.
Затворена тема
Страница 39 от 100 ПървиПърви ... 293536373839404142434989 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2493
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Оо, мерси много. Намерих си доста добри и мисля да почна да ги правя.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Лятото толкова хора пускаха снимки на резултатите си и се надъхвахме... какво стана? :/
    Иначе, менюто ми за днес.. отново не перфектно, но в момента ми е важно да се науча да се храня без да повръщам, за това... може би става за системата -60... ама и за 90-дневната става (без закуската ;( ;дд)
    З: козунак с чаша прясно мляко и 2 домашни бонбона
    О: татарско кюфте + гарнитура (половин домат, малко зелева салата и малко от нещо средно между лютеница и кетчуп) и айрян (300мл)
    В: айрян (200-250 гр), кисело мляко (към 500гр?) и 2 яйца
    абе.. нормално съм се хранила, а и съм играла 4 часа тенис ;дд така че... уфф.. и аз да не се вманиачавам (!)
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен
    Закуската най-зле

Град
    Sofia
    ^ знам, че е зле ;дд амо к'во - да ходя да се мятам от някъде заради единия козунак?? ;дд

Що пък да се мяташ? Човек си и прегрешаваш, още повече са празници.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Град
    Sofia
    eми и аз това се чудя.. защо да се вманиачавам за единия козунак.. просто се издразних на DownloadVirus ;дд

По темичката: във вторник-сряда ще ходя на диетолог.. Дамм... до там стигнах - с мойте повръщания, неядения, повръщания.. И там ще ми направи човека режим. Естествено, ще си поставя условието за поне -4;-5 (айде.. да не се изхвърлям с -6) кг на месец. Една приятелка ходи при този (ама тя си е дебеличка -> 30кг има да сваля).. и нали на нея и беше по-важно (заради здравословни причини) да отслабне малко по-бързо, и тоя пич и направил меню да отслабва с 10 кг на месец.. ама тя си и играеше почти всеки ден по 4 часа тенис. И в началото наистина отслабвала, а после се отказала (защото имала някакви драми с момчета (дааа.. бате.. сменя гаджетата като носни кърпички) и имала нужда да се тъпче (??!!).. ходи и я разбери.. всъщност я разбирам, но не и след като е имала резултати ;/)..
    А докато ми даде менюто ще си правя 90-дневната стриктно!!! ;дд

Град
    Sofia
    Какво става с темичката? Аз покрай празниците и РД на баща ми (днес става на 50) малко попрекалих. Нямам търпение да си отида на диетолога и да ми даде хубаво и ЗДРАВОСЛОВНО меню ;дд

justasmile виж си личните съобщ.

Христос воскресе. Само аз ли не ядох никакво сладко и козунаци по Великден? Всичките ми приятелки казват, че съм луда.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен
    Козунак не съм ял,но сладки ядох... Утре сутринта ще ям яко сладки и козунак и квото ми се ще и после нормално по режима...

я кажете някакви упражнения за отслабване в областта на бедрата и дупето, бягам често отскоро, но не съм сигурна дали ще е достатъчно?
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

И аз от днес съм си на нормалния режим, че то какво ли не беше ;д Сладко не съм яла, но имаше много алкохол и ядки и това е по-зле и от сладкото ;д

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    хихи аз за два дена съм изяла само две парчета козунак .. ама колко сладко ядох :д. То не беше шоколад, дребни сладки, домашната торта на бабаа мммм ... и те така :д От днес съм отново на режима - два дни ми стигат :д

Уфф, аз качих 1, 2 килограма от тези, които си набелязах за идеални и сега не знам как да ги разкарам, много много ме е яд

ALetterFromTheSky, откога ядките са по-зле от сладкото?! ....
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

О, по-зле са ако са в промишлени количества и от сорта на бирени фъстъци и етц ;д не ти говоря за 50грама сурови ядки, разбира се

Мега фен Аватара на babity
    Направо ви оставям да ми дишате прахта. Два дни - два кг отгоре! Козуначно тесто поне 200-300 гр съм издрънкала. Едно парченце курабийка, вчера две филийки козунак с локум, наобяд супер масивната порция заешко с картофи, после и ребърца..... Направо си се чудя как е възможно да съм качила само два килограма. От днеска само зелена салата с яйчица. Дано не взема да се опъпчивя с'а.

aз днес мислех да съм само на кафета и вода ама си измуах една голяма купичка мюсли с ягоди, добре е поне че си ходя в общежитието и почвам сериозно, че имам 1,5(2) кг за махане , не е много , но ме дразни така -обичам точността

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Направо ви оставям да ми дишате прахта. Два дни - два кг отгоре! Козуначно тесто поне 200-300 гр съм издрънкала. Едно парченце курабийка, вчера две филийки козунак с локум, наобяд супер масивната порция заешко с картофи, после и ребърца..... Направо си се чудя как е възможно да съм качила само два килограма. От днеска само зелена салата с яйчица. Дано не взема да се опъпчивя с'а.
    Абе, вие до тоалетна не ходите ли ?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

^ Ми, съжалявам че нямам метаболизъм със скоростта на светлината. То ако беше така, нямаше да съм в тази тема въобще.

п.п.: Утре или други ден отивам на лекар точно за това, зависи коя смяна е. От както хапнах малко боклуци имам супер нередовния стомах.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Повече от фен Аватара на alleyy
    Мале , мале значи не съм се опрасила само аз на Великден То не бяха козунаци, то не бяха сладки , то не бяха яйца нещо страшно беше и понеже си мисля, че във въглехидратния ден може да си се поглезя , аз направо се разпрах .....
    От утре я започвам на ново и този път сериозно.Празници не празници това е положението.. със сигурност съм качила поне 2 кг.

и аз почвам от утре ;ддд

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^ Ми, съжалявам че нямам метаболизъм със скоростта на светлината. То ако беше така, нямаше да съм в тази тема въобще.

п.п.: Утре или други ден отивам на лекар точно за това, зависи коя смяна е. От както хапнах малко боклуци имам супер нередовния стомах.
    Не, не, аз не се бъзиках. Наистина ми е чудно как се радвате, че за 2 дни сте качили 2 кг (като има хора като мен, които се опитват да ги качат с месеци, ядейки в промишлени количества), затова наистина питам как стоят нещата, защото ми е адски чудно! Реално погледнато количеството, което babity е погълнала се равнява горе-долу на 2 кг за тези 2 дена и ги е качила. Тва е невъзможно много, бре! А чак и за радост - не е...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Не знам за бейбито ама аз от кафета и мюсли и пак се подувам не виждам на мен откъде ми идват тия 1,5(2)кг ;д

Мега фен
    Напълно е нормално и повече от 2 кг..Даже е чудно защо само 2 кг...При всеки различно,но при мен може да играят нещата с близо 4-5 кг всеки ден ако съм на диета и почна да бухам въглехидрати......Нищо чудно няма....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си