.
Затворена тема
Страница 6 от 100 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2493
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Шоколадовата диета би следвало да действа като диуретик . Няма да свалите никакви мазнини с нея, само вода...

MissChocolate, благодаря за съвета!
    Наистина много ме е страх да ям нормална храна, понеже веднага започвам да се чувствам поддута. А краката ми са наляли и усещам как ми опъват дънките и ме изнервя...
    Започнах диетата снощи и веднага ми стана по - леко днес.
    Колкото и да е гаден грейпфрута ще си налагам по мъничко, понеже ще ми помогне за метаболизма, някак да го стимулирам.
    А по - късно ще премина на ябълки, в зависимост от това как го понасям.
    А сокче пия Капи, Куинс и такива. Не мисля, че ще навреди много. Все пак е само течност, нали? Или да пропускам и него?
    По принцип за годините ми и за височината трябва да съм 56кг., но не ми стоят добре.
    Това лято за първи път ме беше срам по бански на морето... Не искам и другото да е така... Пффф...
    Благодаря много момичета за съветите, без тях със сигурност щях да се изгубя в лакомията си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl
    А сокче пия Капи, Куинс и такива. Не мисля, че ще навреди много. Все пак е само течност, нали? Или да пропускам и него?
    Пропускай, в тях има страшно много захар / глюкозо фруктозен сироп.

Ето от това се опасявах! Благодаря и на тебе! Много!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Като седнеш на кафе, какво пиеш?
    Щото аз обикновено съм на сок/горещ шоколад/шейк...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Като седнеш на кафе, какво пиеш?
    Щото аз обикновено съм на сок/горещ шоколад/шейк...
    Е, да, но е просто кафе, не вреди от време на време. Аз питах, понеже у дома редовно си имам кутия със сок и на всяко ядене пия или когато ожаднея.

anonymous708973
    Guest
    Питах Rebirthing, интересно ми е какво пие.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    BikerGirl - Ябълката също "помага за метаболизма" .. опитвах се да ти кажа,че можеш да замениш грейпфрута с нея. Не е много конфортно да започваш деня с цитрус. На мен също ми става гадно.
    Сокът не е само "течност" .. а оцветена течност. Както каза Rebirthing, съдържа много захар. А на въпроса за това какво пием по кафенетата .. така като се замисля и аз .. с моето ежедневие .. не съм ходила на кафе от цяла вечност. Иначе в такива "екстремални" ситуации, може и да си позволя сок .. но иначе съм го отказала от доста отдавна.

Дайте да си кажем имената, че така по никове ми е по-сложничко .. Аз съм Виолета и както казах .. ще помагам винаги, когато има с какво.

MissChocolate, не питаха теб, каква си невежа само, да отговориш вместо Rebirthing, пък и то праивлно и изчерпателно, не те е срам! Бай дъ уей, щях да кажа същото.
    Аз също не ходя по кафетата вече. Много рядко и то ако трябва да изчакам за някой филм в киното или др.
    По тази логика и компоти не могат да се пият, нали, понеже имат много захар в тях? Ще минавам на вода и някакви зелени чайчета
    Отново благодарско за инфото!

Голям фен
    Аз като ида на кафе пия просто.. вода
    От 65 дни не бях пила нищо друго и миналият ден изпих няколко глътки кола и ми се стори супер безвкусна

Днес съм на въглехидрати ии усещам, че ще ям много, понеже съм в ПМС и едвам го дочаках тоя ден

З манго
    О имам разни сладки и течен шоколад
    С кремче
    В варени макарони

Здравейте диетуващи бях споменала,че лятото като работех напълнях с около 6-7кг. Тъй като не съм привърженичка на диетите, а пък трябваше да ги сваля тези кг.Спрях всички вредни храни,аз без това хляб не ям от около година и половина нито бял нито черен,замених олиото със зехтин всяка сутрин закусвах кисело мляко (верея или култура и двете с калций 0.1%) с няколко лъжици овесени трици или ядки и си слагах задължително някакъв плод(най-често грейпфурт или ябълка) на обяд си хапвах салатка или най-често си правих различни вкусни неща с тези трици и овесени ядки. Замених пълномасленото сирене с нискомасленно на Култура(дори ми е в пъти по-вкусно) последните 1-2 седм реших да правя нещо като 90 дневна,но си я изменях.От триците и ядките съм безумно доволна засищат не съм подута и дори редовно ходя до тоалетна. Когато имах време си спортувах в нас с упражненията на Синди Крауфорд,но аз на ден минавам поне по 2-3 км пеш.При мен основния проблем е дупето(защото е бразилско) и колкото и да отслабвам то си стои
    изпъкнало.И така до днес като се притеглих и разбрах,че съм махнала почти всичко излишно от мен без гладуване и припадане.Наистина много се превързах към здравословното хранене,някаква мания ми е като вляза в магазин да отида на щанда със здравословните храни.Дори ям пълнозърнести макаронки и толкова са ми вкусни.Не се бях теглила дълго време,но то просто се усеща промяната.Излизам и вървя уверено,чувствам се повечче от страхотно.Не гладувайте с повече упоритост се постига всичко

Пс: Не спазвайте някакви диети,не гладувайте още повече,че тук масово преобладаващото поколение е между 14-16 год. На 19 съм и не съм спазвала каквато и да е било диета,а само здравословно хранене

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0
    Здравейте диетуващи бях споменала,че лятото като работех напълнях с около 6-7кг. Тъй като не съм привърженичка на диетите, а пък трябваше да ги сваля тези кг.Спрях всички вредни храни,аз без това хляб не ям от около година и половина нито бял нито черен,замених олиото със зехтин всяка сутрин закусвах кисело мляко (верея или култура и двете с калций 0.1%) с няколко лъжици овесени трици или ядки и си слагах задължително някакъв плод(най-често грейпфурт или ябълка) на обяд си хапвах салатка или най-често си правих различни вкусни неща с тези трици и овесени ядки. Замених пълномасленото сирене с нискомасленно на Култура(дори ми е в пъти по-вкусно) последните 1-2 седм реших да правя нещо като 90 дневна,но си я изменях.От триците и ядките съм безумно доволна засищат не съм подута и дори редовно ходя до тоалетна. Когато имах време си спортувах в нас с упражненията на Синди Крауфорд,но аз на ден минавам поне по 2-3 км пеш.При мен основния проблем е дупето(защото е бразилско) и колкото и да отслабвам то си стои
    изпъкнало.И така до днес като се притеглих и разбрах,че съм махнала почти всичко излишно от мен без гладуване и припадане.Наистина много се превързах към здравословното хранене,някаква мания ми е като вляза в магазин да отида на щанда със здравословните храни.Дори ям пълнозърнести макаронки и толкова са ми вкусни.Не се бях теглила дълго време,но то просто се усеща промяната.Излизам и вървя уверено,чувствам се повечче от страхотно.Не гладувайте с повече упоритост се постига всичко

Пс: Не спазвайте някакви диети,не гладувайте още повече,че тук масово преобладаващото поколение е между 14-16 год. На 19 съм и не съм спазвала каквато и да е било диета,а само здравословно хранене
    Бравооо, страхотна си!
    А може ли да качиш снимки преди/сега за вдъхновение на останалите?

Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0

Бравооо, страхотна си!
    А може ли да качиш снимки преди/сега за вдъхновение на останалите?
    с удоволствие бих качила,но много нови нямам,защото искам още макс.1кг,аз не харесвам слаби момичета,един път толкова бях отслабнала,че бях мега изпита в лице,като болна от анорексия искам да има какво да щипне гаджето и с какво да изпълня панталоните а не да съм закачалка
    ето от лятото работата е много зле знам По принцип имам адски стегнати крака и дупе и рядко си личат килограмите,но когато се напълнее с толкова колкото мен няма как да останат скрити

Град
    София
    Рядко се случва, но пия сок, кафе, вода, чай . Ако в къщи пия сок предпочитам да е прясно изцеден.

Btw, в нас гледам, че в момента има една Флорина праскова. Съдържанието е: вода, пюре от праскови мин. 50%, захар 66 грама на литър. Доста си е...сега като се замисля мога да изпия целия сок, но 66 грама захар ще ми дойдат в повече, плюс това няма да е единственото нещо със захар което ще консумирам за деня.

Мега фен Аватара на babity
    Рядко се случва, но пия сок, кафе, вода, чай . Ако в къщи пия сок предпочитам да е прясно изцеден.

Btw, в нас гледам, че в момента има една Флорина праскова. Съдържанието е: вода, пюре от праскови мин. 50%, захар 66 грама на литър. Доста си е...сега като се замисля мога да изпия целия сок, но 66 грама захар ще ми дойдат в повече, плюс това няма да е единственото нещо със захар което ще консумирам за деня.
    Съгласна съм, че е много! Освен че, независимо колко захар има и какво пише на етикета, тези сокове са блъскани с консерванти и стабилизатори. Откакто си спазвам "режима" не пия натурални сокове. Само фрешове. И не ми е проблем. Като седна кафе пия мляко с кафе/кафе с мляко/2в1, минерална вода, фреш или само мляко... Натурален сок си позволявам само когато употребявам твърд алкохол (което е твърде рядко), защото не пия чисто.

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Здравейтеее Преди време мисля че в третата тема бях писала,че започвам диета. Не я започнах и в моментасъм изключително разочарована от себе си :х Но иначе лятото спортувах,ядях колкото може по здравословно,но килограми не виждах да ги свалям за2месеца свалих 2кг е нормално ли е това ? Но иначевсичкимиказвахаче силичиколко съм отслабнала . Е не го виждам. И независимо, че наближава декември аз ще започна диета и ще я издържа :д Спортувам като ходя на Хип-хоп , а и вкъщи спорувам. Искамда ви питам вярвате ли в това Японско чудо ? Аз лично не. И смятам да започна 90-дневната,но с малко и от мен. Тоест в днитеза белтъци и т.н ще ям само белтъци или каквото трябва,но ще вкарвам и някои мой неща. Надявам се да ме приемете
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Аз съм тук за да се отчета...
    Спазвам диета от два дена и се чувствам по - добре, по - лека и по - не надута. Дано има ефект.

Ето как се храних тези два дни:

З - 1/3 грейпфрут
    О - 1 ябълка
    В - ябълка

И днес съм яла само няколко хапки тутманик на закуска и няколко хапки грейпфрут на обяд а за вечеря ябълка и салата от мариновани чушки.

Утре съм пак на ябълки и грейпфрут и месо от печено пиле на грил без кожа - чисто.

Много ми се хапа чипс, снакс, сладко, и др. , но се сдържам, защто знам че не е хубаво, дори ида не съм на диета.

Надявам се скоро да има някакъв макар и минимален резултат. Ще споделям.

Много ми е кофти понеже миналото лято бях 49кг, които майка ми казваше че са прекалено малко за мен но се чувствах добре и бях слаба. наистина е хубаво а сега крачката са се надули, абе ужас...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    babyliss0,браво за резултата!
    И преди си си била добре,поне на мен ми харесваш.

Голям фен
    Спазвам диета от два дена и се чувствам по - добре, по - лека и по - не надута. Дано има ефект.

З - 1/3 грейпфрут
    О - 1 ябълка
    В - ябълка

И днес съм яла само няколко хапки тутманик на закуска и няколко хапки грейпфрут на обяд а за вечеря ябълка и салата от мариновани чушки.
    как оцеляваш на толкова малко?!? А и повечето хора не свалят нищо като се хранят прекалено малко.. прави си поне по-голяма закуска, например препечена филийка с 1 домат или трици. Но както искаш де, решението си е твое, разбира се! Успех

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    babyliss0,браво за резултата!
    И преди си си била добре,поне на мен ми харесваш.
    Тити лятото бях прекалено много кг,иначе бях стегната,но всичко от всякъде ми опъваше,коремчето висеше,ако забележиш нямам талия просто не се чувствах добре в кожата си.Иначе голяма воля имах при условие,че моите съквартирантки постоянно хапват сандвичи и всякакви храни,но вече не ми прави впечетление,когато ми се прияде си правя палачинка (солена и сладка) от трици и овесени ядки и готово

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна

З - 1/3 грейпфрут
    О - 1 ябълка
    В - ябълка

Утре съм пак на ябълки и грейпфрут и месо от печено пиле на грил без кожа - чисто.

Много ми се хапа чипс, снакс, сладко, и др. , но се сдържам, защто знам че не е хубаво, дори ида не съм на диета.

Надявам се скоро да има някакъв макар и минимален резултат. Ще споделям.

Много ми е кофти понеже миналото лято бях 49кг, които майка ми казваше че са прекалено малко за мен но се чувствах добре и бях слаба. наистина е хубаво а сега крачката са се надули, абе ужас...
    Не съм си и помисляла,че ще заложиш на такава "стратегия" за отслабване. Грейпфрут и 2 ябълки за деня !? Грейпфрут, ябълка и една мижава салатка от мариновани чушки !? Това не е диета.
    Боже Мили, момичета .. първо проучете обстойно какво е пълноценно и диетично хранене .. след това си съставяйте режимите и менютата.
    Разбирам,че всички искаме нещата да стават по най-бързия начин, но нали знаете .. "Бързата работа, срам за майстора" ..

starr21 - Само като погледна първите 2 дни от "Японското чудо" ми става лошо. Яйца, яйца, яйца и пак .. ЯЙЦА. Ужас. Аз на седмица изяждам по 3 яйца, а те ти ги блъскат 6 за 3 дена. Прецакваш си организма, но иначе ефект върху теглото може и да има.

Здравейте отново
    Преди време се бях появила в темичката, търсейки "моя" здравословен начин на хранене, лутайки се между НВД/зелеви супи/разни мои измислени ограничения. За съжаление обаче човек не може да избяга от себе си - съответно провалях се във всеки мой опит. В началото на ноември обаче реших, че е крайно време да се взема в ръце, спазвайки стриктно някакъв режим (защото иначе губя границата м/у позволено и непозволено), та спрях се на въпросното Японско чудо (защото съм го пробвала преди и знам, че е резултатно). С малко модификации на менютата от моя страна (премахване на жълтъците/разместване на обяд и вечеря/ добавяне на плод/зеленчук) си се храня съвсем пълноценно. Резултат, както казах, има - освен, че се чувствам по-лека, ми е добре, че не преяждам, нито гладувам. Затова ако някой смята, че този режим е подходящ за него - подкрепям го и бих се радвала да помогна със съвет
    Иначе, въпреки че не съм писала, следя мненията и успехите ви, чудесни сте, продължавейте така!

П.С. n3ri7ka и babity най ме впечатлиха, супер сте момичета! ))
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Ако имате воля пробвайте всеки ден до 12 часа да ядете само плодове и ще видите колко добре ще се чувствате а и е хубаво за фигурата
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Ох, аз май пообърках нещата май, а?
    Ами не съм много на 'ти' с диетите и ще се радвам ако ми пообясните. Понеже изключихте всичко, което ям и реших, че не трябва. Днес за закуска хапнах чисто пилешко месо. На обяд ще ям ябълка и за вечеря не знам все още, хляба напълно го изключвам или поне за първите няколко дена.
    Я ми дайте някакво примерно меню за диетично хранене за З, О и В.

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    До 12 часа само плодове и фрешове
    О:шопска салата с пил.бутче
    СЗ : Плодове
    В: ориз
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове