.
Затворена тема
Страница 67 от 100 ПървиПърви ... 175763646566676869707177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2493
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Ограничавам ги напълно (докато не припадна и не трябва да ям шоколад и да пия Кола). Карат ме да пия и айран със сол, но не съм му фен и ми се гади от него.Е, помага и няма как-насилвам се и пия. Кои въглехидрати е добре да приемам,че да не е толкова тежко положението?

Днес съм само на чаша прясно мляко и половин ябълка

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Cloud9,след като знаеш,че не трябва да ограничаваш толкова много въглехидратите за к'во въобще го правиш?!Здравето ти е на първо място,а това,че килограмите падат по-бавно не е проблем.

fenka_bmw,къде ти е пълноценната и здравословна закуска,че и обяда?!Научи се да се храниш правилно,защото така най-много да си докараш проблеми със стомаха и йо-йо ефект ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Проблемът не е,че килограмите падат бавно, а в това, че въобще не падат! Пробвала съм вече какво ли не и се уморих от диети и упражнения, но не мога да си позволя да изглеждам така. Продължавам с тичането, скачането на въже и другие упражнения, плюс ограничаване(не напълно изключване) на шоколади и сладки неща. Само плодове си опзволявам, но от тях няма кой да ме откаже!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поне картофи и ориз хапвай! Като спреш тотално въглехидратите /ВХ/, ти си блокираш чисто биохимично отслабването, защото някои продукти от разграждането на ВХ задвижват горенето на мазнините.

Не е зле, щом теглото ти не мърда, да си изследваш хормоните на щитовидната жлеза. Абе най-добре е да те види ендокринолог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Била съм на ендокринолог. Предразположена съм към синдромът на Хашимото (фамилна обремененост) ,но за сега всичко е наред. поради проблеми и с яйчниците си изследвам хормоните поне 2 пъти в годината. Сложно е общо взето.

Град
    пространството на Дисе
    Хм, а кръвната захар как се движи?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Искам да попитам ако пия кафе без захар вредно ли е като съм на диета ?
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Град
    пространството на Дисе
    Други въглехидрати приемаш ли през деня?
    Принципно кофеинът ускорява стопяването на мазнините.

Кръвната захар е нормална. Последно я изследвах януари,скоро ще трябва пак.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    fenka_bmw- много си зле.
    1010
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от SexyAndFree Виж мнението
    Здравейте момичета! Опитвам се да се отърва от целулита. Започнала съм да пия 1.5л вода на ден и се мажа с маслото на Икаров. Но знам, че няма да се получи без упражнения, затова може ли някои да ми препоръча изпитани и хубави упражнения
    ?...........

Намали солта, млечните и плодовете и виж как ще ти се отрази. Няма упражнения за целулит, тренира се цялото тяло.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на Dagichka
    ааа, днеска една позната от даскало ме дръпна настрани в междучасието и ми вика едно такова притеснено - може ли да те питам нещо лично? и аз няква о.О даа? и тя как успя да отслабнеш толкова и аз бях тушее, направо много се зарадвах, че явно има разлика, защото аз не чувствам особено такава :Д

таа, да ви питам, супер много обожавам сладко и през 4-5 дни си позволявам ред шоколад, но наскоро баща ми беше взел от тези бисквити - http://prestige96.bg/content/media/p..._oats_3pcs.jpg и уж изглеждат супер, малко калории, овес, ядски, сусам и тн.. ама дали пак е само рекламен трик? ;д и моля ви препоръчайте ми някви здравословни варианти на нещо сладко, че умирам!

<- Браво за успеха! То като свикнеш да се гледаш всеки ден спираш да забелязваш разликата, но за другите не е така. И при мен се получи така, само дето момичетата ми викат кльоща, а родителите ми, че съм прекалено слаба... хм... ама съм си добре според мен. и аз като теб правя, на 3 - 4 дена ям сладко и не мога просто без него. и въпреки че спрях диетата пак слабея ,може от притеснение напоследък.

Ама много ми е тъпо като ми кажат кльоща или прекалено слаба... аз съм фина не съм кльоща...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ааа, днеска една позната от даскало ме дръпна настрани в междучасието и ми вика едно такова притеснено - може ли да те питам нещо лично? и аз няква о.О даа? и тя как успя да отслабнеш толкова и аз бях тушее, направо много се зарадвах, че явно има разлика, защото аз не чувствам особено такава :Д

таа, да ви питам, супер много обожавам сладко и през 4-5 дни си позволявам ред шоколад, но наскоро баща ми беше взел от тези бисквити - http://prestige96.bg/content/media/p..._oats_3pcs.jpg и уж изглеждат супер, малко калории, овес, ядски, сусам и тн.. ама дали пак е само рекламен трик? ;д и моля ви препоръчайте ми някви здравословни варианти на нещо сладко, че умирам!
    Няма да ти пробият стомаха,ако това питаш

Супер фен Аватара на scrooper
    Тия бисквити 'Мюсли' ми бяха голям хит мин. година... ама са си сладки ии е в пъти по- добре да си забъркваш примерно мед с ленено семе в кисело мляко. Освен ако не си на 90- дневната.
    always late but worth the wait!

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    http://www.youtube.com/watch?v=iRYqk...2&feature=plcp
    Някой да го е пробвал вече Аз сигурно ще прескоча тази тренировка защото съм си много страхлива и слаба (откъм мускули в ръцете) и наистина ми се струва опасно да направя тази тренировка ;/
    А и биха ми инжекция и ми изписаха лекарства за този обрив и никакви белтъци 2 седмици а шоколад и сладолед- също. Не знам как ще издържам и какво ще ям. Само се тъпча тези дни. Утре ще направя едно прочистване
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=iRYqk...2&feature=plcp
    Някой да го е пробвал вече Аз сигурно ще прескоча тази тренировка защото съм си много страхлива и слаба (откъм мускули в ръцете) и наистина ми се струва опасно да направя тази тренировка ;/
    А и биха ми инжекция и ми изписаха лекарства за този обрив и никакви белтъци 2 седмици а шоколад и сладолед- също. Не знам как ще издържам и какво ще ям. Само се тъпча тези дни. Утре ще направя едно прочистване
    Не видях нищо опасно в тази тренировка. Защо не пробваш, нищо няма да ти стане, най - много да имаш мускулна треска след това

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Ами за мен е опасно това седене на ръце и самото слизане. Лесно се паникьосвам така от тези надолу с главата стойки защото все си мисля че ще падна (падала съм и за това) . Мога да пробвам ама ако видя че залитам на страни или, че дупето ми не ще да седи "горе" няма да повтарям опитите
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Ако те е страх, не пробвай. Зузана има много други тренировки, които не са в този канал.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте. Искам да ви попитам какво ядете, какво значи здравословно хранене? Повече плодове, зеленчуци. Без чипсове, хамбургери и подобни, това ми е ясно. Но като сте на работа какво хапвате?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Не ходя на работа, но ако съм като теб, нищо не ми пречи да си взимам кутия с готвено от вкъщи.

едит: Най-много обичам удовлетворението след изморителна тренировка, да съм мокра и да вляза в банята. И след това да ям. Ау. Утре съм рожденник. Трябва да измисля някоя смазваща тренировка и за утре. Намерих си добро място вкъщи, където мога да правя хоризонтални набирания и почвам. Много искам лост ама няма да ме огрее.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-09-2012 на 12:20
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен
    На колко ставаш

На 9 и половина.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си