+зелена салата
    Вечеря- не съм измислила още

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    4-ти ден на 9-дневната ;дд първите 2 - идеални, ама вчера и днес.. провал ;дд цяла седмица играя по 4 часа тенис на ден (а след това съм навун до към 21-22 часа), за това за днес си прощавам малко... а и идва Великден.. а и трябва да и свикна на разделното хранене, че в началото е кофти. Менюто ми за днес (плодово-зеленчуков)
    З: 2 ябълки
    -2 часа тенис
    О: Мешана салата (домати, краставици, лук, магданоз)
    - 2 часа тенис
    В: Зелена салата.... 2-3 хубавки парчета козунак и 3 бонбона (домашни - моркови и захар)
    Ама... уникалната ми майка беше взела някъв хипер мек козунак (аз иначе не ги обичам), който още е бил топъл като го е донесла... и просто за меко хлебче умирам ;((( ама и ям хипер рядко.. тъй че, нищо ;дд

Въпрос: Утрее да преповторя ли плодовия или да продължавам с белтъчния направо?
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Не го повтаряй, продължавай си както му е реда.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Повече от фен Аватара на punksss
    Здравейте момичета. Бях писала в първата тема, защото бях на 90 дневната и тези дни реших пак да почна диета и тъй като вече съм правила доста пъти Pump it up се разрових малко из разни сайтчета и открих ето този: http://huggingbearr.wordpress.com/20...3-iv/#more-699
    Явно има и други варианти на Pump it up. Таа реших да ви го покажа, ако има желаещи да пробват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си