- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
И на мене почнаха да ми стърчат кокалите там над гърдите леко. А надолу не изглеждам никак кокалеста... структура.
Вирусе, днес ще ти кажа груби сметки на всичко, само че вечерта.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Здравейте колеги правещи диета, здравословно хранене и спорт. Аз свалих доста килца от тялото си, но сега се вманиачих и все ме е страх да се храня нормално, но според вас дали имам нужда да сваля още малко? Какво мислите?
1. http://prikachi.com/images/543/4863543B.jpg
2. http://prikachi.com/images/542/4863542m.jpg
А също препоръчвате ли ми малко коремни преси или преди тях трябва да сваля още мазнини от корема?
Мерси!
Краката не ги виждам, но според мен можеш да работиш още над корема.![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Май лошо съм снимала, ето няколко снимки на корема и краката....
http://prikachi.com/images.php?images/604/4863604P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/610/4863610G.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/611/4863611G.jpg
според мен изглеждаш много добре и нямаш нужда да се пипаш повече. И за толкова слабо тяло имаш супер големи гърди. Много голяма разлика ли имаш в тях след диетата? Че и аз се чудя да почвам ама ме е страх да не изгубя и малкото което иам.
В никакъв случай не отслабвай повече!!! Качи малко мускули, направи леко релефе и ще си супер гадже.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
благодаря за съветите. от тук сега се чудя как да поддържам фигура. мога ли да си ям нормално мусака, леща, луканки, от време на време боклуци? хах или да се храня по друг начин?
а у дома ще потренирам малко за корема и другите части, макар че какъв зор виждам, едва вдигам и ми става лошо :Д с тея хилави ръце... гиричките от по 2кг ми виждат сметката и повече от 8 пъти немога :Д
Не е въпроса само да ги вдигаш. Споко, ще свикнеш. Дали вдигаш 10 или 100 кила си зависи от теб, важно е какво усилие ти коства да ги вдигнеш.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Искам да попитам какви упражнения правите за коремче и бедра... Тези зони са ми най-проблемни. Благодаря предварително!Успех на всички!
ЗдравейтеАз по принцип съм слаба, но не си харесвам стомаха и днес започнах тези упражнения http://vbox7.com/play:b6377d5c Какво мислите за тях ? Според вас подходящи ли са за стягане на корем ?
По-добре по-малко повторения за сметка на повече кг, отколкото обратното.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Здравейте момичета,
аз искам да ви споделя моите резултати, много ще се радвам, ако някой се мотивира още повече. Започнах отново да ходя на фитнес редовно преди около месец (3 пъти в седмицата, по около час и половина) и съм изключително доволна. Преди ядях страшно много сладко, но сега рядко се сещам за него. Храня се нормално, не консумирам боклуци, а сега е и пролет и го карам на много зеленчуци и плодове и се чувствам наистина във форма. Започнах да се храня по - здравословно към края на януари. Не консумирам газирано, fast food (всъщност въобще не съм фен на фаст фууд), чипсове, вафли, въобще всякакви такива неща съм ги забравила отдавна. Белия хляб го замених с пълнозърнест.
Та, след като започнах фитнес почувствах наистина резултати. Намалих талията с 3 см, ханша - с 2 см, бедра - с 1 см, свалих около 4 килограма. А като добавя и че станах много по - издръжлива е направо прекрасно :Д. Преди на пътеката не можех да тичам повече от 2 минути без да се задъхам супер много, а сега спокойно тичам по около 8-9 минути.
Пожелавам на всички ви страхотни резултати :Р!
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Браво smiirnoff страхотни резултати! Аз утре не мога да се прибера за обяд и трябва да ям нещо навън, но не искам да е fast food. Може ли някакви идеи?
Здравейте момичета! Опитвам се да се отърва от целулита. Започнала съм да пия 1.5л вода на ден и се мажа с маслото на Икаров. Но знам, че няма да се получи без упражнения, затова може ли някои да ми препоръча изпитани и хубави упражнения![]()
Проблемът ми е ниското кръвно! В комбинация с жегите навън повече тренировка и ограничаване на въглехидратите ми действа убийствено. Как се справяте с ниското кръвно и комбинацията спорт и хранителен режим?
smirnoff, браво за резултатите! Звучиш много добре! Мотивира ме, благодаря за което!
Правя у дома коремни преси сега.... обаче на 8-мата и вече корема ми се стяга и трябва да изчакам да се отпуснат мускулите... на вас става ли ви така? Това добре ли е или не?
...после вдигам краката и ги спускам бавно надолу, за долните мускули на корема.
В легнало положение по гръб въртя всеки крак в кръг за по слаби бедра. Пак от Ютуб го видях това упражнение.
Гиричките.. какво да кажа, пълен въз... 15 вдигания и съм схваната :Д
За крака ме е страх да правя клякания, да не ги направя по - едри, че и без това съм тип круша в тялото и искам краката да са по - слаби.
Последно редактирано от myfavouriteseason : 06-08-2012 на 09:03
^ Толкова с коремните преси ми звучи като липса на подготовка преди тяхРазтягаш ли се достатъчно преди упражненията?
Cloud9,най-добре се консултирай с лекар,защото ниското кръвно е доста коварно нещо и не бива шега с него!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
По-скоро протеини за възстановяване на мускулите. Не знам как ще ги набави с банан и мляко. И още повече не знам какво ще възстановява, след като не е вдигала тежко.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Айран със сол![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ако не си чувал при жените е по - трудно да развиват мускули, защото те нямат хормона тестостерон. В една чаша мляко и 1 банан има достатъчно глутамин за въстановяването след лека тренировка, по - добре е да го приема външно, защото ако се натовари и няма достатъчно глутамин в организма, той ще започне да взима от "запасите" така да го нареча.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!