.
Затворена тема
Страница 45 от 100 ПървиПърви ... 354142434445464748495595 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 2493
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от divacheee Виж мнението
    Tи винаги имаш някакви забележки
    Не винаги.Просто с няма и 1200 калории..Казах ти принципно килограмите.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Да бе, няма проблем ! Приемам критика от хора, които виждам, че са по-наясно с нещата от мен. Истината е, че не съм гладувала .. просто като сложа някоя голяма салата, която е някакви си мижеви 50 кк (250гр, краставици са 37кк :Д ) .. и така се получава .. На всяко ядене имам 200гр. яйца/риба/месо и голяма салата

Исках да те питам имаш ли дневник в bb-team .. интересно ми е да го прочета

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Еее кво стана, загуби се темата из страниците...
    Преди малко си спретнах едни бързи бисквити с мюсли, мляко, яйца, ябълки, орехи и канела и мисля утре да ги пробвам за закуска какво представляват :д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на alleyy
    Аз сутрин пропускам закуската от 2-та еднакви плода заради даскало, та днеска съм само на една пържола и зелена салата с краставици, довечера пак салата.

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от alleyy Виж мнението
    Аз сутрин пропускам закуската от 2-та еднакви плода заради даскало, та днеска съм само на една пържола и зелена салата с краставици, довечера пак салата.
    Сложи и пържола довечера.. недей само със салатка :Д

Защо не ядеш преди даскало или в него? Аз дори и да закусвам вкъщи, често хапвам плод там.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Хей, а какво тренирате ? Някой да е пробвал 30 day shred ? ))

Аз правя Pump it up, Tae bo и си търся различни клипчета в youtube

пилатес и аеробика

Всеки ден различно тренирам, без неделя, но гледам тренировката ми да е минимум 30 минути.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Повече от фен Аватара на alleyy
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Защо не ядеш преди даскало или в него? Аз дори и да закусвам вкъщи, често хапвам плод там.
    Еми не знам от мързел , а и не съм свикнала да закусвам камоли плодове.

А пък като не закусваш, толкова по-зле за теб.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Ох, много ми е кофти. Сутринта като станах реших, че ще си хапна една вафла, че отдавна ми се яде сладко.. Пък то какво стана изядох цели 4! Та да ви питам, ако цял ден не ям нищо и за вечеря салата, калориите се получават добре и няма да кача нищо, нали?

Споко надали ще си качила, аз вчера се налях с 4594549 кола, кафета и накрая изядох огромна купа салата и още сто литра вода и няма промяна в кг-мите ми ;дддд . Даже сигурно ще смъкнеш, защото това си е доста малко храна

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от BrunettesDoItBetter Виж мнението
    Та да ви питам, ако цял ден не ям нищо и за вечеря салата, калориите се получават добре и няма да кача нищо, нали?
    Това ще е най-голямата глупост, която можеш да направиш ! Важно е от какво са калориите, не толкова броя им :д .. с тея вафли не мисли, че си дала нещо качествено на организма си...

Знам, но няма какво да направя вече, нямам намерение да повръщам насила. Но по-добре да не ям нищо цял ден, искам да си запазя килограмите.

Град
    ...
    ^ Кой те кара да повръщаш на сила .. продължи си деня нормално ..

оф и ти ли почваш като онази анорексо-булимичка ? Я, се осъзнай- не бива да се страхуваш от храната, тя е витална за съществуването...

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Някой може ли да ми каже как да се преборя с долната част на корема? Не ям пържено, тестено и сладко и гледам закуската ми винаги да е плод както и да пия много вода, но разбрах, че коремните преси няма да помогнат. Ако на някой му се занимава да ми обясни ще съм много благодарна

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13 Виж мнението
    Някой може ли да ми каже как да се преборя с долната част на корема? Не ям пържено, тестено и сладко и гледам закуската ми винаги да е плод както и да пия много вода, но разбрах, че коремните преси няма да помогнат. Ако на някой му се занимава да ми обясни ще съм много благодарна
    То ако стигаше само това всички щяхме да сме железни.гледай кво ти е ОКБ и гледай да имаш дефицит , тичай вдигай бутай и се получават нещата.

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    тичай вдигай бутай и се получават нещата.
    Бас държа, че не те е разбрала ;д

Мега фен Аватара на babity
    Ем' то и аз не го разбрах. Аз продължавам да си лавирам между 77-80 без промяна, но това е защото напоследък съм крайно несериозна. Тази седмица съм се смляла от ядене и съм на -, а вкъщи и да гладувам, пак съм все с поне малко +. Странни аномалии се наблюдават при мен... Трябва да се стегна, че и на тренировки не съм стъпвала доста време, но поне болежките ми преминаха и няма да съм като от олово утре като цъфна в залата.

ALetterFromTheSky, к'ва аеробика?

Едит: Някой нещо да е чувал за т'ва...събитие на 28-ми в Пловдив. Няк'ви инструктори в невиждани и нечувани от мен дисциплини ще правят демострации (в Панаира, ако не се лъжа). Заслужава ли си парите, 'щото чух, че входа бил 20лв или е само от инструктори за инструктори?
    Последно редактирано от babity : 04-26-2012 на 14:32

Ами, изтееглих си някакви - с гирички , клекове, наклони -ала бала има много в Нета

Аз искам да питам понеже днеес пътувам и ще съм късно вкъщи, а отсега умирам от глад ;д какво можее да хапна към 10, или изобщо да не ям, въпреки, че днес нямах време и ми е гаддно да легна гладна...

Мега фен
    някое яйцe и една салата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си