- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Само аз ли нямам проблем с ПМС? Боли ме корема, да, ама се търпи. Ако пък е фатално - No spa решава проблема.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ооо аз имам много болезнен ПМС в продължение на 5-7 денаА No Spa ми помага наполовина,но кръста и гърдите си ме болят през тоя период - сякаш са 100 килограмови
А иначе си изкарах яда с коремни преси - това ми е любимия начин за изкарване на енергията,когато съм в подобна ситуацияПо мои изчисления още 2 дена ще е така и после Били ще ми прави компания
))
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Били? :Д хмм добра идея, и аз ще си кръстя цикъла, че до сега все казвах, че Гостите дойдоха :Д хораа, възможно ли е от 90дневната (още съм на 20тия ден) да хвана гастрит или язва? майка ми ме принуждава буквално да я спра, а пък аз се чувствам горе-долу добре.. само понякога ми става лошо или ме боли корема след като ям, например днес съм на плодове и корема ме боли, ама то е нормално..или? :/
Неее,говорех за Тае Бо-то на Били Бланкс![]()
![]()
![]()
Знам,че е към 300,щото целият е 400 грама,тъй че мога да преценя все пак.. и после мама ми се кара,че днес е купила кашкавала,а аз съм го довършилапросто мноооого го обичам и ако погледна морков примерно и до него кашкавала, все още нямам волята да избера да ръфам моркова..а иначе мен абсолютно нищо не ме боли по време на ПМС,но честно казано предпочитам болката пред тва да съм нон-стоп гладна. Дори не искам да се сещам за количествата храна,които поглъщам през този ми период...добре че сега мина всичко
Е не че нещо ама с това ръфане на кашкавал не знам докъде ще стигнеш.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
FuckingFreak сирене (купено от магазина) ядеш ли? Защото аз всеки ден си хапвам... дори да е 10 гр..- просто много обичам сирене.
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Не. Млечни храни, освен извара не ям. Остана още малко и почвам да ги включвам.
...но във тебе като рана
"Защо?"
300 грама кашкавал и то не като основно,а по-скоро като междинно хранене?! о.0 Това са ти около 1000 калории и почти 100гр. мазниниЩо се отнася до изказването ти,че като го виждаш не можеш да го замениш с морков (примерно) - ами ако наистина искаш да си запазиш (или да смъкваш) килограмите ще се научиш да казваш "Не!" на подобни вредни навици.
Именно. Не искам да им се бъркам, това си е техния живот, но като не сме надарени със свръхзвуков метаболизъм, така ще е. А аз най-много точа лиги и страдам за плодовете и киселото мляко, ама както казах, още мъъничко. Ей го рождения ден, 10 юни, близо е.
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak ти не ядеш плодове, млечни храни, а какво ядеш? Може ли да дадеш едно твое примерно меню?
П.П. Някой ще се похвали ли с минусчета?
Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-21-2012 на 14:10
аз съм -4кг от началото на диетата (20 дни)само че тези дни усещам как веднага след като ям корема ме заболява и ми е някво гадно и не мисля, че е на добре.. но се храня най-здравословно откакто..се помня ;д така че не мисля да спирам и да си връщам стария режим, колкото и майка ми да ме кара
Въпроса е не да се ограничаваш от млечни продукти и плодове, въпроса е да консумираш всичко но в прекомерени, ограничени количества. Не знам как въобще на 13 години сте седнали да се лишавате, при положение че единственото нещо което ви трябва е малко спорт и здравословна храна. Та, за Бога вие сте само деца.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-21-2012 на 14:27
Цял живот съм се хранила нормално, не съм се изхвърляла с количествата на сладко и тестено, движила съм се нормално, но ефект - нулев. Винаги съм си била леко пухкава. Просто ген. Така че ми е писнало да ми говорят наизустено за здравословното хранене и как трябва да се яде от всичко по малко.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Спазвай диети тогава от 13 годишна възраст.
Не спазвам никакви диети от сорта на
закуска: 3в1
обяд: половин ябълка
вечеря: 3в1 и ябълка
каквито "спазват" (или живеят така, не знам?) доста съфорумки, ще видиш ако отвориш темата за менюто ви днес. Каквото правя си е за мен, не виждам нищо лошо, тъй като преди седмица са ми пускани изследвания и са идеални + виждам ефект от това, което правя. Не съм хванала никого за гушата да го прави същото, нали? Въпрос на личен избор.
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak може ли да дадеш едно твое примерно меню, че ми е любопитно?
21.05
07:40 бъркани яйца (5 белтъка,1 жълтък) с чубрица, 170г извара
13:40 (нещо не ми се получи по-рано) 2 пилешки бутчета, зелена салата
16:30 30г орехи
19:30 ~150г филе от пилешки гърди с червен пипер, салата от зеле
...но във тебе като рана
"Защо?"
На кантарът му падна батерията, така че не мога да кажа със сигурност, но мога да говоря в см. Бедрото ми преди беше около 53 см (не мерих,когато започнах), а в момента е 48,5. Това винаги е била проблемната ми зона. Ханшът ми сега е 86-87, а преди беше 94.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Днес ми е много веселоЗа 3 седмици съм махнала 2 килца
Това е много добре,защото стриктно съм си спазвала режима само 12 дни,а през останалото време имах няколко дни с адски много въглехидрати и доста калорични неща
За пореден път се убедих,че познавам тялото си много добре и знам,какво трябва да понамаля за да губя килца и сантиметри
Останаха още 5кг. от набелязаните 7,но и малко повечко ако станат няма да се разсърдя
![]()
То не е важно колко кила си паднал/а ,а как изглеждаш на тези килограми..