- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Ако се разтегнете хубаво след тренировка, мускулната треска е значително по-малко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Сутринта бях 48.5 кг. Mother of Gods. Стана супер бързо... сега имам за цел 46 постоянни. Иначе съм свалила 1 или 2 см (малко не мога да се ориентирам на шивашкия метър линията точно кой см е :д) от бедрото..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Здравейте! И аз се включвам към темата!
14.00h - 1 кофичка кисело мляко 0,1%
16.00h - 2 сварени яйца
към 17 мисля да хапна зелена залата
Добре ли е това меню? Искам да отслабна с 5-6 кг. Бягам 2-3 пъти в седмицата по 2-3 км.
И искам да попитам мога ли да пия прясно мляко с мед? Обожавам го просто. Но прясното мляко не ео безмаслено. Майка купува и го вари след това.Смисъл не е купешко от тези обезмаслените, които се продават в магазина.
Висока съм 1,70 и тежа 55кг., ако е от значение това![]()
А сутринта закусвала ли си? Ако не си закусвала, яж нещо. Предполагам си на училище, но си взимай някакъв сандвич от вкъщи, не някой кроасан или вафла. Грешка е да не се яде сутрин. Иначе не е нужно да гладуваш, като гледам кг и височината ти, имаш бърз метаболизъм - наблегни на спорт повечко и ще си муцка за лятото.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Не. Много сланини ми се натрупаха по стомаха и паласките.Дупето ми е по-голямо от преди.Като бях 50кг. бях супер. Сега въобще не се харесвам. Даже като си вдигна ръцете и висят отдолу едни сланинки (не знам как да го обясня). Сутринта не съм закусвала, защото бях на лекции и не ни пуснаха в почивка. Иначе си бях взела ябълка.
Много благодаря за отговорите.
Така и никой не ми каза за прясното мляко с мед![]()
Хей, аз съм 162 и съм 45/46 кг искам пак да си бъда 44 и днес менюто ми е супер тъпо-кола, кафе от машина, фибела за пиене и салата домати и краставица със сирене... много ли е ?! и ако някой даде пример за нещо по-добро![]()
Като видя в тема за диети "кола" и лошо ми става.
http://vbox7.com/play:b341208d&al=2&vid=325338 - изгледай го и следващия път преди да посегнеш към колата се сети за него.
E, исках нещо студено и да е различно от вода и фрешове и така
Ти си преценяваш. Но да пазиш диета и да пиеш кола е безсмислено.
Мога да ти предложа по-добро нещо-яж. Не дръж по цял ден на течности, защото както ще станеш 44 кг, когато и да си хапнещ, ще ги качваш и ще почваш пак с гладуването. Това са пълни тъпотии.
alleyy, ти си на 90 дневната нали? И аз уж я почнах, все ми я хвалят с резултати, но предпочетох изцяло да изключа тестото, пърженото и сладкото от менюто си.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ако почваш 90 дневната - не можеш да пиеш. Мой съвет - няма смисъл от нея. Но нека и другите кажат нещо по въпроса. Яде се през 4 часа (което прави точно 3 хранения на ден) и закуската е плод, а това са напълно грешни неща, поне аз се убедих за себе си... Ако го пиеш - по-добре да е на закуска или най-късно на обяд.
...но във тебе като рана
"Защо?"
То и закуската и целият режим е грешен , ама ^^
Ами не съм много навътре с нещата, чувала съм добри работи за разделното хранене. Просто тези две неща, които написах, ме отказаха тотално от нея. Сутрин съм свикнала да закуся с нещо добро, което да даде старт на деня ми - купа мюсли с мляко, яйца или нещо такова, не да чакам 12 часа, за да си се наям като хората... Също така често ям следобедна закуска, или изяждам обяда си на 2 части - там такива неща не са позволени. Точно едни от най-важните неща за подрастващия организъм - животинските продукти са ограничени и фиксирани в един ден.. Тези, които могат, нека я спазват, аз не я искам.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Можеш да спазваш принципите на разделното хранене и без да се водиш по 90 дневната.
И аз съм изключила тестото, пърженото и сладкото освен като е въглехидратен ден тогава ям сладко.При мен поне има ефект и с упражненията които правя още по-голям, а и като видях темата за 90-дневната в бг мама и им видях резултатите тогава реших да я почна, иначе и аз бях против нея.
Добре, как е възможно. Да съм смъкнала 2кг и да съм качила по 2см на талия и ханш. Направо вече и сама се хвърлям в тъча...
Ами аз като цяло се храня разделно, яденето ми включва животински продукти, плодове и зеленчуци главно..
...но във тебе като рана
"Защо?"