- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Днес се изложих!
З:2 ябълки
2-ра : ябълка
О: филийка пълнозърнест хляб с топено сирене и 100гр. фъстъци
СЗ: 1 жълтък и 3 маслинки
В: Орехи с мед (по-голяма простотия от това не можах да направя.. ама..)
и 1 свински гърди (такова като пушено месео от магазина) 1 пръст на дебелена е парчето
Последно редактирано от linka9212 : 04-20-2012 на 14:34
И смяташ, че това е излагане?! А, еми да, толкова е малко, че се излагаш...
e с тия свински гърди вече е друго ;д сори
и аз искам да го запазя, а то не ;д и все варирам 44-45-46 . Какво ли не пробвах, не ям вредни храни, само с пиенето е друго- с тия коли, бири, уискита.
Ах то проблема не е в тях .. аз хапнах съвсем малко. Ама този мед с орехи където го ядох.. калорийна бомба направо..
Всъщност не мисля, че е 2000 килокалории. Фъстъците са ти грубо 600, много зависи от това колко орехи си изяла, но можеш и тях да сложиш около 200-300. Медът ти е около 100, също както и филийката. Останалите неща са добре.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Тя като не тегли може само да гадаем колко е..Може да е 50 грама мед може да е 100..Орехите същата работа..Ама 100 калории от мед са към 20 грама мед,тоест по-малко от една голяма супена лъжица.
На 90-дневната съм.След първата четворка съм -1,100 кг
DownloadVirus, аз знам, че медът е около 300 ккал за 100гр.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
На мен днеска ми е белтъчен ден и ядох ;
Закуска - 1 ябълка
Обяд - Кренвирши със кашкавал в микроволновата и шопска салата
И вечерята ще е само шопска салата
Добре ли е за днеска, че нещо сравнение с другите дни множко ми се видя?
Не мога да разбера...да казвате, че яденето на орехи е "излагане" ! Май не случайно българските младежи са на първо място по затъпяване, трябва да си храните мозъка преди всичко, а по-подходящо нещо за него от орехите няма.
Първо се научи по кое време на деня какво се яде, защото явно не знаеш и тогава ни говори кой е затъпял и кой трябва да си храни мозъка. Като се имаш за интелигентен/на щеше да знаеш как се пише "неслучайно"
...но във тебе като рана
"Защо?"
Вий във варивата хич не ебавате кво е протеин кво е въглен е да ебеш мааму![]()
Много ?! Наистина ли мислиш, че това е много ...
http://prikachi.com/images/675/4674675r.jpg ето моето меню за днес... въпреки, че не е много за показване .. Обяда хич го няма, но бях в движение и нямаше как :д ..