- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Аз съм пил карнитин.Заложи на храната и тренировките и ги остави тия глупости по-добре.
Пфт забраниха ми всякакви млечни продукти, майонези, яйца, рибаИ шоколад не мога да ям !!!
Баси лекарите, честно.. то не остана нищо- плодове и зеленчуци ли да ям? Прекалих - първо риба, после извара и яйца, майонеза ядох... и през живота си не съм поглъщала толкова много месо колкото миналата седмица. Доста ми дойде.
Значи тази седмица ще постя явноКупих си поне стевия и ще експериментирам
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Защо ти ги забраняват? За колко време?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Получих обрив по цялото тяло. Забранени са ми докато се махне ;/ Поне не се забелязват лесно.
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
И аз ще започна това на Зузана. Ще започна от първото и ще ги сменям на всяка тренировка.
Отскоро започнах в понеделниците да бягам по един доста стръмен баир близо до нас и е супер отпускащо. Особено горе има малко равно и се пускам на бесен спринт и мирише на цветя+жега+кози. Абе приятно е.Миналите два пъти излизах разревана от нас (поради ред причини) и се връщах в перфектна кондиция, днес само нещо ми стана зле и сърцето ми се качи в гърлото, устата почна да ми се пълни със слюнка, абе все едно че ми се гади, ама се удържах...
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Believe in Yourself !!!
На Зузана са здравички тренировките, но някои само..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Believe in Yourself !!!
Реших и започвам НВД. Много съм начинаеща, но принципно съм чела доста, мисля, че горе-долу знам как стоят нещата. Истински ад ще ми е без плодове, обожавам, това ми е единственото изкушение, но съм се амбицирала и точка. Комбинирам с интервални тренировки, скоро ще си извадя карта за фитнес, за да тренирам по-обхватно и с тежести, тъй като нямам такива у нас.
Дотук:
200 гр кисело мляко с около 30 гр сурови бадеми и кашу (смес)
Половин (поради обстоятелствата) салата с риба тон (айсберг, домати, краставици)
Сега мисля да хапна една консерва риба тон в собствен сос, че съм суууупер зверски гладна и през тва време ще се дообразовам за това, какво правя всъщност.
Защо ядеш от консерва, яж пресни храни? И внимавай с НВД-то, че да не си докараш липса на МЦ, каквото аз направих....
...но във тебе като рана
"Защо?"
дори не съм виждала прясна риба тон, а и да бях видяла, кой знае колко качествена щеше да е
просто тва има в нас, не искам да ям втори вид месо на едно хранене
ениуей, аз принципно имам хормонален дисбаланс, за който пия противозачатъчни, но доколкото знам, мц спира от недостиг на мазнини, които не смятам да свеждам до нездравословен минимум
FuckingFreak искам да те попитам понеже ти и вируса сте ми най полезни, с какви упражнения да ОТСЛАБНА в краката , не да ги стегна или да направа мускулна маса , а да отслабна само пък после ще ги стягам, защото в горната част бедрата са ми по-едри (ген), а пръсците искам да свалям още.В момента правя упражнения вкъщи за крака , обаче ме е страх да не ги стегна докато не съм ги свалила достатъчно, и ходя на фитнес като имам време 40 мин. на велгометъра и пътечка.Надявам се да си ме разбрала, че не съм много много на ясно с тези неща..
принципно няма отслабване в една зона и да правиш упражнения за някой мускул, значи да го развиваш.. режим и спорт и тялото ти ще реши къде да свали; там, където най-трудно сваляш, чакай резултати най-късно
Правят се едновременно двете неща - сваляне и стягане. Няма едното без другото. Просто ще си губиш излишно двойно време. Споко, мазнината няма начин да се превърне в мускул и краката ти да останат обемни. Иначе тренирай кардио И силово, не бъди толкова време на пътеката и колелото. 5-10 мин загрявка, упражнения със свободни тежести и накрая отново, като е добре да ги правиш интервално (примерно редуване 30/10 бягане и бърз ход или бързо въртене на педалите и бавно). И още нещо - тренирай ЦЯЛОТО ТЯЛО, както казаха преди мен няма сваляне само в краката. И споко, мускулна маса няма да направиш - тя не се прави за 2-3 месеца.
Иначе и аз не съм спирала мазнините (освен сведох растителните до минимум), но резултатът - този месец не ми дойде. Почти всички мои приятелки на моята възраст са се оплаквали от подобно нещо, без да спазват някакви режими, но никога не се беше случвало с мен.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-05-2012 на 14:35
...но във тебе като рана
"Защо?"
Пфф, аз като си гледам разбора на храната днес, набивам доста мазнини, но нейсе.
Въглехидратите дотук са ми 66 гр, надявам се да не станат повече от 75 до края на деня, ама то е същинско приключение.![]()
Освен това разбрах, че следтренировъчното хранене трябва да е богато на протеини и бедно на мазнини, затова ядох потресаващо странната комбинация от моркови с хайвер, което в последствие се оказа няква глупост, защото морковите са въглехидратни, а хайверът има повече мазнини, отколкото протеини. Но нямаше голям избор в нас. А, да и 100 мл прясно мляко, което не смятам да изключвам, че твърде много обичам млечните.
За вечеря пилешко с гъби планирам и салата домати и краставици с настърган Ементал евентуално. О, или извара, че да си докарам протеините до прилично ниво. Мфф. :Д
Благодаря; А за цикъла защо не пиеш нещо мисля, че имаше хапчета или хормони с които по - бързо може да ти дойде или не го изчакаш?Попринцип съм на 16 ти не знам на колко си , но и на много мои приятелки, както и на мен не ми е редовен, понякога идва, понякога не , а понякога на различна дата.Като ходих на видеозон да ми видят яйчниците ми казаха, че матката не ми се е оформила хубаво още за моята възраст, за това е нередовен може би и при другите, и при теб е така.
всеки си има някои проблемни зони , от които сваля най-бавно,последно и много много трудно. Много е обаче важно да се опознаеш и да си изпробвал много неща преди да кажеш,че това няма оправия,да му теглиш една майна или да увеличиш тренировките,понеже с повече кардио тренировки и по-интензивни все пак вероятно може да загубиш и мускулна маса,която повярвай ми нужна ти е,независимо дали си момиче или момче. Защото,за да имаш стегнати крака трябва да имаш мускулна маса.Без мускулна маса ще стоиш като сопол и ще е грозно. Също така по-добре карай на ВМ-НВД,защото наистина без мазнини може да имаш проблеми с мц
Точно на ВМ-НВД съм, ама както казвам, не ми се бе случвало досега. Не съм казвала на майка си, но ако и другия месец има проблеми - ще се принуда да и кажа, за да отидем на лекар.
Понеже след седмица имам рожден ден и тогава много хора се омазват брутално, но аз се познавам достатъчно добре и знам, че мога да си мина с ежедневното ми меню... Вие какво бихте направили? Наистина, обичам сладко и ми се яде торта, но по-важния въпрос - нужно ли е ?! Малко глупав въпрос задавам, но какво бихте направили на мое място?
едит: На 14 не смятам да взимам хормони, за да ми дойде, при положение, че не е непоправимо - тоест съм на 99,9% сигурна, че е от храненето.
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-05-2012 на 17:26
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreаk толкова време си спазвала режим и си тренирала, следователно ако се отпуснеш един ден и хапнеш малко повече няма да ти се отрази на фигурата. После пак ще си продължиш режима.
А какво значи - нужно ли е? Няма нищо нужно в храненето, ако ти се яде торта, яж, ако не ти се яде - не яж, но не мисли, че ще си прецакаш режима с 1 ядене или че не е нужно да се почерпиш за рождения си ден.
Аз освен пилешкото добавям към 100 гр извара и 2... ще станат три, гладна съм, резена шунка, май е пилешка.
Карай, има време, и без това ще го празнувам по-късно.
Днес с нечовешки апетит, който утолявах с моркови и резен лимон.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Колко мазнини имаш при ВМ-НВД ?
Преди няколко години спазвах режим, далеч от НВД хапвах всичко но по-малко, естествено без бял хляб, сладко и пържено, спортувах, свалих около 12 кг и цикъла ми спря, бях станала 46 кг не можех да се позная, кокалите ми убиваха когато спях дори. Въпреки, че съм 162 структурата ми е такава, че с тия кила бях много слаба. Тогава ми спря цикъла и ми дойде след около 3 месеца, но се хранех повече, за да се оправя. На лекари не съм ходила.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same