.
Затворена тема
Страница 56 от 100 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2493
    Повече от фен Аватара на alleyy
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ако си примерно към 50 кг яж там по 80-100 белтък и другото някви салати в твоя ден..Демек ядеш за деня 4 яйца пилешко 200 грама и салата 2-3 пъти и трябва да го комбинираш със спорт ! Като видиш,че стоиш на едни и същи килограми при една и съща храна трябва нещо да промениш в храната или тренировките.Принципно се прави с храната,но може с тренировките или и с двете. Аз като видя,че стоя на еднакви килограми няколко дни подред без да падна поне 100-200 грама ям дюнер пръчки вафли нещо с 2 кг съм напред на другия ден заради водата главно,но после след 1 седмица съм под теглото на което съм зациклил.. Според храната правиш и тренировките..Много храна = много и интензивни тренировки . По-малко храна = интензивни,но по-редки и до 50-60 минути. Но това твоето не е храна. 2 яйца и 1-2 салати. Само не знам защо споменах брат ми..Хамстерът ми поема повече калории от трева отколкото ти поемаш , да не броим хляба А е не знам колко стотин грама..

Мерси вирусе, ще ви послушам само дано не зацикля на килограмите, че ми писна да чакам да свалям.

Мега фен Аватара на Dagichka
    абе хора, по време на диетата изключих кола, сокове и тн, вървя си по график, обаче е така на ден по 1-2 дъвки дъвча.. тва пречи ли или вече тотално се вманиачавам? :Д

Аз бях чела в едно списание, че ако след хранене около десет минути дъвчиш дъвка без захар, това може увеличи обмяната на вещества до 19%.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Такамммм, аз пак минавам да се отчета Панталони 44-ти размер ми седят като потури вече Да живее коланът, че иначе досега да съм ги загубила

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз днес съм на рожден ден, не знам там как ще се ограничавам :X

Мега фен Аватара на Colouring
    От известно време се ограничавам и май-май съм поприбрала коремчето. ;д Правя упражнения,изключила съм вредните храни и от няколко дена затегнах каишката по-силно,че трябва да го карам стриктно.Ще следя темата. (:

Относно дъвките-всеки ден дъвча по 1 или 2,защото ям вкъщи и в училище не си купувам боклуци,но пък дъвки си дъвча редовно.Не знам дали е позволено,но пък не мисля,че е голяма вреда.

Днес понеже е белтъчен ден, сега на обяд ядох пилешка пържола и салата зеле и моркови.

Въпроса ми е довечера мога ли да ям 2 сварени яйца или пак пържола трябва?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Али, хапвай спокойно. Даже и салатка можеш да си направиш.
    На мен пък кантара ми се развали. Не знам защо, като го натисна, за да мери, изписва някакви символи. Което е кофти, защото не мога да заследявам въобще как вървят нещата...
    Днес ми пускаха изследвания - бетон съм, няма какво да ме бутне. Понеже майка ми беше решила, че съм свалила прекалено много за кратък период и може да ми има нещо, та като я беше обзела паника жената, то не бяха анорексии, булимии, анемии. Но щом излязоха резултатите й натрих носа и й показах, че не са ми нужни вафли и шоколади, за да се развивам нормално...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    След първия воден ден от диетата общо свалените килограми са 5,600кг

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cvetityyy98 Виж мнението
    Аз днес съм на рожден ден, не знам там как ще се ограничавам :X
    Няма да го правиш

Здравейте и от мен! От ноември не мърдам от 55кг,а от горе-долу тогава целта ми е да ги смъкна на 50...задържам яко. Лятото отслабнах с 5 кг и дотук. Явно организмът ми е привикнал към начина ми на хранене и аеробиката,упражнениията и тичането от време на време,които правя...какво да променя? По принцип знам,че не тренирам достатъчно,но нямам много време..ако се налага обаче ще ги увелича Другото,което ме влудява е,че явно все пак успявам да слабея донякъде,защото бюстът ми от лятото се смали с цяла чашка..ше стане втора скоро,но видими резултати в горната част на бедрата и ханша не установявам. Няма да се отчайвам,ама какво да се правя?

Рожденият ден мина супер, обаче така се натъпках ... Организма ми привикна да не приема голямо количество храна и сега много ме боли.

Sickness94 да тренираш само кардио няма смисъл. Така губиш не само мазнини, но и мускули. Тренирай и силово. Споко, няма да направиш огромни бицепси.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Sickness94 да тренираш само кардио няма смисъл. Така губиш не само мазнини, но и мускули. Тренирай и силово. Споко, няма да направиш огромни бицепси.
    А аз какво да тренирам , за да не направя мускули и да не ми увисне кожата ? (малко не го обясних както трябва, ама дано си ме разбрала).

Първо трябва да си наясно как точно отслабваш. Нужно е да си изчислиш BMR. (Basic Metabolic Rate) Ето ти един калкулатор - http://www.bmi-calculator.net/bmr-ca...calculator.php . Това, което се получава са килокалориите, които тябото ти изразходва, без да прави нищо. Но предполагам спортуваш, затова след като си получила числото, го умножаваш по една от следните стойности:
    # Ако вашият начин на живот е по-скоро заседнал, то индексът на активността Ви е 1,2
    # Ако вашият начин на живот е умерено активен (спорт 1-3 пъти седмично), то индексът на активността Ви е 1,375
    # Ако вашият начин на живот е активен (спорт 3-5 пъти седмично), то индексът на активността Ви е 1,55
    # Ако вашият начин на живот е усилено активен (спорт 6-7 пъти седмично), то индексът на активността Ви е 1,725
    # Ако вашият начин на живот е екстремално активен (спорт всеки ден заедно с тежък физически труд или двуразови тренировки) е индексът на активността Ви е 1,9.
    Това число, което се получи като крайно, ще ти трябва. Ако искаш да отслабваш, е необходимо горе-долу да заследяваш колко ккал приемаш и те трябва да са по-малко от това число, т.е. това се нарича калориен дефицит (недостиг на калории). На тялото му е много по-лесно да използва мускулите за енергия, но за да се горят от мазнините, които е натрупало като резерв, е нужен повече кислород от обикновено. (Което както сама се досещаш не става с обикновени упражнения, пилатес и етц.) Това се случва при кардиото - забелязала ли си как по време на него дишането ти се учестява, с него и сърдечния ритъм, задъхваш се и така нататък... ? Това предизвиква окисляването на мастните клетки и се отделя енергия.
    Килограм мазнини се равнява на 7700 ккал. Това означава, че ако искаш за седмица да свалиш 1 кг (което да не е от изхвърляне на вода, както се получава в началото на хранителните режими), то трябва всеки ден калориите, които приемаш да са с 1100 под тези, които харчиш.
    Отслабването не е някаква магия или чудо, ами проста математика.
    Но губейки килограм от телесното си тегло, със сигурност част от него ще бъде мускул. И за да предотвратиш максимално загубата им, се прави силово. Така тялото ти се натоварва и един вид усеща, че с тези мускули се върши някаква работа. Както когато имаш един хубав и марков парфюм - ти можеш да се пръскаш ежедневно с него, дори всеки час, но струва ли си наистина да го хабиш толкова, когато имаш достатъчно други, вместо да го пазиш за важни случаи? Същото се случва и вътре в теб.
    Не претендирам, че съм 100% наясно с това, което говоря, но досега не съм подвела себе си. Помъчих се да го обясня максимално ясно, надявам се е правилно.

И последно.
    Хормонът, изграждащ мускули, е тестостерон. Ние сме жени. На практика при нас се съдържа в минимални количества. Така че няма от какво да се боите, женските мускули не се правят от вчера за днес. (не че при мъжете става така, но на тях им е заложено в природата). И като извод - грабвайте гирите и почвайте.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 05-17-2012 на 13:45
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

FuckingFreak,благодаря за отговора.Значи силовите тренировки 100 процента ще ми помогнат за изгарянето на мазнини в горната част на бедрата? (специално) Аз ще потърся из нета,ама не знам какви точно..иначе правя упражнения за бричове..

http://www.bb-team.org/fitness/exercises/quadriceps
    ето тук има достатъчно
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Силовите тренировки трябва ли да се равняват по време на кардиото ? В тренировките, които беше постнала е така ...
    И да попитам как си изчислявате колко калории приемате на ден?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Силовите тренировки трябва ли да се равняват по време на кардиото ? В тренировките, които беше постнала е така ...
    И да попитам как си изчислявате колко калории приемате на ден?
    Не си изчисляваме (:

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Някои пък си ги изчисляваме А на въпроса как - ами с проста математика или с табличка в Ексел.

Между другото от няколко дни попадам само на мнения,в които разни момичета се оплакват,че не искат да направят мускули с тренировка и започвам да се чудя,защо първо не четат?!На мъжете им трябват месеци,че и години усилени тренировки за да направят няк'ва по-отчетлива мускулна маса,а въпросните момичета си мислят,че след месец силови ще заприличат на щангисти ... Отчайвам се от подобни коментари ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Нямах това в предвид ами от къде гледате колко калории има примерно в една картофена супа дето си я готвите ?/??
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ами аз супи и манджи не ям ... Я се излъжа 1 път в месеца,я не,нооо съм засичала в нета примерни калории и за такива неща.Разбира се е малко относително,но пак е нещо.А и като знаеш калориите в отделните продукти пак можеш да си сметнеш сбора
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Нямах това в предвид ами от къде гледате колко калории има примерно в една картофена супа дето си я готвите ?/??
    Чисто и просто от Google.bg търсиш и намираш

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Първо трябва да си наясно как точно отслабваш. Нужно е да си изчислиш BMR. (Basic Metabolic Rate) Ето ти един калкулатор - http://www.bmi-calculator.net/bmr-ca...calculator.php . Това, което се получава са килокалориите, които тябото ти изразходва, без да прави нищо. Но предполагам спортуваш, затова след като си получила числото, го умножаваш по една от следните стойности:
    # Ако вашият начин на живот е по-скоро заседнал, то индексът на активността Ви е 1,2
    # Ако вашият начин на живот е умерено активен (спорт 1-3 пъти седмично), то индексът на активността Ви е 1,375
    # Ако вашият начин на живот е активен (спорт 3-5 пъти седмично), то индексът на активността Ви е 1,55
    # Ако вашият начин на живот е усилено активен (спорт 6-7 пъти седмично), то индексът на активността Ви е 1,725
    # Ако вашият начин на живот е екстремално активен (спорт всеки ден заедно с тежък физически труд или двуразови тренировки) е индексът на активността Ви е 1,9.
    Това число, което се получи като крайно, ще ти трябва. Ако искаш да отслабваш, е необходимо горе-долу да заследяваш колко ккал приемаш и те трябва да са по-малко от това число, т.е. това се нарича калориен дефицит (недостиг на калории). На тялото му е много по-лесно да използва мускулите за енергия, но за да се горят от мазнините, които е натрупало като резерв, е нужен повече кислород от обикновено. (Което както сама се досещаш не става с обикновени упражнения, пилатес и етц.) Това се случва при кардиото - забелязала ли си как по време на него дишането ти се учестява, с него и сърдечния ритъм, задъхваш се и така нататък... ? Това предизвиква окисляването на мастните клетки и се отделя енергия.
    Килограм мазнини се равнява на 7700 ккал. Това означава, че ако искаш за седмица да свалиш 1 кг (което да не е от изхвърляне на вода, както се получава в началото на хранителните режими), то трябва всеки ден калориите, които приемаш да са с 1100 под тези, които харчиш.
    Отслабването не е някаква магия или чудо, ами проста математика.
    Но губейки килограм от телесното си тегло, със сигурност част от него ще бъде мускул. И за да предотвратиш максимално загубата им, се прави силово. Така тялото ти се натоварва и един вид усеща, че с тези мускули се върши някаква работа. Както когато имаш един хубав и марков парфюм - ти можеш да се пръскаш ежедневно с него, дори всеки час, но струва ли си наистина да го хабиш толкова, когато имаш достатъчно други, вместо да го пазиш за важни случаи? Същото се случва и вътре в теб.
    Не претендирам, че съм 100% наясно с това, което говоря, но досега не съм подвела себе си. Помъчих се да го обясня максимално ясно, надявам се е правилно.

И последно.
    Хормонът, изграждащ мускули, е тестостерон. Ние сме жени. На практика при нас се съдържа в минимални количества. Така че няма от какво да се боите, женските мускули не се правят от вчера за днес. (не че при мъжете става така, но на тях им е заложено в природата). И като извод - грабвайте гирите и почвайте.

ОООООО, благодаря ти много за изчерпателния отговор ! Много ми помагаш, мерси )))

За нищо. Нали за това е тази тема - да обменяме опит, да си даваме съвети.
    Аз днес хапнах 2 кюфтета (на скара) и се чувствам гузна, но пък тренировката ми беше добра.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си