- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
О я стига сте се дърпалиПросто усещам как ще стане скандал и пак ще се изгуби смисъла на цялата тема.
Наистина в днешно време едва ли има някой който напълно да знае с какво се храни, колко е здравословно и дали наистина ще му помогне в постигане на целта си( може би само бабите на село). А и не всичко, което пише в Интернет е истина. По- добре тук си коментирайте и разсъждавайте и всеки после сам за себе си да изгражда режим или пък ако не иска да си продължи пътя.
Днес сутринта ядох яйца с извара от вчера, на обед- омлет и ягоди (мм) За вечеря мисля пилешко или зеле (готвено)
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Пилешко и зеле не знам, не съм яла, но свинско със зеле е ммммм. Миналата седмица ме беше налегнал един апетит и това чудо ме оправи - супер еА винаги съм го мразела...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
![]()
![]()
Свинско със зеле е... Чудя се дали само пилешко да ям или него ? ама май вече реших
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
О, аз през зимата заедно с киселото зеле едва не повръщах от тази комбинация. Ужасно ми се струваше. Никога не съм харесвала зеле, нито пък свинското кой знае колко. Но сега май го заобичах - преди хапнах една доста голяма зелева салата, сигурно половин зелка ометох.![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Ох,най-после да има един хубав денС една приятелка ходихме до крепостта за да побягаме.Куцото е,че изкачих стъпалата с една почивка - явно наистина съм загубила тренинг,но поне без проблем бягах.Дано и утре да не вали,защото сме решили да си направим един дълъг поход сред природата.Сега отивам да ям,че днес почти нищо не съм яла и съм адски назад с калориите
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да си похваля тренировката. Днес правих един 1000 rep challenge от bodyrock и в момента (4 часа по-късно) не си чувствам чувствата. http://www.youtube.com/watch?v=ItQDij5GDwM - ето го. 10 упражнения, 10 повторения всяко, 10 рунда. Отне ми около един час. Последните 10 бърпита бяха без лицева, а за клека не ползвах тежести, понеже вчера се размазах с едни други тренировки и не можех две чинии да измия.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Някой искаше снимков материал е аз се престраших въпреки,че ще получа много критики.Винаги съм си била едни кг-58 ( при 166-67 см.) с изпъкнало (или по точно бразилско дупе).Миналото лято работих на шведска маса и така качих над 10 кг(просто качвах и качвах неусетно) но бях стегната от самата работа.След края на сезона се заех да ги сваля е успях без никакви диети а със здравословно хранене. Така към днешна дата съм 55-56кг. Ето и разликата! http://prikachi.com/images/179/4833179A.jpg ( с бялата и лилавата блузка е септември 2011 над 67 кг,а 2 снимки с банския е през февруари.) И до сега имам по-голям прасец,които си личи,но няма как. Дупето колкото и да отслбвам си е винаги изфръкнало,дори бях поотслабнала повече и не се харесах как ми стоеше.
ПС: на 20години съм !
Последно редактирано от babyliss0 : 05-30-2012 на 13:23
Браво, супер си! Не се притеснявай от по-релефни прасци или каквото и да било - Strong is the new skinny!
http://www.youtube.com/watch?v=mZFosMniHRE
aaahgjguajs подпалиха ми се трицепсите!
edit: ама не чийтвах като нея с бърпитата и кофичките. То и за това ми отне повече време, но съм доволна.
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-30-2012 на 14:22
...но във тебе като рана
"Защо?"
Не съм перфектна, глупости.Ей сега ще постна снимки на мен, само да си намеря кабела...
edit: Ще ме прощавате, ама моя милост не може да го намери. Довечера ще си ги пратя на мейла и ще ги постна.
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-30-2012 на 14:40
...но във тебе като рана
"Защо?"
http://prikachi.com/images/663/4834663N.jpg - бицепсът :Д
http://prikachi.com/images/664/4834664t.jpg
http://prikachi.com/images/665/4834665Q.jpg
и те така вървят нещата при мен
Съжалявам за качеството, ама нали да се отчета...
...но във тебе като рана
"Защо?"
страхотни тела имате момичета babyliss0 и FuckingFreak.. Бравооо на вас !!!
и тези снимки ме карат да се взема в ръце отново,защотоо последната седмица много прекалих с гадните храни и вечери... от тези депресии,които през ден ме обземат ;д ;х това е пълна глупост да ядеш и да си мислиш,че ще ти мине или и аз не знам какво съм си мислила..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Виж сега, този път няма да нападам. Минах през същия път и знам, че е супер трудно. В момента преживявам много труден период от живота си - най-добрата ми приятелка си замина, преживях дълбоки разочарования с други хора - тези двете неща дадоха срив в системата и започнах да ям каквото ми падне. Дори още не мога да се отърся и от двете неща, но поне преодолях частта с храненето. Вече не си лягам с огромно парче кашкавал/салам, както преди правех, не ям мляко с мед без повод, не пия по две чаши мляко с какао, в която има изсипано над 5-6 супени лъжици. Да, не е лесно. Сега имах изпити, добре че минаха, появиха се проблеми с родителите. И мойта не е лесна. Много чувствителен човек съм, разплаквам се лесно.
Ама леко полеко започнах да преоткривам себе си. Вече съм с ново обкръжение, приятни хора, но не точно мой тип. Искам да ги сменя. Започнах да се интересувам от нови неща - литература, музика, изкуство като цяло. Помага ми да се отърся от всичкото, дето ми се е стоварило на главата. Пътят напред не е нито бърз, нито лесен, но ако не мотивираш сама себе си, друг няма да го направи.
И ето сега май отговорих на въпроса ви по-обстойно защо мразя някой само да се оправдава, да се тюхка, че има проблеми, че няма време, че това, че онова... Винаги има начини.
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak имаш жестоко тяло !!!! Аз горе долу по тебе се водя и ти ме надъхваш
Днес:
-закуска- овесени ядки с мляко
-закуска2- ябълка
-обяд- огромна салата (200-50 гр извара, две сварени яйца, 4с.л. лютеница и около 30 гр сирене). Не знам дали не прекалих с лютеницата обаче ;/
- вечеря- извара със кисело мляко, салата(домати, краставици, маслини), 2 парчета някакво нещо като месо или колбас не мога да го разбера![]()
Тренировка много ми се правеше днес обаче мн време ми отиде при зъболекаря (уууфф) После концерти, дълги разходки... и чак сега ще правя коремни, за бедра...![]()
Believe in Yourself !!!
Здравейте драги съфорумци и отслабващи. Понеже от скоро се захванах с идеята да отслабна и да се стегна мисля да споделям темата с вас. Радва ме факта, че сте привърженици на здравословното хранене, а не на бързите диети. Както и аз залагам на това и много ходене пеш, упражнения и др. Но ме гложди един въпрос, и преди съм скачала на въже и не ми е правило впечатление но дали от 30 мин тренировка ще развия прасец, все пак съм момиче и т'ва ме притеснява?
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Мила и аз съм имала тези моменти,много е кофти когато си мислиш,че си свалила а уви всичко си е същото и си губиш стимула,но при мен е по-скоро е начин на живот.Нямам търпение сега да стане всичко в градината и да си хапвам чисти и вкусни плодове и зеленчуци.Примерно всичко ми беше постепенно- хляба го спрях още преди 2 години и нещо сега под никаква форма не ям хляб смисъл черен, ръжен, бял и т.н. Купувам зехтин,когато имам възможност.Газираното и соковете ги спрях,започна да ям нискомалсено кисело мляко както и сирене и така неусетно си свалих кг.
Успех и само напред!
Не мисля,докато почнеш да го развиваш бая тренировки трябват и не мисля,че с едно важе ще го оголемиш,напротив би го очертала и стегнала.Аз имам голям прасец,но от рязко напулняване и разширяване и макар че вече съм свалила излишните кг той си стой там дори да е и по-малък просто го стягам..гризно е но няма как.....
Дано си права, а и въжето ми е най-сигурната тренировка.
А кое точно му е лошото да развиеш прасецЦиците харесваш да развиваш,а прасеца да седи колкото нокътя' ми
Хахаха откъде знаеш, че искам големи гърди, по мое мнение това не е начинът всяко момиче да изглежда добре, наясно съм, че на малко слабо телце не му отива голям бюст, истината е в пропорциите ,а и не държа да изглеждам като надуваема кукла. А по въпроса с прасеца, да разбира се, че не искам големи буци вместо добре оформени и стегнати крака, едва ли момиче на 16 г. има нужда да изглежда загрубяло от тренировки. Всичко трябва да бъде в разумни граници.
Започвам да оформям комремчееееееееееееееее!!!! !!! (sun) Трябва до края на сесията да махна останалите 9-10кг и после ще има яко стягане. Искам плочки до края на лятото.
Не че нещо, но тук Вирусът е прав. Ние жените сме ЖЕНИ, имаме тестостерон в минимални количества, а точно той отговаря за растежа на мускулите. Ако си мислите, че от упражнения ще станете "загрубели от тренировки", се лъжете много. Ако така ставаше, билдърите (и жените такива) нямаше с години да се хранят по някакъв определен режим и да тренират брутално...
...но във тебе като рана
"Защо?"
И все пак има момичета с големи прасци и е нормално да се притесняват ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!