- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Това беше май въртенето на въглехидрати (знам ги повечето само на английски) Такава диета и тренировки не са подходящи за хора като теб и мен,които може да се случи един ден да не успеят да тренират или пък да не успеят да изядат точният грамаж и точната храна в точното време . За професионалисти,които им е това животът - става
Всъщност май си прав. Просто искам максимално да намаля процента на подкожни мазнини за сметка на мускулите. Но както всяка жена - обичам си глезотиите, шоколада и сладоледите, а сега идва и лято... Ще узреят плодовете и ще се почне едно ядене на череши, кайсии, грозде, дини, малини, кисело мляко с мед и стафиди и каквото друго се сетиш, затова и се опасявам всичкия ми труд да не отиде на вятъра.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Прекомерното ядене на тези плодове, които си написала не се препоръчва, така ли?Иначе и аз да те поздравя за тренировката. Баси яката е !!!! Просто супер изтощаваща.
А какво ядеш по принцип като се ограничаваш толкова много? У дома майка ми като наготви някоя супа или салата- слага олио или зехтин (за салатите) Ти тези видове ястия пропускаш ли ги?
Извинявай, че токова те разпитвам обаче виждам че си доста стриктна и ми стана интересно![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Прекомереното ядене на плодове не се препоръчва, тъй като съдържат много калории. Един банан примерно е над 100 калории. Динята обаче е ОК, тъй като съдържа много вода.
Ми вкъщи си готвя сама. Майка ми се съобразява често с мен. Сега почва да готви повече месо. Примерно ако готви пиле с картофи, не ям картофите естествено. Салатата си я правя сама - без сол и мазнина. А щом някое ястие не ме кефи, нищо не ми пречи да си направя един омлет или да си сваря яйца, ако няма нищо друго. Щом има желание, има и начин. Нищо не пречи да ядеш от супите на майка си, само гледай да няма фиде, че иначе все едно набиваш половин порция спагети...
Плодове рядко ям, а са ми такава слабост, както написах вече 15652 пъти. Млякото също го обожавам, ама сега гледам да го намалявам, за миналата седмица само веднъж ядох. Сладко и тестено абсурд - не мисля, че има нужда да ги споменавам дори.
Но ще видим как ще стане, щом свърши даскалото. Със сигурност ще продължа да пиша в темата. Не ми се дават прогнози от сега, защото днес си е за днес и утре може би ще бъде друго.
А вирусе, ще ми бъде интересно да споделиш ти с какво се храниш. В смисъл знам, че билдърите сте си на дежурното месо и яйца, ама я сподели ако знаеш някоя по-разнообразна рецепта, че да не писва.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Не знам кви рецепти искаш,но в бб-теам има доста..
Днес ми е първи воден ден от 90 ДД.Утре ще ви напиша колко съм свалила за 1 месец.![]()
За тези които са на 90 дневната имам въпрос.. Трябва ли вечерята ми винаги да е като обяда ?
Ами не знам, но трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО половината от обяда НЕ повече , нито по-малко.Например аз във белтъчния ден, ако ям пилешка(варена) пържола и голяма купа зелена салата , вечерта ям само зелена салата.Общо взето всяка вечер (във всеки ден освен въглехидратния) като вечеря ми е само салатата.
alleyy,това е доста грешно!!!При 90 дневната не случайно дните се делят на "белтъчини","варива","въглех драти" и "плодови" ... По-добре вечер яж по половин пържола и половин салата или само пържола ако ти се струва много.Между другото не е задължително да е половината от обяда,а е препоръчително за хора,които имат много за сваляне и/или ядат по-големи порции.
Оффф,аз да се оплача ... 10 дена всичко си ми беше точно - загуба на тегло,малка загуба на сантиметри,редовна тренировка амааа преди 3 дена ми стана супер зле (имам съмнение,че е от скумрията,която ядох в един ресторант) и цяла вечер повръщане и от тогава вече 3-ти ден съм на легло и консумирам само солети,препечени филийки с малко сирене и картофи ... Днес за щастие не ми е ставало лошо и ако издържа така цял ден утре си продължавам с нормалната храна,защото от тия въглехидратни бомби корема ми е подут и се чувствам тъпоКато за капак и утре трябва да съм на крак,заредена с енергия,защото организирам изпращане на една приятелка и цял ден трябва да търча по задачи
![]()
Последно редактирано от 3oPuTy : 05-15-2012 на 11:51
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ъм, идеята при 90ДД не е ли на вечеря да се яде половината от обяда: примерно за обяд 2 яйца, за вечеря - 1. или трябва за вечеря само салата? леле ако я правя грешно.. ;д
Правилно си разбрала,спокойно
Форума пак прави номера ... Чак след редакцията ми излезе целия пост,тцтцтц![]()
Ако си около 15-20 кг става с 1-2 яйца) Малкият ми брат,който е на 6 яде 3 пъти колкото теб
![]()
Ами нещо таковаМоже и 2 яйца за вечеря без салата или с по-малка салата ... Въпроса е храната от дадена група да не ти е само за обяд,а и за вечеря
Между другото с 3 яйца на ден и 2 салати като нищо може да започнеш да задържаш килограми за доста време
![]()
Яж в по-нормални количества,защото с тия 3 яйца,2 салати и плода за закуска ще започнеш яко да задържаш ... По-добре хапвай пържола/риба+голяма салата за обяд и за вечеря.Естествено вечер може да е малко по-малко ама не и 3 яйца за цял ден![]()
Добре, аз и без това не ям много яйца в белтъчния, повече пилешко месо, че не мога без него любимо ми е.
Мерси , че ми каза Зори, иначе до сега все щях да си задържам сигурно...![]()
Общо взето с тези малки количества ще сваляш примерно седмица,но после организма ще свикне и ще започне да складира,а ти със сигурност не искаш товаДа не говорим,че протеините са супер полезни и не случайно и спортистите,и слабеещите наблягат на тях
![]()
Ако си примерно към 50 кг яж там по 80-100 белтък и другото някви салати в твоя ден..Демек ядеш за деня 4 яйца пилешко 200 грама и салата 2-3 пъти и трябва да го комбинираш със спорт ! Като видиш,че стоиш на едни и същи килограми при една и съща храна трябва нещо да промениш в храната или тренировките.Принципно се прави с храната,но може с тренировките или и с двете. Аз като видя,че стоя на еднакви килограми няколко дни подред без да падна поне 100-200 грама ям дюнер пръчки вафли нещо с 2 кг съм напред на другия ден заради водата главно,но после след 1 седмица съм под теглото на което съм зациклил.. Според храната правиш и тренировките..Много храна = много и интензивни тренировки . По-малко храна = интензивни,но по-редки и до 50-60 минути. Но това твоето не е храна. 2 яйца и 1-2 салати. Само не знам защо споменах брат ми..Хамстерът ми поема повече калории от трева отколкото ти поемаш , да не броим хлябаА е не знам колко стотин грама..
Да вечеряш салата е все едно да не вечеряш. Пълни измислици според мен.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"