.
Затворена тема
Страница 59 от 100 ПървиПърви ... 94955565758596061626369 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 2493
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Ооооо, стромба, как си?

От петък насам съм само с прегрешения- тортички, царевични пръчици, сладолед, пица... От днес се стягам!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Добре съм аhahaxh ^^
    Намери ми реал лекарства че съм болен :S

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    То не е важно колко кила си паднал/а ,а как изглеждаш на тези килограми..
    Брей,разбирача,верно ли Не знаех о.0
    Аз ако не се харесвах в сегашните си килограми нямаше да си позволявам да ям от всичко,а щях да съм на някоя по-строга и ограничаваща диета Освен това преди време бях казала,че тези 7кг. не са ми толкова важни - важното за мен е да си изградя навик да се храня по 3-4-5 пъти на ден,а не както до сега по веднъж-два и то късно вечер,пък те ако искат да си стоят.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    пространството на Дисе
    Добре съм аhahaxh ^^
    Намери ми реал лекарства че съм болен :S
    К'во ти е, машино?

Мацки-и-и-и, да се похваля /след като се оплаках по-горе/- дънки 27-ми номер ми стоят екстра!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мама ми донесе череши. Ааааааа, няма такава сладост. Не съм яла от година. Потренирах добре и сега сладко-сладко си хапвам 100 грама (което като бройка са супер малко,хм?!)
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    К'во ти е, машино?

Мацки-и-и-и, да се похваля /след като се оплаках по-горе/- дънки 27-ми номер ми стоят екстра!
    Еми искам истински лекарства (зоб) защото направо полудявам ако не взема!!!!

И искам да кажа,че ако не взема е възможно да пукна понеже без тях не мой се живее

Град
    пространството на Дисе
    Еми искам истински лекарства (зоб) защото направо полудявам ако не взема!!!!
    Нали ти писах и в другия раздел- "стромба" с длан и опако от мама и тате!

Мега фен
    То с длан не е много хубаво ама

Повече от фен Аватара на alleyy
    Кога е по-добре да се яде, преди фитнес или след?

Мега фен
    По принцип и преди и след няма проблем..Но понеже има цяла философия изградена чрез ИФ протокола където ядеш 40-50% от дневните ти калории в това хранене,казвам след със 100 процента сигурност

Повече от фен Аватара на alleyy
    Благодаря ти

Хейййй...........................

Хей, никой не споделя резултати, няма снимки преди или след и т.н. Дайте някакви резултати

Аз се бях поотпуснала, но пак се захващам с режима си.
    Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-23-2012 на 17:29

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Имам нужда от другарче за диета, че какво ли не опитвах и не се получава ( Ако някой иска заедно да се ограничаваме и да сваляме кг. да пише лс )
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Тук всички отслабваме, така че ако искаш се включи в темата.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Откакто се помня съм на диета!И макар напоследък да не съм добре с паметта мога да твърдя, че не се помня от скоро. Миналата година заминах за чужбина и там стресът и джънк фууд в комбинация ми качиха нервите и килограмите. От почти година се мъча без успех да сваля едни 10 килограма. Бях на 90 дневната близо 2 месеца и ходех на фитнес 3 пъти в седмицата по 2 часа и половина минимум като главно правех кардио. Резултатът - 3 килограма отгоре. Нервирах се и близо месец бях на японското чудо и лунна диета в комбинация и свалих около 3 килограма. Отчаяна съм вече! Моля ви дайте ми съвет какво да направя. Всичко съм пробвала-преди време на 90 дневната бях свалила доста. Сега обаче не ми действа въобще. Не мога да се търпя така!Сега я карам само на салатки и плодове, но не мърдам надолу. Като се оправи времето смятам да тичам и да скачам на въже.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Защо тренираш само кардио? + това съм сигурна, че тичаш/ходиш (на пътека) или караш монотонно, без да редуваш бързо бавно, интервали, а-у. Хвани малко тежести да направиш мускулчета. А какво му е на времето? Екстра си е, не е нужно да скачаш на въже навън. Можеш да правиш много неща вкъщи.
    Стига с тия японски чудеса, само вода си свалила. Гледай огледалото. И не очаквай само със салати и плодове да свалиш - с плодовете също не е добре да се прекалява, те задържат водата. Просто слагаш във всяко основно хранене белтъчини, добавяш още 1-2 закуски между тях (плодове, сурови ядки) и ще се получи.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    С диети не става Трябва сносен хранителен режим и упражнения.Също така,както казаха преди мен,кардиото се прави като се редува бързо-бавно.
    Ако искаш пусни ни едно твое примерно дневно меню за да видим къде са ти грешките.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не правя само кардио - правех и поне половин час упражнения. Редувах бързо и бавно, защото и без туй лесно се задъхвам хаха. Менюто ми е далеч от перфектно, но се мъча да го оправя напоследък. Времето, поне тук, е студено и не спира да вали по цял ден. Следя с голям интерес темата и чета всичките ви мнения и се уча как да подобря режима си. Исках просто и аз да се оплача от досегашните ми неуспехи. Надявам се това лято да успея да сваля тия излишни 10 килограма.

Мега фен
    Ми то цяла година да се охранваш ,пък лятото да се мъчиш да сваляш....Кофти тръпка )

Град
    Стига да искаш ще успееш - 10кг. не са толкова много и спокойно можеш да ги махнеш за 2 месеца с правилно хранене и спорт.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Откакто се помня съм на диета!
    Защо не се консултираш с ендокринолог?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Защо не се консултираш с ендокринолог?
    Калпазанке, кои хормони се изследват? 'Щото така или иначе тези изследвания не минават през здравна каса, искам да си пусна по самоинициатива, без да минавам през лекар. И имам един много "добър" въпрос. Тая гинеколожка ми е изписала няк'ви хормони (на листовката пише, че е прогестерон). Т'ва може ли да ми повлияе на теглото?

По темата: през последната седмица ям като разпрана. За кг не знам, ама по дрехите не виждам да съм напълняла, дори напротив. Преди няколко седмици си бях купила дънки, от които ми изкачаха невероятно прекрасно паласките, вчера като ги обух не беше чак толкова зле като първия път. И най - важното - мерих се на Танита отново, вече официално не съм с наднормено тегло. Имам към 30% мазнини, има още за чистене, но съм на горната граница на стандартните.

Град
    пространството на Дисе
    Бейб, не знам кой те е излъгал, че хормоните не са по каса. Само антителата срещу щитовидната /ТАТ и МАТ/ и fT3 се заплащат от пациента.
    За килограмите се изследват на прима виста щитовидните хормони- fT3- не е по каса, fT4 + TSH.
    Редно е да минеш през гинеколог за ехография- да се видят яйчниците. Там се изследват естрадиол, лутеинизиращ и фоликулостимулиращ в интервала 3ти-5-ти ден от МЦ /моля те, кажи ми, че знаеш как се смята / Прогестеронът се изследва на 21-вия ден от МЦ. Пролактин е редно да се пусне /предния ден никакъв секс и никакъв стрес, никакви рафинирани захари и никакви тлъстини, отиваш в лабораторията, без дори да си пила кафе и без да си си взела душ- всяко пипане на гърди и гениталии ти влошава резултата!/ Пролактинът се изследва след края на М.
    Кръвна захар, холестерол и триглицериди може да ти пусне джипито при профилактичен преглед.

Относно това, дето са ти изписали- гадая между Примолут-нор, Оргаметрил и Дуфастон.

Мега фен Аватара на babity
    Дуфастон. Ама не разбрах ще надебелявам ли от него или ще започна да си бръсна гърба?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си