- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Ейй момичета, много съм горда сега от себе си ^^
Близо 1 час бях на велоергометъра и изхабих 600 калорийки ;дд
А вие как спотувате? - упражнения (прегледах клипчета от ю тюб на предната страничка), сутрин тичане, аеробика..?
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз супер много неща редувам-тичане по стълби, въже, аеробика вкъщи, велоергометър, други упражнения.
Не знам кво ми стана, ама днес от една ябълка в залата и сега 1 домат с парче сирене и кашкавал съм направо като пребита, много ми е тежко...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен стомаха ми се е подул от много ядене преди една седмица и сега го карам по-лекичко. Но искам да си стегна още малко вътрешната част на бедрата и на корема ми се иска да направя съвсееем леко изразени плочки. Нямам мазнини, плосък ми е корема, така че очаквам за около месец да има някакъв резултат.
Скачам на въже, стълби качвам, правя тае-бо, едни упражнения за корем и крака по половин час правя и тук-там тичам, когато намеря време за това. :Д Наистина очаквам до месец да има резултати, тъй като ми трябва съвсем малко. Дано не живея в илюзии.
Колкото до водата-ако близо до вас винаги си имате шишенце, ще пиете по-често. Преди около година и аз не пиех почти вода, но сега минимум литър и половина на ден си правя(само водата, без други течности). Лятото поне 3 литра пия. Наистина, сложете шише някъде до вас и ще се присещате да пиете по-често.И на малки глътчици, не е нужно да изгълтате едно шише на веднъж, то не е и хубаво. Аз след по-тежка тренировка си изпивам половин литър наведнъж, после ме боли корема яко.
Everything changes, but beauty remains ...
Преди малко изгълтах половин литър за около половин час и се чувствах като родилка. :д
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Вчера започнах гладуването амаа по едно време ми се дояде курабиика и хапнах трички обаче сутринта се налях с 1,5 л чай Стройна линия иии днеска сутринта се очистих сигорно за 2 дена на пред ..:Д днес съм си поставила 3 литра вода и 1 литър чай ама нормален с две ябълки
![]()
И кво? Всеки ден гладуваш? Ква ти е целта? Отслабване.........
Такива сте шматки тук, че няма 2-ри като вас :Д
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да ви питам колко калории съдържа
4 супени лъжици овесени ядки с малко сушени плодове 6типка канела и това залято с мляко ?
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Тарикатче, моля те, не говори в множествено число и не ни поставяй всички под общ знаменател.
deni911, ако никога през живота си не си пила толкова много, спри да си поставяш цели и слез на земята, да не ти откаже някой бъбрек. По-добре яж от всичко и спортувай, отколкото да не ядеш нищо и да седиш по цял ден. С гладуване не се отслабва, каквото хапнеш, веднага ще се проличи на кантара, ама акъл за 2 стотинки.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
deni911 недей с гладуване! По-нагоре и аз бях прочела, че ти дават само няколко дни преди да започнеш да се тъпчеш - прави са. Така няма да стане нищо, защото после ще си върнеш всичко... та даже и от горе ;/ Послушай ме.. казавам ти го от опит.. А дори и да издържия, след това капо хапваш нещо ще ти става тежко и може да ти хрумне да повръщаш... ;//
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Каква мускулна треска имам, не е истина просто. Не си чувствам чувствата след почти едночасовата ми тренировка. Въх...
...но във тебе като рана
"Защо?"
И на мен ми е бобов ден.Закусих ябълка,обядвах кафяв ориз с морков,и за вечеря пак ориз.
След сън винаги мускулната треска е повече. Вчера нищо ми нямаше, цяла вечер на крака на мача и сутринта ела ме виж. И само си викам давай, давай, като раздвижиш, ще ти мине. Какво минаване, братя, то се засили. Затова и не спах следобед, въпреки че ми се спеше доста, просто не исках да ходя като пингвин цяла вечер след като стана :д
...но във тебе като рана
"Защо?"
Като имате мускулна треска трябва да се движите повече,за да ви мине,иначе спрете ли се на едно място за дълго време и ви хваща повече мускулната.
Здравейте на всичкиНе съм писала в темата,дори посещавала форума от година сигурно.Но сега отново се завръщам
От няколко месеца се въртя в порочен кръг на отслабване и надебеляване.Мисля да сложа край като започна 90 дневната диета и да се храня изключително здравословно,както и да спортувам
В момента съм 62кг.,желаните от мен килограми са такива,при които да изглеждам добре и да се харесвам.Преди бях 52кг. и се чувствах страхотно.Но тези 10 кг. отгоре ми се отразяват изключително зле.
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
А не трябваше ли да се пие аспирин преди или след тренировки , за да нямаш мускулна треска ? Нещо такова май беше ;д
Да, ама не всяка тренировка. Иначе днес аз се движих доста, но след това ме заболя двойно. :д
...но във тебе като рана
"Защо?"