- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Здравейте.Аз съм опитвала много диети и две-три ми действат много добре.Ето и една от тях- Закуска: плод и една купичка кисело мляко
Втора закуска: плод
Обяд: пилешка пържола със салата
Вечеря:плод
преди лягане: кисело мляко с тази диета за 1 месец свалих 14 кг. което си е голям резултат според менМалко е скъпичка тази диета понеже всеки ден се ядат пържоли но пък резултата е супер
Еми как няма с това подобие на хранителен режим, изискващ гладуване да свалиш 14 кг ....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Абе в началото си трябва глад,или поне за по-нетърпеливите да видят резултати!После,когато дойде хъса и мотивацията започваш да се водиш по правилата ии задържаш килограмите,дори сваляш още
Гледайте този човек какво е постигнал за една година![]()
![]()
Искам да ви препоръчам една тренировка.
От дълго време Джанет Дженкинс е любимата ми звездна треньорка. Нека ви разкажа малко за нея. Тя е автор на една от най-популярните холивудски книги за отслабване. Работи със звезди като Серина Уилямс, Кели Роуланд, Ейми Уебър, Куин Латифа и други. Спечелила е 50 000 долара от американското издание на "Страх" и е първата жена победител. Също така е избрана за една от 17те елитни атлети в програмата на Найк.
Днес си изтеглих един нейн клип и в момента съм като парцал, буквално. Общо е един час (без стречинга накрая), като отначало се започва с едно добро кардио, а след това има и силова част. Това е голям плюс, тъй като повечето подобни клипове съдържат само едното.
линк: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2765574
Съвсем скоро ще си изтегля и други нейни тренировки, страшно ми харесва. Може да постна още, ако имате интерес, също така намерих и нейните съвети за хранене, които също бих споделила.
П.П. : Смятам го за в пъти по-добро от нещата, които съм гледала до сега.
Хора, привърженици на тренировки от рода на Pump it up, (нищо лично към тях) въобще да не отварят линка, няма смисъл. Само докато го пуснат, ще са се изпотили вече.
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-12-2012 на 12:56
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Да ви питам смятате ли, че пилешки гърди с гарнитура от зеленчуци (ориз, грах, моркови) е много калорично ядене
http://vbox7.com/play:a91c9e59cd
След този клип и представите,че тялото на тоя е постигнато чрез тренировки,ела ме гледай в 20:00 к'во стаа![]()
FuckingFreak пробвах се да играя това на Jeanette Jenkins и на двайстата минута вече течеше вода от мен.Не знам как си го направила цялото, аз на четирстата минута някъде се отказах. Дано с времето да мога да издържам повече.![]()
хораа,кажете ми на кое ядене мога да ям мюсли(овесени ядки) с кисело мляко ?? закуска,обяда или вечерята ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^ Закуска. Поне аз го ям тогава де![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Офф, какво да ям в скапаното даскало ?! Освен плодове.. опитвала съм се да карам само на тях, но ми става гадно на корема :/ Втора смяна съм.. предложения ?
Не, ограничавам се (или поне се опитвам) не ям хляб, газирано не пия от 2-3 години вече, намалила съм сладкото и така..
И това е вариант![]()
![]()
alley, благодаря ти от сърце за линка <3 тая гимнастика е страхотна!
katii, аз си нося кутия със салата- зеленчуци, сирене и ядки. Понякога си взимаме готвени работи/ месо в голямото. Вариант е да си направиш филия черен хляб със сирене и шунка. Или пък 1 банан?
always late but worth the wait!
Аз съм сутрин на даскало и даже го изкарвам с фастДемек гладувам и ям чак към 1-2 часа..
И аз така правя.. ако вземе да ми призлява от глад,взимам едно пакетче печени фастъци и т'ва е!Ама после като се прибера,охлеле майкоооо...![]()
В даскало яжте ядки. Ама не печени и солени бадеми или пък пържена царевица. Всичко да е сурово.
За мюслито - по-добре си купете овесени ядки и добавете любимите ви сушени плодове. В готовото слагат корнфлейкс и си е играчка да го отделяш.
Иначе, scrooper, аз пуснах гимнастиката, ако може така да се нарече.
Ако я правите - не се отказвайте по средата. По-добре паузирайте за малко (да не си мислите, че аз не си правя почивки!?), пийнете вода, но я направете цялата. Аз днес ще я правя отново.
едит: Един въпрос към фитнес форумците
Какво смятате за въглехидратната ротация? Ако е добре, мисля да почна нея, стига да издържа още един месец без сладко, тесто, пържено, ориз, картофи... Като цяло идеята на режима ме устройва напълно, само искам мнения.
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-14-2012 на 10:45
...но във тебе като рана
"Защо?"
Аз смятам да започна диета от утре... (но сериозно) Зимата понапълнях с 3-4 кила и още не съм ги свалила, дори и дрехите ми поотесняха на определени места. Надявам се, че волята ми ще е достатъчно силна, за да издържа, най-труден ще е отказът ми от сладките неща. Ще опитам с една диета, която включва разнообразно хранене, но е по-ограничено и в по-малки количества. Взела съм я от една книжка.... та така - пожелайте ми успех![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.