- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Да, как изчисли, че си изгоряла 3000 ккал? Колко ти е BMR и колко си изгоряла за целия ден, защото не вярвам да е над 2000-2500 макс общо двете
Утре малко ще пробвам воден пост да правя (с чайове без захар, освен лимон) пък да видим какво ще стане. Искам малко да разкарам всички токсини и да се прочистя, но ако ми прилошее- ще си ям.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Върси на сауна тогазXax ... Не бе бъзикам се.. Върви да тичаш нагорнищe с тежести на краката
)
Аз лятото за по час трениворвка(тичане) без НИКАКВА почивка,за около 11-12 километра изгарях по 980 калории!![]()
Но нищо хубаво не е прекалено,поле ме заболя един мускул и цял месец си нищо не правех.Всичко с мярка хора![]()
Не съм писала отдавна, но... ето скорошни снимки на ефекта от диетата ми. В момента тежа 48кг. и се чувствам много добре. Сега се боря с манията за слабеене обаче за да не стана като скелет.
http://prikachi.com/images/426/4751426q.jpg
http://prikachi.com/images/422/4751422K.jpg
....
Ами нямам снимки от преди. Бях с 10кг. по - тежка...
краката ми двойно по - дебели... почти двойно де...
имах издут корем като в трети месец, големи палазки....
по - дебели ръце доста! по - голя, бюст, но прио него разликата е съвсем малка.
като цяло кожата леко ми се отпусна но няма как... около дупето и краката се вижда, т.е. аз си го виждам смао но го има
Понеже виждам, че имаш голям ефект, може ли да ми кажеш как си поддържаш килограмите, че аз все варирам -е в малки граници 2,3 кг , но все пак ... мерси предварително![]()
Намерих най-готиния бисквитено-меден-млечен десертСамо с 6g въглехидрати и 60 протеини :O Не можех да повярвам!
Взех си 4-риDDDDDDDDDD
Но и без т'ва днес ми е зареждащ ден де,така че и да е повечко калоричен ми е все тая,то всъщност това е целта.
Biker girl kak uspq?
Не знам хора,ето вижте снимката!Аз все пак си позволих няколко () защото съм на зареждащ ден,през останалите няма да го ям все пак.
![]()
Грешно еКакто и това http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60580
Олеле как ме е яд..... толкова въглехидрати съм изял значи,че няма накъде! :X Добре,че ги ядох към 12:30.. а мислих за довечера да си купя още такива десерти!!! Егати ужаса![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
И с к'ва цел го правят т'ва?Не ги ли е срам?Ако надебелея ще ги съдя
Ай да е*а и педера*ите да е*а.....
Не знам какво става, май се вманиачавам. Сякаш съм качила, а на см не показва нищо. Кантарът ми не работи, незнайно защо, като го натисна и изписва някакви символи.
Прочистващия ден на вода мина идеално, с два чая и лимонов сок. Даже пътувах, очаквах да ми прилошее, но не.
Утре ще закуся белтъци, но може да си направя и омлет, ще видя, според зависи от настроението ми![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
добре нормално ли е киселото мляко да има повече калории от една закуска (за тези от магазина говоря в найлон,които са) ?? хмм,че постоянно спорим по тази тема..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ами киселото мляко съдържа лактоза, по принцип. Но не вярвам да е чак по-калорично от закуска от магазина - все пак това са банички, кренвиршки, кашкавалки, кифли и тнт, нали? Те са правени от бяло брашно, няма как да не са калорични.
...но във тебе като рана
"Защо?"
да за тях става въпрос,ами и аз съм на това мнение ама по опаковките други неща пише закуската беше със 50-60 калории по-малко от млякото О.о
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Има разлика дали ще поемеш 500 калории от торта,или от месо,зеленчуци и кисело мляко!
Ядене без калории-краставици.![]()
Да, абсолютно си прав. Според мен да броиш калории не е един от най-умните варианти. В пъти по-добре ми идва да знам какво, кога и по колко да ям и да си нямам ядове с излишни сметки и калкулации.
Иначе не знам какво ще да е това мляко с толкова много калории. Да не би да му слагат нишесте?!
...но във тебе като рана
"Защо?"