- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Хапнах си хич да не е;д утре мисля да карам на едно фрапе и мюсли с ягоди за закуска- малко, много ?
Стомаха ми толкова много свикна да се грижа за него и да му давам само здравословна храна,че вчера когато прегреших и ядох бирени фъстъци имах киселини : ( Просто вече никакви такива боклуци няма да ям !! А пък сладко не съм близвала от супер много време и много ми е добре така) ОТ 55кг. сега съм 52кг. .Трудно ми е да спра хляба,но и него го намалявам малко по малко.. Още малко ми остана,дано скоро успея да се оттърва от излишните мазнини..
))
А вашите диети/режими ,тренировки как вървят ???
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Браво за резултатите))
При мен все цикли на 45, 46 - горе-долу-горе-долу . Писна миИскам да ги докарам до 44, 45 и да си стоят така . Правя си упражнения не ям мазно, пържено, нито хляб, сладко също пък кел файда ;д
Остана ми още малко и още по-малко време за осъществяването му : ( ии нямам сили вече,толкова топло стана и знам,че има многоо малко време вече трябваше да съм постигнала това,което искам ... и сега да си купувам дрехи вече .. Уффф,а този месец ще е идеален за плаж,а аз си мразя тялото ;с Трябва да се стягам още повечее...
Успех на всиччки !
Хайде пишете и другите де... темата направооо замря .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Прибрах се най-накрая. Мога да се похваля с никакви прегрешения през цялата екскурзия, абсолютно никакъв алкохол, всичко ток и жици. В Мак Доналдс всички ме гледаха супер странно, тъй като ядох само салата. Краката ми се разкачиха от ходене. Първия ден като ме бяха накачили нервите, си ги излях в правене на коремни преси. Тези от мойта стая бяха с някаква "уау" физиономия, щом ме видяха по бельо, изненадаха се доста приятно по техните думи.
От утре иначе си продължавам редовните тренировки 6 пъти в седмицата.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
При мен всичко върви добре.До тук 2кг свалени.
Събирам се вече в полички размер S, но имам чувството, че трябва да съм 49 кг, за да ми стоят добре. А на ръст 175 см не е добра идея![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Белтъчен ден:
Закуска: виенско кафе ;х :д
Обяд: Омлет и салата и 1 филия пълнозърнест хляб
Вечеря: 1/2
До преди малко правих тае бо и направо съм вир вода. Преди го правех супер посредствено и се чудех тия от клипа защо са така изпотени. Сега влагах всичко от себе си в ударите и честно казано нямам никакви сили за нищо повече, освен 120 коремни. Скоро ще постна снимка на прогреса на корема ми. :Д
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
^
чакаме (sun)
иначе аз днес 40 мин кадио; 10 мин още някакви упражнения и 80 коремни преси добре върви :Р
хора как се надъхвате да си правите упражненията всеки ден ?? О.о имах волята да спра сладкото,най-голямата ми страст (вече бивша ),но за тренирането ми е малко по-трудно ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Приеми го като част от сутрешния/следобедния си тоалет. Като миенето на зъби и почистването на грима. И не гледай на тренировките като на задължение, а като на разтоварваща част от денят ти, време да останеш насаме с мислите си и да се погрижиш за себе си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ok, ot dnes po4vam 90- дневната диета. Положението е страшно. свалих 10кг преди време и после качих 25 ;( . като си говорим за йо-йо ефект ;D. дали за 1 месец мога да сваля повече от 5 кг?
Как се мотивирам ли? С това, че като цяло съм голям инат и когато искам нещо, го получавам. Свикнала съм да е така и независимо по какъв начин ще получа това, което съм си наумила, то трябва да се случи. Помисли си наистина какво желаеш и ако това е да отслабнеш - не се колебай. След 3тия ден няма да ти прави вече впечатление, аз тренирам без неделя.
едит: Някой да ме светне какво да ям след тренировка. По принцип го карам на плодове, ама знам ли дали е правилно..
...но във тебе като рана
"Защо?"
белтъци яж или месо пилешко телешко или риба(препоръчително да не е мазна)
Как да си готвя рибата? Пържена не, а печена ми се струва гадна :Д Иначе бих пробвала това с белтъците. Казаха ми вместо 2 яйца било по-добре 1 и 2 белтъка. Ама какво правим с жълтъците?
...но във тебе като рана
"Защо?"
Евентуално ги отделяш и хвърляш..
А с 1-2 белтъка не си за никъде.....