- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Какво разбираш под "добра" закуска?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Трябва да е богата на протеини и бавни въглехидрати.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Може ли няколко подходящи менюта за такава закуска? Не ги разбирам особено много тези работи.![]()
Овесени ядки с кисело мляко (няколко лъжици, колкото да стане каша) + яйца с възможно най-малко жълтъци.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Да не го ли отделям? В нас е ферма за жълтъци, събрала съм в една купичка около 15-20 в момента и само се правят сладкиши с тях.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Аз днеска смятам за вечеря да си направя салата (домати и краставици) + 2 яйца , но целите , без да отделям жълтъка .. (mm) според вас става ли ?![]()
А според вас добре ли е 5 пъти в седмицата бягане по 30/40 мин. и здравословен хранителен режим ? Имам ли някакъв шанс за 1 месец да отслабна с 5кг ? Звучи малко смешно и прибързано , но малко закъснях и все неможех да намеря време..
Много сте ми интересни с тия оправдания. Аз имам изпити, един куп проблеми в семейството и с близки, но всеки божи ден отделям време за тренировки. Има ли желание - има и начин. И защо гониш кг? Защо не гониш огледалото?! Ти можеш да отслабнеш, но тия 5 кила да са мускул и да си като плужек, но може да си останеш на същите и в същото време да намалиш подкожните мазнини и да си супер мацка. Не бягай толкова често, 3 пъти в седмицата е ок. Не бягай и толкова време - по-добре 20 минути, но интервално (виж в гугъл). Също така след тия три пъти е хубаво да имаш силови, защото мускулът гори повече калории като цяло и те спомагат за изграждане и поддържане на една добра мускулатура и тонус.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Как намирате време сутрин да си правите яйца? Просто не знам сутрин съм толкова заспала и изморена.. едвам виждамЗа да си направя закуска и да я изям трябва да стана в 5 и 30... и като съм до 3 часа на даскало няма какво да ям . Днес си купих ядки и айран обаче ми се струва не много добра закуска
добре, че остана само месец още
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Ами да ти кажа не е толкова до оправданието. Просто исках да намеря и подходящ хран. режим . И не ми е толкова да свалям колкото да се стегна.. но предполагах че с бягането също се свалят кг.
Какво има да търсиш подходящ хранителен режим ?! Той на хартия ли искаш да ти е изписан, черно на бяло, по часове какво да ядеш? Научи се какво и кога да ядеш. Не съм казала, че от бягането не се отслабва, просто в комбинация е в пъти по-ефективно.
Яйцата сутрин ми стават за 2 минути - бъркани на тефлона.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Оффф,айде не нападайте така момичето ... Сякаш всички от бебета се храните правилноВсеки е започнал някога,поради някаква причина и това,че друг едва сега започва го прави не означава,че трябва да бъде нападнат!!!И стига сте мислили,че щом някои от нас имат време за тренировки,то задължително всички имат
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз отговарям за себе си. Имаш време да сядаш във форум, за да пишеш за проблема си, но не и за да го решиш? Интересно.
Иначе никой никого не напада. Просто мисля,че Гугъл може да ни научи на много неща, без да е нужно да питаме за всичко на готово.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Едва ли има човек,който да пише в тази тема и да не е питал за нещо,което е можел да намери в Гугъл.И след като не си я нападнала к'ви бяха тия остри изказвания за режима черно на бяло и т.н.?!Момичето не иска да му съставяме месечно меню,а пита дали със здравословно хранене и бягане може да смъкне 5 килограма.
Както и да е.Не ми се изпада в спорове и караници,но изказването ти си беше грубо СПОРЕД МЕНВсе пак целта на темата е по-опитните да споделят и да помагат,а не да държат сметка на другите,защо чак сега са се сетили да влизат във форма.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
мен пък ми е смешно как си рекламирате само вашата страна на монетата и реагирате едва ли не с насмешка на всеки, който предложи нещо различно от вашия режим
anyway, съгласна съм с фъкинфрийк, всички имаме 24 часа в денонощието, и го казвам като човек, който си тренира редовно от мнооооооооооооооооооооого време насам..
Големи разбирачи се появиха тук... тъпчете се още с месо и яйца, да видим след време как ще обикаляте по лекари и как ще се изчистите от всички токсини, наблъскани в тях.
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Напълно ми е ясно, че от бягане се сваля, но сега вече разбирам че и от здравословно хранене ефекта е още по голям!
И ако обичаш се дръж малко по дружелюбно . Не вярвам че и ти като си започнала си знаела всичкоА и нали е този форум да се помагаме взаимно кой с каквото може
![]()
Нищо лично, мекушаво отношение не толерирам. С него нищо не се постига. Това си е моето мнение, така ме е възпитал животът, такава съм, това е мой си начин на мислене и не го налагам на никого.
...но във тебе като рана
"Защо?"