- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
1. Няма значени, когато ти е най - приятно.
2. НИКОГА, ама НИКОГА не тичай на гладно. Препоръчително е 2 часа преди кардиото да си хапнала нещо и 30 минути преди това може да хапнеш 1 вафла. Не може да не си яла близо 6 часа и да тръгнеш да тичаш. Ще започнат адските болки в корема, и ще се чувстваш отпаднала!
3. 1 час тичане без почивка е идеално, но ако ти е трудно може да направиш някоя почивка.
Мисля да тичам сутрин към 8 примерно, тогава в колко и какво трябва да ям преди това ? Иначе и 20 мин. преди трен взимам л-карнитин (не че ми действа,но..)
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Задължително яж нещо,защото ниското кръвно си е страшно нещоИмам приятелка,която е с ниско кръвно и при една разходка на гладно сутринта ми падна в краката
Мисли за здравето си и никога не бягай на гладно
Ако все пак искаш да ограничиш храната преди бягането - хапни някакъв въглехидрат в по-малко количество 30мин. преди да излезеш от вас.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мерси много))
И от какъв зор да яде вафла преди тренировка? За да и скочи инсулина до небето и по време на тренировката да и падне ли!? Ядат се бавни въглехидрати по принцип, а то това важи за силовите, за да се напълнят депата с глюкоген, който в последствие да изразходваш. Масово хората на гладно бягат, но внимавай с кръвното.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ставаш в 6 - 6:30, закусваш нещо. към 7:30 хапваш една вафла, или ако избягваш сладкото може 1 плод (богат на кcal) ябълка или банан. В 8 часа излизаш и започваш с кардиото. Според мен този л-карнитин е излишен. С редовно спортуване и тичане, ще свалиш доволно килограми. С тези добавки само си увреждате органите....
FuckingFreak - Вземи една вафла и прочети внимателно какво съдържа и тогава налагай професорските си умения![]()
Какво съдържа ли? Веднага ти казвам. Рафинирани растителни мазнини (огромна част), захар, брашно, Е-та и други регулатори. Къде точно видя бавен въглехидрат и нещо полезно за организма?!
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
И какво? Около 500 за 100г. Не съм чувала досега това + състава и да върви ръка за ръка с която и да било фитнес цел освен качване на мазнини. Но нищо, набивайте си вафлички и бананчета, даже по 5-6, да не излизате извън форма сега за сезона.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Всъщност повечето хора,които са с ниско кръвно са и с ниска захар и определено им трябва сладко!!!Кофеина и водата са ясни ...
Едит:Ако приемем,че 100гр. вафла е 500 калории,то една обикновена вафла,която е към 25гр. е 125 - кое му е многото и то след като момичето е с ниско кръвно?!
Последно редактирано от 3oPuTy : 06-13-2012 на 18:24
Да, то така се оправдава и една от моя клас - гледам я всеки ден как нагъва за закуска я кроасанче, я меденка, я нещо друго- да не и падне кръвното, бе. Иначе не, въобще не е плондир да кажеш. И аз съм с ниско кръвно, така че е нужно да експериментираш сам, не казвам да тръгнеш да припадаш, ако усетиш, че ти е лошо, просто не мисля, че вафлите спадат към графа НУЖНО при отслабващи.
...но във тебе като рана
"Защо?"
След като момичето набляга на факта,че е с ниско кръвно явно нещата при нея са по-сериозни.И аз съм с ниско кръвно и ниска захар,но сладко не ямМразя го,но се налага да го консумирам,когато започне да ми прималява.
Тук никой не говори за "нагъване на кроасани,меденки и т.н.",а говорим за нормални неща като вафла,ред шоколад,айран със сол,мед и такива неща и то ако иска да не консумира няк'ва стабилна,нормална закуска преди бягане.Това е,колкото да не припадне някъде,а и никой не й е казал да го прави всеки ден!!!Това се прави в началото,докато организма свикне с различния режим.
Стига с тия прибързани изводи и спрете да мислите,че щом вие ядене или не ядете дадено нещо то и другите трябва да го правят,а ако не го правят няма да имат резултатНе визирам само FuckingFreak.
Оф, първо, с един фреш ниското кръвно се оправя веднага, от личен опит го знам. Или парченце черен шоколад, изобщо не е нужно да се ръгат вафли, кроасани, кифли, меденки.
Второ, и с тия вафли преигравате. Големи сте професионалисти, ей.
Everything changes, but beauty remains ...
Не съм хванала никого за гушата да не яде вафли. Яжте си, то лошо няма, но твърде вероятно да удряте на плато.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Преди тренировка НИКОГА бързи въглехидрати и въобще тренировката винаги на гладно.
Ниското кръвно е много опасно при натоварване като тичането.Аз лично съм припадала и не е особено приятно.Ако положението е сериозно едно парченце шоколад и фреш не действат (личен опит). На мен също фитнесинструктури са ми препоръчвали нещо сладко да хапвам преди тренировка след като припаднах във фитнеса. Най- добре е едно редче шоколад преди тичане ако е толкова зле положението. Има и хапчета - кафетин се казват- които действат при ниско кръвно в комбинация с шоколад и количка разбира се хах
Леле, какви спорове станаха заради един въпрос..
Не съм тръгнала да спазвам чаак толкова стриктно някакъв режим, че чак да се вманиачавам за едната вафла колко калории е и т.н. Идеята ми е да не взема да припадна, защото ми се е случвало и хич не е приятно. Или ще си направя айрян със сол или ще хапна 1 редче черен шоколад![]()
Не е въпрос за хранителен режим.... Като имаш ниско кръвно си седиш вкъщи и мируваш. Не ходиш наяден да тренираш тичане или щанги все тая
И к'во?!Като сме с ниско кръвно да ставаме затворници в собствените си домове ли?!Айде не се филмирай чак толкова многоИма си начини за регулиране и на кръвно,и на захар и един ред шоколад с нищо няма да й навреди на тренировката ...
![]()
Със шоколада става два пъти по-зле от преди![]()
Е обоснови се де ... Защити твърдението си.
Каквото го казах, човекът го потвърди. Инсулинът рязко се вдига, но после пада и трениращия изпада в състояние на хипоглекимия. Самите вие споделихте, че има връзка между кръвно и захар.
МОЙ извод: шоколада е просто тъпо оправдание на някои (не визирам хора от форума) за ниското им кръвно. Както разбирате, е моментно оправяне на проблема, който в последствие се влошава. Не е решение.
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-13-2012 на 20:33
...но във тебе като рана
"Защо?"