- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
MissChocolate, благодаря за съвета!
Наистина много ме е страх да ям нормална храна, понеже веднага започвам да се чувствам поддута. А краката ми са наляли и усещам как ми опъват дънките и ме изнервя...
Започнах диетата снощи и веднага ми стана по - леко днес.
Колкото и да е гаден грейпфрута ще си налагам по мъничко, понеже ще ми помогне за метаболизма, някак да го стимулирам.
А по - късно ще премина на ябълки, в зависимост от това как го понасям.
А сокче пия Капи, Куинс и такива. Не мисля, че ще навреди много. Все пак е само течност, нали? Или да пропускам и него?
По принцип за годините ми и за височината трябва да съм 56кг., но не ми стоят добре.
Това лято за първи път ме беше срам по бански на морето... Не искам и другото да е така... Пффф...
Благодаря много момичета за съветите, без тях със сигурност щях да се изгубя в лакомията си![]()
Като седнеш на кафе, какво пиеш?Първоначално написано от Rebirthing
Щото аз обикновено съм на сок/горещ шоколад/шейк...
Е, да, но е просто кафе, не вреди от време на време. Аз питах, понеже у дома редовно си имам кутия със сок и на всяко ядене пия или когато ожаднея.Първоначално написано от PinkPan7her
Питах Rebirthing, интересно ми е какво пие.
BikerGirl - Ябълката също "помага за метаболизма" .. опитвах се да ти кажа,че можеш да замениш грейпфрута с нея. Не е много конфортно да започваш деня с цитрус. На мен също ми става гадно.
Сокът не е само "течност" .. а оцветена течност. Както каза Rebirthing, съдържа много захар. А на въпроса за това какво пием по кафенетата .. така като се замисля и аз .. с моето ежедневие .. не съм ходила на кафе от цяла вечност. Иначе в такива "екстремални" ситуации, може и да си позволя сок .. но иначе съм го отказала от доста отдавна.
Дайте да си кажем имената, че така по никове ми е по-сложничко ..Аз съм Виолета и както казах .. ще помагам винаги, когато има с какво.
![]()
MissChocolate, не питаха теб, каква си невежа само, да отговориш вместо Rebirthing, пък и то праивлно и изчерпателно, не те е срам!Бай дъ уей, щях да кажа същото.
Аз също не ходя по кафетата вече. Много рядко и то ако трябва да изчакам за някой филм в киното или др.
По тази логика и компоти не могат да се пият, нали, понеже имат много захар в тях? Ще минавам на вода и някакви зелени чайчета
Отново благодарско за инфото!
Аз като ида на кафе пия просто.. вода![]()
От 65 дни не бях пила нищо друго и миналият ден изпих няколко глътки кола и ми се стори супер безвкусна![]()
Днес съм на въглехидрати ии усещам, че ще ям много, понеже съм в ПМС и едвам го дочаках тоя ден![]()
З манго
О имам разни сладки и течен шоколад
С кремче
В варени макарони
Здравейте диетуващибях споменала,че лятото като работех напълнях с около 6-7кг. Тъй като не съм привърженичка на диетите, а пък трябваше да ги сваля тези кг.Спрях всички вредни храни,аз без това хляб не ям от около година и половина нито бял нито черен,замених олиото със зехтин всяка сутрин закусвах кисело мляко (верея или култура и двете с калций 0.1%) с няколко лъжици овесени трици или ядки и си слагах задължително някакъв плод(най-често грейпфурт или ябълка) на обяд си хапвах салатка или най-често си правих различни вкусни неща с тези трици и овесени ядки. Замених пълномасленото сирене с нискомасленно на Култура(дори ми е в пъти по-вкусно) последните 1-2 седм реших да правя нещо като 90 дневна,но си я изменях.От триците и ядките съм безумно доволна засищат не съм подута и дори редовно ходя до тоалетна. Когато имах време си спортувах в нас с упражненията на Синди Крауфорд,но аз на ден минавам поне по 2-3 км пеш.При мен основния проблем е дупето(защото е бразилско) и колкото и да отслабвам то си стои
изпъкнало.И така до днес като се притеглих и разбрах,че съм махнала почти всичко излишно от мен без гладуване и припадане.Наистина много се превързах към здравословното хранене,някаква мания ми е като вляза в магазин да отида на щанда със здравословните храни.Дори ям пълнозърнести макаронки и толкова са ми вкусни.Не се бях теглила дълго време,но то просто се усеща промяната.Излизам и вървя уверено,чувствам се повечче от страхотно.Не гладувайте с повече упоритост се постига всичко![]()
Пс: Не спазвайте някакви диети,не гладувайте още повече,че тук масово преобладаващото поколение е между 14-16 год. На 19 съм и не съм спазвала каквато и да е било диета,а само здравословно хранене
с удоволствие бих качила,но много нови нямам,защото искам още макс.1кг,аз не харесвам слаби момичета,един път толкова бях отслабнала,че бях мега изпита в лице,като болна от анорексия искам да има какво да щипне гаджето и с какво да изпълня панталоните а не да съм закачалкаПървоначално написано от n3ri7ka
ето от лятото работата е много зле знамПо принцип имам адски стегнати крака и дупе и рядко си личат килограмите,но когато се напълнее с толкова колкото мен няма как да останат скрити
Рядко се случва, но пия сок, кафе, вода, чайПървоначално написано от PinkPan7her
. Ако в къщи пия сок предпочитам да е прясно изцеден.
Btw, в нас гледам, че в момента има една Флорина праскова. Съдържанието е: вода, пюре от праскови мин. 50%, захар 66 грама на литър. Доста си е...сега като се замисля мога да изпия целия сок, но 66 грама захар ще ми дойдат в повече, плюс това няма да е единственото нещо със захар което ще консумирам за деня.
Съгласна съм, че е много! Освен че, независимо колко захар има и какво пише на етикета, тези сокове са блъскани с консерванти и стабилизатори. Откакто си спазвам "режима" не пия натурални сокове. Само фрешове. И не ми е проблем. Като седна кафе пия мляко с кафе/кафе с мляко/2в1, минерална вода, фреш или само мляко... Натурален сок си позволявам само когато употребявам твърд алкохол (което е твърде рядко), защото не пия чисто.Първоначално написано от Rebirthing
ЗдравейтеееПреди време мисля че в третата тема бях писала,че започвам диета. Не я започнах и в моментасъм изключително разочарована от себе си :х Но иначе лятото спортувах,ядях колкото може по здравословно,но килограми не виждах да ги свалям за2месеца свалих 2кг е нормално ли е това ? Но иначевсичкимиказвахаче силичиколко съм отслабнала . Е не го виждам. И независимо, че наближава декември аз ще започна диета и ще я издържа :д Спортувам като ходя на Хип-хоп , а и вкъщи спорувам. Искамда ви питам вярвате ли в това Японско чудо ? Аз лично не. И смятам да започна 90-дневната,но с малко и от мен. Тоест в днитеза белтъци и т.н ще ям само белтъци или каквото трябва,но ще вкарвам и някои мой неща.
Надявам се да ме приемете
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Спазвам диета от два дена и се чувствам по - добре, по - лека и по - не надута. Дано има ефект.
Ето как се храних тези два дни:
З - 1/3 грейпфрут
О - 1 ябълка
В - ябълка
И днес съм яла само няколко хапки тутманик на закуска и няколко хапки грейпфрут на обяд а за вечеря ябълка и салата от мариновани чушки.
Утре съм пак на ябълки и грейпфрут и месо от печено пиле на грил без кожа - чисто.
Много ми се хапа чипс, снакс, сладко, и др. , но се сдържам, защто знам че не е хубаво, дори ида не съм на диета.
Надявам се скоро да има някакъв макар и минимален резултат. Ще споделям.
Много ми е кофти понеже миналото лято бях 49кг, които майка ми казваше че са прекалено малко за мен но се чувствах добре и бях слаба. наистина е хубаво а сега крачката са се надули, абе ужас...
babyliss0,браво за резултата!
И преди си си била добре,поне на мен ми харесваш.![]()
Тити лятото бях прекалено много кг,иначе бях стегната,но всичко от всякъде ми опъваше,коремчето висеше,ако забележиш нямам талия просто не се чувствах добре в кожата си.Иначе голяма воля имах при условие,че моите съквартирантки постоянно хапват сандвичи и всякакви храни,но вече не ми прави впечетление,когато ми се прияде си правя палачинка (солена и сладка) от трици и овесени ядки и готовоПървоначално написано от titinkaa
Не съм си и помисляла,че ще заложиш на такава "стратегия" за отслабване. Грейпфрут и 2 ябълки за деня !? Грейпфрут, ябълка и една мижава салатка от мариновани чушки !? Това не е диета.Първоначално написано от BikerGirl
![]()
Боже Мили, момичета .. първо проучете обстойно какво е пълноценно и диетично хранене .. след това си съставяйте режимите и менютата.
Разбирам,че всички искаме нещата да стават по най-бързия начин, но нали знаете .. "Бързата работа, срам за майстора" ..
starr21 - Само като погледна първите 2 дни от "Японското чудо" ми става лошо. Яйца, яйца, яйца и пак .. ЯЙЦА. Ужас. Аз на седмица изяждам по 3 яйца, а те ти ги блъскат 6 за 3 дена.Прецакваш си организма, но иначе ефект върху теглото може и да има.
![]()
Здравейте отново![]()
Преди време се бях появила в темичката, търсейки "моя" здравословен начин на хранене, лутайки се между НВД/зелеви супи/разни мои измислени ограничения. За съжаление обаче човек не може да избяга от себе си - съответно провалях се във всеки мой опит. В началото на ноември обаче реших, че е крайно време да се взема в ръце, спазвайки стриктно някакъв режим (защото иначе губя границата м/у позволено и непозволено), та спрях се на въпросното Японско чудо (защото съм го пробвала преди и знам, че е резултатно). С малко модификации на менютата от моя страна (премахване на жълтъците/разместване на обяд и вечеря/ добавяне на плод/зеленчук) си се храня съвсем пълноценно. Резултат, както казах, има - освен, че се чувствам по-лека, ми е добре, че не преяждам, нито гладувам. Затова ако някой смята, че този режим е подходящ за него - подкрепям го и бих се радвала да помогна със съвет
Иначе, въпреки че не съм писала, следя мненията и успехите ви, чудесни сте, продължавейте така!![]()
П.С. n3ri7ka и babity най ме впечатлиха, супер сте момичета!))
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Ако имате воля пробвайте всеки ден до 12 часа да ядете само плодове и ще видите колко добре ще се чувствате а и е хубаво за фигурата![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Ох, аз май пообърках нещата май, а?
Ами не съм много на 'ти' с диетите и ще се радвам ако ми пообясните. Понеже изключихте всичко, което ям и реших, че не трябва. Днес за закуска хапнах чисто пилешко месо. На обяд ще ям ябълка и за вечеря не знам все още, хляба напълно го изключвам или поне за първите няколко дена.
Я ми дайте някакво примерно меню за диетично хранене за З, О и В.
До 12 часа само плодове и фрешове
О:шопска салата с пил.бутче
СЗ : Плодове
В: ориз![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото