- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
а някой знае ли как да си направя пълнозърнести палачинки за въглехидратния ден![]()
Лелеее, мацки, и аз почвам неква диета , тая 90-дневната май, че днес приятеля ми ме попита ' да не си напълняла, вика така си по-добре.." аз си мислех че съм добре на 46 и 2 кг не си личат ама явно си личи , знам ли... че има и малка вероятност от някой гаф да съм напълнялла смис на корем, сещате се ;д . Ако е така май няма смисъл от диетите ...
Последно редактирано от ALetterFromTheSky : 05-01-2012 на 08:03
Много ясно,че ще си личи....Ако качваш само мазнина........Това не е добър знак,значи че храненето или тренировката или в повечето случаи и двете куцат и то много.
Аз под диета, разбирам тренировка, спорт. Хич не ми харесва вече, че повечето "закръглени" нямат хъс и си мислят, че като не ядат и си стоят вкъщи, ще отслабнат. Е, не е такаХващайте се в ръце, започвайте да се занимавате с някакъв спорт (не гребане с лъжица) и резултатите ще са налице
![]()
Eдва ли смисъл освен вкъщи ходя и на фитнес с инструктор и на зумба един път в седмицата, ... говорех, че има доста шанс да съм бременна и затова![]()
Бременността започва да личи около третия месец. По-вероятно е да са сланинки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Има смисъл от диетите, ако целиш забременяване скоро. Едно е да започнеш да трупаш от по-малка изходна телесна маса, друго е да си качила килца преди забременяването, по време на бременността да качиш още 12 /колкото е нормално/ и след раждането да ти излязат през носа и всички останали възможни дупки едва ли не.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Успях да убедя майка ми сутрин да ходим да бягаме, докато съм втора смяна. Ще видим след колко време ще се откажем. Дано да не е скоро ...![]()
^ Хей, браво!Аз мисля сега лятото като се върна при мойте старци, да убедя баща ми да излизаме заедно вечер да търчим.
Аз искам да питам : като тренирам и спазвам 90 дневната ще натрупам ли повече мускулна маса и по - бавно ли ще отслабна или по - добре първо да отслабна пък после да тренирам , за да се стегна.Дано сте ме разбрали какво искам да кажа.
^Според мен тренирай по време на диетата,но някакви по-леки упражнения.Не се натоварвай с тежки,иначе ще задържаш на едно място и по този начин само поддържаш кг.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да се включа и аз ..
мисля за утре менюто ми да е :
-прясно мляко с овесени ядки
-едно яйце със сирене
-салата
-едно яйце със сирене
..и да се надяваме поне 2 литра вода![]()
според вас много ли е количеството на храната или не ??
Пф.. плод. Събери сиренето и яйцата в едно хранене и им сложи зеленчук. Вкарай шепа ядки и кисело млекце за междинни и леко месце със салатка за вечеря.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес се ровех из форума на мамите за разни глупости и попаднах на една тема,в която мамите си броят калориите и се зачудих дали и сред слабеещите тук има броящи хораА и ми е любопитно,какво ви е мнението за това?Аз до сега не съм се замисляла,колко калории приемам,но реших през следващите няколко дни да го направя за да видя около колко калории приемам
Между другото се завръщам при вас,защото имам да свалям 5-7кг.,които най-нагло се завърнаха след 4 месеца редовни купони по 1-2 пъти в седмицата,доста хляб и липса на всяк'ви упражненияТоя път ще е без диета,защото не бързам,но за сметка на това ще гледам за това време да си изградя нови хранителни навици,че с това ядене по 1-2 пъти на ден и то предимно вечер преди да легна си е*ах майката (с извинение) на организма
А и ще гледам пак да свикна с редовните упражнения по 5 дни в седмицата,защото когато си ги правя редовно се чувствам по-свежа и заредена
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Така, реших се да почна 90 дневната диета и утре ми е първия ден. По време на диетата ще ходя на фитнес и мисля също да тичам. Менюто ми за утре:
- плод
- кисело мляко или яйца
- същото като на обяд
Иначе искам да ви попитам за колко време ще забележа някакъв резултат, дори минимален? И още нещо... какво друго освен изброените из сайтовете храни мога да ям през отделните дни на 90 дневната диета? Благодаря предварително.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Здравейте, бутам ви се малко в темичката.
Искам да се стегна още малко, не съм отпусната, нито дебела, корема ми е плосък, имам си леко изразени мускули от външната страна на бедрата, прасците ми са стегнати, ръцете, но искам да се стегна още малко, главно дупето, бедрата и коремчето.
Правя Тае Бо, Табата( май така беше :Д) от скоро почнах, правя коремни преси, упражнения за дупе, крака, разтягам се, скачам на въже и понякога тичам.
Искам БЪРЗ ефект, да имам мноооого малко по-изразени мускули на бедрата, а прасците не искам да мърдат.
Не ям месо, карам главно на салати и плодове, сладко не обичам, но понякога ям боклуци-случва се да хапна пържени картофи, чипсове... Газирано не обичам също. Гледам да го карам сравнително здравословно.
Препоръчайте ми нещо, колко пъти в седмицата, ако трябва и някакъв хранителен режим.
Everything changes, but beauty remains ...