.
Затворена тема
Страница 4 от 100 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 2493
    Супер фен Аватара на HolyShit
    Добре е да знаете,че така само разширявате (уголемявате мускула) , за тва и не го правя тва Огромна талия не искам :d

Какво мислите за менюто ми днес:
    закуска: 2 препечени филийки черен хляб с пастет и 3в1
    Обяд: садвич(пак от черен хляб) с шунка и чушка
    за вечеря ще ям преди 18ч. кисело мляко 0.5%
    според велоъргометара ми съм изразходих 1000 калорий
    добре ли е ?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cinderella111

Иначе пастетът лично за мен е храна с неустановен произход, както и шунката; а нещо доста хляб в това меню - целта ти сваляне на кг ли е?
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от Cinderella111

Иначе пастетът лично за мен е храна с неустановен произход, както и шунката; а нещо доста хляб в това меню - целта ти сваляне на кг ли е?
    не, подържане на тегло и здравослозно хранене

какво мислета за тази диета ? - http://www.moetospisanie.com/index.p...7-16&Itemid=57

Че не струва

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Shizaya
    Момичета, позволено ли е да се ядат супи (например пилешка и подобни) и ако да, в кой ден? Някой яде ли изобщо супи по време на диетата?

Малко съм се поразболяла и ми се иска да хапна супичка.
    Аз ям супи в деня за варива. Правя си супа от картофи и праз, както и гъбена супа, но никога не са със застройка.

papinkasf, на мен лично не ми вдъхва доверие-изобщо не е здравословно толкова рязко смъкване на килограми и аз не бих я спазвала

Днес съм на въглехидрати:
    З пъпеш
    О малко козунак+ кит кат
    С шоколадово кремче
    В още не знам

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Добре е да знаете,че така само разширявате (уголемявате мускула) , за тва и не го правя тва Огромна талия не искам :d
    Предложи ни тогава нещо,което да не ни уголемява мускулите на талията,но да я стегнем и да изглежда добре.

Ми има 3 основни неща:

1.Кардио
    2.Кардио
    3.Кардио

Разбирай повече аеробно натоварване.

а за отслабването на краката редовно каране на велоаргометър ще помогне ли ? и за горене на мазнини на коя степен ?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Такива неща,като долни-горе няма.Натоварва се почти еднакво целият корем при упражненията.
    100%!!!!!! Нали ако беше така, нямаше да са измислени толкова типове упражнения и нямаше да се работи отделно за горна част, за долна и за странични. Пък и освен всичко друго, не съм съгласна и защото се натоварвам доста и най - малкото усещам кое къде и колко се натоварва. С'а ако комбинираш крака с повдигане на горната част някак по - ще се съглася с теб, ама иначе си оставам на различно мнение.

papinkasf, става колелото, ама иска повече постоянство и време, в сравнение с крос тренажорите. Ако искаш да свалиш см от бедрата, сядай по - назад на самата седалка и си го пускай на най - трудната степен.

Съгласиш , не съгласиш,слушай старото псе ,и недей много-много лая ти

Аз принципно търся и се вслушвам в съветите ти, само тоя път ме изненада. Нещо смислено по въпроса или само ш' си мерим... авторитета?

Да,нещо смислено,само относно корема..Натоварва се еднакво,независимо.Сега може в един малък процент едната част да се натоварва съвсем малко повечко от другата,но това няма голямo значение.Говорим за нищожни и незабележими разлики.

Ясно, щом си казал, това е достатъчен аргумент.

Коремните преси не разширяват талията толкова много... Аз съм фитнес инструктор, при мен момичетата са се разширили да речем с 2 -3 см. не повече, което не се забелязва. А и както е писано по - горе, идва една възраст, когато от самосебе си женското тяло се изменя и ханша нараства сам, и това не може да се спре.
    Но като цяло всяко натоварване развива мускулите и става този ефект на уголемяването, дори с колелото, дори с клякането и всичко...
    А тези диети са крайно грешни. Човек просто трябва да приема по - малко храна, да не се лишава и да си знае мярката.... диетите са най - глупавото нещо на този свят... Точно след тях организма вече е прецакан, независимо на картофки или раставички си бил...

Даже, ще дам пример ... при мен идват и момичета които искат да отслабнат и тренират и са на диета. Както и да е.... познавам момичета, които само си тренират и така са по - добре, а и такива, които от диети отслабнаха и от 60кг. станаха 45.... и после върнаха на 70к....

което е тъжно, но за жалост винаги така става с диетите.. никой не може да избяга от тялото си...

NEWS , не ставаше дума за коремните преси.

А най хубаво си е когато си хапваш каквото и когато и колкото ти се преяде и фигурата ти да остава същата. но малко момичета са таква, повечето са с наднормено тегло особено след 90 набор нагоре...

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Може ли да задам 1 въпрос, малко не по темата с диетите, но все пак искам да ми стане по-ясно.
    На 2 пъти се каза, че ханша на жената нараства още с няколко см. до 20 и някоя си година. Доколкото съм чела растежа продължава до 18-20 години, тоест до края на пубертета.
    Може и аз да съм грешно информирана, затова ако може някой да поясни.
    На 19 съм и се чудя дали ще ми се променя (много) ханша в бъдеще.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Сефте чувам ханша да нараства след края на пубертата. Пикът на растежния хормон и естрогена по принцип е през пубертата. Друг е въпроса, че развитието при някои може да продължи по-дълго.
    По време на бременност със сигурност ханша се разширява, както и след самото раждане.
    Честно казано не мисля, че ханша ти ще се промени много !

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Още в първата тема имаше едни упражнения от замунда - кардио говореха на български,но не помня името.Може ли някой да ми го каже?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Фен
    Човек се развива до 25г. Пубертета е до към 18 - 19-тата година, но след 20-тата има други промени, ханша наистина нараства, ако забележите много момичета след като навършат 20, били слабички изведнъж стават с големи дупета и т.н.
    Нормално е да се оформя женско тяло. Нищо страшно. А относно раждането, една тайничка... веднага след раждане се стягаш с нещо и мускулите приемат тази форма и така се прибира ханша. Сори за оф топика.
    Иначе промени има, но не толкова колосални.... спокс всеки минава през това, лошо е ако едно момиче остане с тесен ханш, показва ниско ниво на естроген (женски хормони) и трудно раждане и износване на плода. + това тази форма е типична за мъжкият пол.
    mom4e sam

е то4но тва исках да кажа моите съученички някога бяха слаби и дребни (детска фигура), след 20 - 22 станаха по едри и оформени. момичетата до 20 са си дефакто деца
    и после стават жени и се оформят както каза ти ...,

Голям фен
    Да се отчета за днес, ден 65, плодов
    З ананас
    О салата домати и краставици
    С малко сурови фъстъци
    В пак салата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си