- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Да бе, няма проблем ! Приемам критика от хора, които виждам, че са по-наясно с нещата от мен. Истината е, че не съм гладувала .. просто като сложа някоя голяма салата, която е някакви си мижеви 50 кк (250гр, краставици са 37кк :Д ) .. и така се получава.. На всяко ядене имам 200гр. яйца/риба/месо и голяма салата
![]()
Исках да те питам имаш ли дневник в bb-team .. интересно ми е да го прочета![]()
Еее кво стана, загуби се темата из страниците...
Преди малко си спретнах едни бързи бисквити с мюсли, мляко, яйца, ябълки, орехи и канела и мисля утре да ги пробвам за закуска какво представляват :д
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз сутрин пропускам закуската от 2-та еднакви плода заради даскало, та днеска съм само на една пържола и зелена салата с краставици, довечера пак салата.
Защо не ядеш преди даскало или в него? Аз дори и да закусвам вкъщи, често хапвам плод там.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Аз правя Pump it up, Tae bo и си търся различни клипчета в youtube
Всеки ден различно тренирам, без неделя, но гледам тренировката ми да е минимум 30 минути.
...но във тебе като рана
"Защо?"
А пък като не закусваш, толкова по-зле за теб.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ох, много ми е кофти. Сутринта като станах реших, че ще си хапна една вафла, че отдавна ми се яде сладко.. Пък то какво стана изядох цели 4!Та да ви питам, ако цял ден не ям нищо и за вечеря салата, калориите се получават добре и няма да кача нищо, нали?
![]()
Споко надали ще си качила, аз вчера се налях с 4594549 кола, кафета и накрая изядох огромна купа салата и още сто литра вода и няма промяна в кг-мите ми ;дддд . Даже сигурно ще смъкнеш, защото това си е доста малко храна
Знам, но няма какво да направя вече, нямам намерение да повръщам насила. Но по-добре да не ям нищо цял ден, искам да си запазя килограмите.
оф и ти ли почваш като онази анорексо-булимичка ? Я, се осъзнай- не бива да се страхуваш от храната, тя е витална за съществуването...
Някой може ли да ми каже как да се преборя с долната част на корема? Не ям пържено, тестено и сладко и гледам закуската ми винаги да е плод както и да пия много вода, но разбрах, че коремните преси няма да помогнат. Ако на някой му се занимава да ми обясни ще съм много благодарна![]()
Ем' то и аз не го разбрах. Аз продължавам да си лавирам между 77-80 без промяна, но това е защото напоследък съм крайно несериозна. Тази седмица съм се смляла от ядене и съм на -, а вкъщи и да гладувам, пак съм все с поне малко +. Странни аномалии се наблюдават при мен... Трябва да се стегна, че и на тренировки не съм стъпвала доста време, но поне болежките ми преминаха и няма да съм като от олово утре като цъфна в залата.
ALetterFromTheSky, к'ва аеробика?
Едит: Някой нещо да е чувал за т'ва...събитие на 28-ми в Пловдив. Няк'ви инструктори в невиждани и нечувани от мен дисциплини ще правят демострации (в Панаира, ако не се лъжа). Заслужава ли си парите, 'щото чух, че входа бил 20лв или е само от инструктори за инструктори?
Последно редактирано от babity : 04-26-2012 на 14:32
Ами, изтееглих си някакви - с гирички , клекове, наклони -ала бала има много в Нета
Аз искам да питам понеже днеес пътувам и ще съм късно вкъщи, а отсега умирам от глад ;д какво можее да хапна към 10, или изобщо да не ям, въпреки, че днес нямах време и ми е гаддно да легна гладна...
някое яйцe и една салата.