- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Не е само кожа, нормално си изглеждам. Не ям само салати и плодове, ям и овесени ядки, ядки като цяло, картофи, кисело мляко ям... А, сирена всякакви почти ям.
Месо няма да започна да ям, защото не обичам.
Кое е нормално? Искам да си стегна още малко бедрата и дупето, това е, искам да ми се препоръчат упражнения, ако трябва хранителен режим и това е, не да се правят тъпи изводи за фигурата ми без дори да съм показала снимка.
Everything changes, but beauty remains ...
http://prikachi.com/images/498/4715498c.jpg .. менюто ми за днес. Нещо не се получи с храната ( за пореден ден :д )
Искам да ви попитам за тази 90 - дневната диета , има ли йо - йо ефект ? Пределно ми е ясно , че след тези 90 дни не трябва веднага да почваме с мазните дюнери и пържени картофи , но ако со продължа храненето , не толкова стрикно има ли опасност от йо - йо ефекта ?
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Ако си се разпорвала от ядене преди това, има опасност.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами рибата ,която е в белтъчния ден , как трябва да се приготви ?
Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
--------------------------------------------------------
Не карай пил !
Печи я ........
Снощи се мерих и останах като закована. Бях пила много вода и очаквах 49-50. 47,7. Много съм горда от себе си, защото ми личи. Кг не ме интересуват толкова, колкото цялостна визия и ще продължавам цяло лято, за да я постигна. 20 дни без никакво сладко и вредни храни. След още десет, когато стане пълен месец ще правя разтоварващ ден само на фрешове. За пореден път разбрах, че имаш ли воля и желание, си една стъпка пред другите.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
DownloadVirus искам да те питам дали като тренирам и спазвам 90 дневната ще натрупам повече мускулна маса и по - бавно ли ще отслабна или по - добре първо да отслабна пък после да тренирам , за да се стегна.Дано си ме разбрал какво искам да кажа.
Задължително тренирай по време на диетата/режима си!Не оставяй тренировката за накрая,защото отпуснатата кожа с времето си губи еластичността,а и едва ли на теб самата ще ти е комфортно като знаеш,че някъде има (дори и малко) отпуснато.А за мускулната маса - тя се натрупва в пъти по-трудно,от колкото при мъжете,така че споко.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз броя, общо взето на око, но повечето неща съм и ги проверявала
пък и не съм чак толкова откачена да си меря храната :Д
//нищо лично към сериозните спортисти, които имат нужда да го правят
Ооо, така съм изтощена. Научих се да дишам правилно на коремните и направо се тръшкам на тях.
В момента хапвам една ОГРОМНА ябълка, 400 г е, специално я мерих. :Д
Иначе последвах примера на kalpazanka и едни къси дънкови панталонки ми стоят по-добре от колкото през лятото, но естествено има ехее още много, което изисквам от себе си.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
^ Още в първото мнение на темата съм поставила линкове към различни упражнения,а освен тях има и още доста из темата ...
Момичета довечера ще пусна новата тема,защото тази наближи 50-тата страницаЩе поставя и линк към нея тук.
Нов вол. на тема не се ли пуска, когато темата стане 100 страници?
Майка ми твърди, че белите риби не се пекат, ами се пържат. Вярно ли е това? Понеже е взела мерлуза и аз исках да си я изпека и тя не, та не.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ами до сега винаги на 50-та сме ги приключвали,но ако искате ще я оставим до 100-тната.
А за мерлузата - не съм по рибите,но в нета гледам,че има рецепти,в които се пече![]()
Е, явно жената знае как ще е по-добре и по-вкусно, ... :/
и по-вредно...
иначе аз днес съм на плодове.. вече изядох 3 кивита
Аз днес съм на белтъчини.Мисля да изям 3 варени яйца и салата моркови и зеле.