- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
здравейте :P от днес се присъединявам към вас с отслабването
1-ви ден от 90 дневната
З: 1 банан
О:2 варени яйца , сирене , половин домат
СЗ: кафе
В: рулца от раци (варени) + айрян
как мислите , добре ли е или трябва да премахна нещо ?![]()
![]()
tear и аз започнах 90-дневната от днес .. Ето и менюто ми :
З: Ябълка
О:2 варени яйца с 1 домат
В:1 варено яйце,1 домат и съвсем малко сиренце
Утре мисля да си похапна бобец![]()
Напоследък ме гони страшен глад постоянно ми се яде АМА ПОСТОЯННО.. как може да се убива този глад?
Да ти имам дертовете..Ако ядеш квото аз ям..Ще се пръскаш,няма можеш да дишашПървоначално написано от bloodymirror
![]()
Глад имала и то страшен.Не се шашкай![]()
Странното е,че като се натъпча,изпитвам отново желание да ямПървоначално написано от HolyShit
![]()
не знам храна,убиваща апетита....
Пробвай овес + извараАко не ти убие апетита,поне ще ядеш само тва и ще повръщаш както трябва
Направо е отвратително ;d
@Rebirthing, Shantia: Благодаря за отговорите!![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Чучи,виж в пътвия пост и може да го намеришПървоначално написано от 4y4u_g
Постарала съм се да сложа всички упражнения,които бяха споделени в първата тема
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Shantia
Таза се разширява по време на пубертата. При едни по-рано, при други по-късно, но през живота си не съм чувала за "универсалното" правило, че таза на жените се разширява след 20-тата година.
Трудното раждане е предизвикано от тесен таз и става въпрос за вътрешния размер на таза който е по-малък от общоприетия. Това, че едно момиче е слабичко и няма голямо дупе, не значи, че има тесен таз !!! С подобни постове само плашите момичетата във форума.
Има различни типове тяло и не знам кога ще приемете, че голямо дупе и цици, не значат 100%-ва жена.
До тук с офф топика.
Аз се разрових в първата тема и си ги намерих.Не съм влизала отдавна в тази тема и незнаех,че е систематизирано така.Благодаря.Друг път ще погледна първо там.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Първоначално написано от Ankh
http://lechitel.info/index.php?optio...eniq&Itemid=24
Аз пробвах тези, по принцип малко съм стопила паласките, но не знам дали е заради тези упражнения или заради диетата.
Потърси и в google- като напишеш упражнения за паласки, излизат страшно много!
Днес съм на протеини:
З банан
О сандвич(пълнозърнест хляб)- пуешка шунка и топено сирене
С чаша мляко
В пилешко и салатка
Вчера
З:Половин банан
О:Пилешка Пържола и една преп. филия
В:Пак пържола
Днес:
З;Ябълка
О;Картофи(някаква манджа по-точно ;д,но аз ядох само картофите)
В; Същото^ и накрая прееб*х всичко! :@ Тате беше взел фурнети и изядох ЧЕТИРИ!!!
УЖАСЕНА СЪМ :@ ;д утре ще гледам да не ям почти нищо ;х
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
.. И само ще се изтормозиш. Няма смисъл да се ограничаваш чак толкова. Продължавай си по нормален режим. Прегрешението днес си е било за днес. Утре е нов ден .. просто гледай да си спазиш плановете и тези грешки да са рядкост.Първоначално написано от IhaveSwag
![]()
Аз съм си на мой режим, момичета .. и не целя сваляне на килограми. Просто ви следя темичката и оттук-нататък ще се "разписвам" и ще помагам с каквото мога.![]()
Здравейте, чета ви от почти половин година, но така и не се включвам.
Няколко пъти се опитах да започна диета, но когато си кажа, че няма да ям нещо ми се преяжда адски много и сякаш организма ми си го иска. Затова реших да предприема друго. Да не си слагам забрана и да не се лишавам - да ям каквото ми се яде, но в умерени количества и се получи - няма го зверския глад.
Сутрин и вечер съм на грейпфрути и ябълки, а на обяд си позволявам нормална храна като мусака, ориз, пиле с картофи или варени яйца, салати.
Тежа 54кг. и нито грам по - малко, възможно е и няколко грама отгоре.
Иска ми се да достигна 49 - 50кг., нито повече, нито по - малко.
Четох че грейпфрута забърсва метаболизма, което помага за отслабването, ужасен е на вкус и за това го смесвам с ябълка, да не ми се повдига, особено на гладно.
Надявам се да има някакъв ефект, но ако до седмица не видя и грам резултат ще опитам друго, най - вероятно...
Вие какво мислите, дали е възможно така да сваля поне малко?
Освен това правя упражнения с дъмбели и тренирам с много движения за тонус.
Когато целиш отслабване не е препоръчително,два различни плода да се смесват.Първоначално написано от BikerGirl
Уоу, това не го знаех!
Благодаря!
Ще ги ям отделно тогава...
Аз го правя, защото грейпфрута ми е ужасно горчив и ми се повдига, а като хапна и малко ябълка и премахва вкуса.
Но ще стягам дупето и да изпълнявам всичко правилно.
И поне с два часова разлика : ))Първоначално написано от BikerGirl
Някой бил ли е на шоколадовата диета ?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
БЛАГОДАРЯ!!!Първоначално написано от Sevdito
Само един последен въпрос... Проблем ли е ако с грейпфрута пия сокче някакво?
Без сокчето е по-добре.Първоначално написано от BikerGirl
![]()
Мерси!
А иначе, за шоколадовата диета, за която беше писано преди малко - не съм чувала за такава. Само преди време бях чела някъде, че всъщност от шоколада не се дебелеело... Но май от черният шоколад. Знам ли...
Дали няма инфо някъде по другите форуми?
Не ти препоръчвам да я почваш..не струва.Крайният резултат -->>прецакан и изтощен организъм.Първоначално написано от BikerGirl
Ето я http://gotvach.bg/n6-19363-%D0%A8%D0...B5%D1%82%D0%B0
Само ще си навредиш на организма,няма смисъл.
И на мен не ми допада.![]()
Организма има нужда от нормална храна. Като го лишиш после следва дисбаланс. Не мога точно да го обясня, но наистина не ми звучи добре...
Толкова глупости съм чела из нета, че тази "шоколадова диета" въобще не ме изненада.![]()
BikerGirl - Наистина можеш да останеш само на ябълките щом грейпфрута не ти се нрави. Яж нормално и на вечеря, но гледай да си приключила с яденията до 8. Другото, което мога да те посъветвам, за да не си изтощиш организма е да приемаш 2 лъжици чист мед преди лягане. Бях чела някъде,че дори спомага за свалянето на килограми. Иначе .. мисля,че ти пита за сокчето малко по-нагоре .. ако толкова ти се е припило нещо със закуската .. пак използвай меда и лимонов сок .. изтискваш половин лимонче, 2 лъжички мед и вода .. разбръкваш и изпиваш. Адски е освежаващо и въобще няма да навреди.
Надявам се да съм помогнала отчасти.