.
Затворена тема
Страница 5 от 100 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 2493
    здравейте :P от днес се присъединявам към вас с отслабването

1-ви ден от 90 дневната

З: 1 банан

О:2 варени яйца , сирене , половин домат

СЗ: кафе

В: рулца от раци (варени) + айрян

как мислите , добре ли е или трябва да премахна нещо ?

tear и аз започнах 90-дневната от днес .. Ето и менюто ми :
    З: Ябълка
    О:2 варени яйца с 1 домат
    В:1 варено яйце,1 домат и съвсем малко сиренце

Утре мисля да си похапна бобец

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Напоследък ме гони страшен глад постоянно ми се яде АМА ПОСТОЯННО.. как може да се убива този глад?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Напоследък ме гони страшен глад постоянно ми се яде АМА ПОСТОЯННО.. как може да се убива този глад?
    Да ти имам дертовете..Ако ядеш квото аз ям..Ще се пръскаш,няма можеш да дишаш

Глад имала и то страшен.Не се шашкай

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Да ти имам дертовете..Ако ядеш квото аз ям..Ще се пръскаш,няма можеш да дишаш

Глад имала и то страшен.Не се шашкай
    Странното е,че като се натъпча,изпитвам отново желание да ям не знам храна,убиваща апетита....

Супер фен Аватара на HolyShit
    Пробвай овес + извара Ако не ти убие апетита,поне ще ядеш само тва и ще повръщаш както трябва Направо е отвратително ;d

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    @Rebirthing, Shantia: Благодаря за отговорите!
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Голям фен Аватара на Ankh
    ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Още в първата тема имаше едни упражнения от замунда - кардио говореха на български,но не помня името.Може ли някой да ми го каже?
    Чучи,виж в пътвия пост и може да го намериш Постарала съм се да сложа всички упражнения,които бяха споделени в първата тема
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Shantia

Таза се разширява по време на пубертата. При едни по-рано, при други по-късно, но през живота си не съм чувала за "универсалното" правило, че таза на жените се разширява след 20-тата година.
    Трудното раждане е предизвикано от тесен таз и става въпрос за вътрешния размер на таза който е по-малък от общоприетия. Това, че едно момиче е слабичко и няма голямо дупе, не значи, че има тесен таз !!! С подобни постове само плашите момичетата във форума.
    Има различни типове тяло и не знам кога ще приемете, че голямо дупе и цици, не значат 100%-ва жена.

До тук с офф топика.

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Още в първата тема имаше едни упражнения от замунда - кардио говореха на български,но не помня името.Може ли някой да ми го каже?
    Чучи,виж в пътвия пост и може да го намериш Постарала съм се да сложа всички упражнения,които бяха споделени в първата тема
    Аз се разрових в първата тема и си ги намерих.Не съм влизала отдавна в тази тема и незнаех,че е систематизирано така.Благодаря.Друг път ще погледна първо там.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Предложете ми някакви упражнения за паласки.
    Само там ми е проблема, е не е толкова зле положението, но все пак имам и ме комплексират ужасно.
    4-ри пъти в седмицата карам велоергометър по 50-60 мин. и въртя обръч, внимавам как се храня, но не се махат.

http://lechitel.info/index.php?optio...eniq&Itemid=24
    Аз пробвах тези, по принцип малко съм стопила паласките, но не знам дали е заради тези упражнения или заради диетата.
    Потърси и в google- като напишеш упражнения за паласки, излизат страшно много!

Днес съм на протеини:
    З банан
    О сандвич(пълнозърнест хляб)- пуешка шунка и топено сирене
    С чаша мляко
    В пилешко и салатка

Вчера
    З:Половин банан
    О:Пилешка Пържола и една преп. филия
    В:Пак пържола

Днес:
    З;Ябълка
    О;Картофи(някаква манджа по-точно ;д,но аз ядох само картофите)
    В; Същото^ и накрая прееб*х всичко! :@ Тате беше взел фурнети и изядох ЧЕТИРИ!!!

УЖАСЕНА СЪМ :@ ;д утре ще гледам да не ям почти нищо ;х
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IhaveSwag

УЖАСЕНА СЪМ :@ ;д утре ще гледам да не ям почти нищо ;х
    .. И само ще се изтормозиш. Няма смисъл да се ограничаваш чак толкова. Продължавай си по нормален режим. Прегрешението днес си е било за днес. Утре е нов ден .. просто гледай да си спазиш плановете и тези грешки да са рядкост.

Аз съм си на мой режим, момичета .. и не целя сваляне на килограми. Просто ви следя темичката и оттук-нататък ще се "разписвам" и ще помагам с каквото мога.

Здравейте, чета ви от почти половин година, но така и не се включвам.
    Няколко пъти се опитах да започна диета, но когато си кажа, че няма да ям нещо ми се преяжда адски много и сякаш организма ми си го иска. Затова реших да предприема друго. Да не си слагам забрана и да не се лишавам - да ям каквото ми се яде, но в умерени количества и се получи - няма го зверския глад.
    Сутрин и вечер съм на грейпфрути и ябълки, а на обяд си позволявам нормална храна като мусака, ориз, пиле с картофи или варени яйца, салати.
    Тежа 54кг. и нито грам по - малко, възможно е и няколко грама отгоре.
    Иска ми се да достигна 49 - 50кг., нито повече, нито по - малко.
    Четох че грейпфрута забърсва метаболизма, което помага за отслабването, ужасен е на вкус и за това го смесвам с ябълка, да не ми се повдига, особено на гладно.
    Надявам се да има някакъв ефект, но ако до седмица не видя и грам резултат ще опитам друго, най - вероятно...
    Вие какво мислите, дали е възможно така да сваля поне малко?
    Освен това правя упражнения с дъмбели и тренирам с много движения за тонус.

Голям фен Аватара на Sevdito
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl
    Четох че грейпфрута забърсва метаболизма, което помага за отслабването, ужасен е на вкус и за това го смесвам с ябълка, да не ми се повдига, особено на гладно.
    Когато целиш отслабване не е препоръчително,два различни плода да се смесват.

Уоу, това не го знаех!
    Благодаря!
    Ще ги ям отделно тогава...

Аз го правя, защото грейпфрута ми е ужасно горчив и ми се повдига, а като хапна и малко ябълка и премахва вкуса.
    Но ще стягам дупето и да изпълнявам всичко правилно.

Уоу, това не го знаех!
    Благодаря!

Аз го правя, защото грейпфрута ми е ужасно горчив и ми се повдига, а като хапна и малко ябълка и премахва вкуса.
    И поне с два часова разлика : ))

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Някой бил ли е на шоколадовата диета ?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Уоу, това не го знаех!
    Благодаря!

БЛАГОДАРЯ!!!
    Само един последен въпрос... Проблем ли е ако с грейпфрута пия сокче някакво?

Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Уоу, това не го знаех!
    Благодаря!

БЛАГОДАРЯ!!!
    Само един последен въпрос... Проблем ли е ако с грейпфрута пия сокче някакво?
    Без сокчето е по-добре.

Мерси!
    А иначе, за шоколадовата диета, за която беше писано преди малко - не съм чувала за такава. Само преди време бях чела някъде, че всъщност от шоколада не се дебелеело... Но май от черният шоколад. Знам ли...
    Дали няма инфо някъде по другите форуми?

Мерси!
    А иначе, за шоколадовата диета, за която беше писано преди малко - не съм чувала за такава. Само преди време бях чела някъде, че всъщност от шоколада не се дебелеело... Но май от черният шоколад. Знам ли...
    Дали няма инфо някъде по другите форуми?
    Не ти препоръчвам да я почваш..не струва.Крайният резултат -->>прецакан и изтощен организъм.
    Ето я http://gotvach.bg/n6-19363-%D0%A8%D0...B5%D1%82%D0%B0

Само ще си навредиш на организма,няма смисъл.

И на мен не ми допада.
    Организма има нужда от нормална храна. Като го лишиш после следва дисбаланс. Не мога точно да го обясня, но наистина не ми звучи добре...

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Толкова глупости съм чела из нета, че тази "шоколадова диета" въобще не ме изненада.

BikerGirl - Наистина можеш да останеш само на ябълките щом грейпфрута не ти се нрави. Яж нормално и на вечеря, но гледай да си приключила с яденията до 8. Другото, което мога да те посъветвам, за да не си изтощиш организма е да приемаш 2 лъжици чист мед преди лягане. Бях чела някъде,че дори спомага за свалянето на килограми. Иначе .. мисля,че ти пита за сокчето малко по-нагоре .. ако толкова ти се е припило нещо със закуската .. пак използвай меда и лимонов сок .. изтискваш половин лимонче, 2 лъжички мед и вода .. разбръкваш и изпиваш. Адски е освежаващо и въобще няма да навреди.
    Надявам се да съм помогнала отчасти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си