- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Първо чети това http://www.livestrong.com/article/43...n-working-out/
Второ - общоприет е този мит със шоколада , банана,меда или каквото и да е преди тренировка,но отвадна е разбит този мит)
И трето . Споделена случка от фатрат . Който не го познава , старши съфорумник с опит
Сещам се за една случка от октомври месец, миналата година. Аз и един колега отивахме към залата (тренираме в трибойска) И той решил, че по пътя за бърз въглехидрат ще изпие литър мляко и 200гр халва. Sure enough сложихме по 160 на клека , направих аз повторенията. Той като застана под лоста и му падна кръвната захар щеше да се заколи там. До момента на случването на това не мислех ,че е възможно (въпреки че уча медицина и т.н) човек да изкара от 2-те дупки едновременно... E пича първо падна с лоста повърна, насра се , а след 10-тина секунди и припадна.
Извод: Не се яде преди тренировка. Максимум доза протеин.
добри хорица, трябва ми малко помощ. тая пролет откъм хранене го карах доста зле и сега ми се иска не толкова да свалям килограми (166 височина, 54 килограма), колкото да си оправя диетата, защото се чувствам като парцал вече.
ето го менюто ми от вчера.моля, дайте някой друг съвет какво да включа, да махна. основната ми цел е пречистване и добро настроение естествено =]
закуска: купа елда с мед и праскова, домашно прясно мляко
обяд: неосолено картофено пюре, сок от цвекло и салата от чушки, магданоз и домати без дресинги и подобни
следобедна закуска: няколко фурми без кожи, грейпфрут
вечеря: 2 праскови, парче печено пилешко без кожа
hi.
Uhm, I'm just wondering,
have you got any kind of
like sort of punky, electronica,
kind of grime. Kind of like new
wave grime. But with kinda
maybe like with broken beats.
Like kinda dubby broken beats
but a little bit kinda soulful.
Like kinda drum and bassy but
kinda more broken drum and
bass. Like kind of broken beats
but break beat kinda broken
drum and bass. Kind of.
Do you know what i mean?
No?
Имаш само едно свестно хранене за целия ден - вечерята, ако изключим прасковите. Добави салата, махни ги тях. Сложи поне една мръвка или яйца на обяд.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да, ям. Повечето пъти накисвам около супена лъжица в 5 супени лъжици кисело мляко и го ям със закуската, но го и с меса понякога.
edit: Вирусе, бележим напредък. Ям яйцата цели и то понякога даже прекалявам с тях. Егати вкусотията, никога повече няма да хвърля жълтък!!! Нека ми се вдига холестерола!![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-14-2012 на 14:32
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Аз мислех, че нещо ми беше станало и силно вярвах, че съм омазнила. И то точно от тия яйца. Щото ям по 6 на ден. А си прецаках и кантара - показва ми теглото в либри. И един ден си се качвам и той изписва 100 и аз шах.Но после разбрах, че това е около 45, та успокоих. Иначе твърдо сварени яйца, такива дето жълтъка им става зелено-синкав и по възможност изстинали, е нема такова нещо, супер вкуснииии. Мойте приятелки са некви лигли, не обичали яйца, аре не. А ти какво месо ядеш по принцип?
Днес, докато си правех тренировката, в отражението от едно стъкло забелязах леко показващия се първи ред. И с това сложих край на терзанията и тъпите ми теории за омазняване от яйцата. Вери хепииииииии.
Утре празнувам рождения ден. Харесах си най-жестокия часовник, който приятелите ми ще ми подарят. *Фук*
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-14-2012 на 17:00
...но във тебе като рана
"Защо?"
пилешко свинско телешко..Утре ще си правя НВД пица с месо ;d
От рецептата в бб тийм ли, тази с каймата? Доста следя дневниците на жените, а отскоро и на мъжете. Някак си ме кефи по колко много храна може да поглъща един човек, малко извратено мислене... ;D
...но във тебе като рана
"Защо?"
Да от бб-теама . Също трябва да си направя и протеинови вафли домашни ..
Та ако на тва се кефиш тук имам познати дето за закуска през зимата са стигали до 700-800 гр трици или овес на закуска с 1 литър прясно мляко 200-300 гр мед и 200 гр бадеми - като за закуска бива.. И направо очите ми скачат като изяждат толкова храна за около 4-5 мин и то без да бързат особено
Аааааааааа, тия са машини. Сигурно обяда им е 10 свински вратни с половин кило ориз.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ядат по 2 пъти на ден и за това събират толкова много.Втория път 10 яйца със сирене там 600-700 грама и тва е после един плод след тренировка.Тренировките са здрави и за това.И то двуразови
Тези хора по колко пари дават за ядене... Уау.
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak, много си смешна. Прочела си две статии в бб тийм и казваш кое е правилно и кое не.. черният шоколад е с нисък гликемичен индекс и не е БЪРЗ въглехидрат.. Една вафла не е кой знае какво, вярно че не е полезна, но не се филмирайте толкова.)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не се хабиНе схващат - имат се за по-разбиращи от хората с подобни проблеми от години
И не,това не ми е оправдание за да ям сладко - МРАЗЯ СЛАДКО!!!Повтарям го за пореден път,защото знам,че ще последва някоя заучена фраза от рода на "Тя и приятелката ми се оправдава с ниското кръвно и тъпче кифли и кроасани!"
Лелеее,Вирусе ти ме стресира с тия количества беДвете менюта,които си постнал ще ми стигнат за поне 3 дена
Ужас,чак ми стана тежко,а мислех да хапна едно яйце
Почни да пускаш по-често подобни менюта за да ми минава мерака за хранене в "забранено време"
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пак съм напълнялаааа ;( Три дни вкъщи с учебника и 3кг нагоре и то не защото ям кой знае какво, а защото основната порция ми е вечер. Време е да се стегна!
Нахлузвам/изхлудвам поли и панталони, без да ги разкопчавам!![]()
![]()
На инат това лято няма да обновявам гардероба, иначе дрехите, които купя сега, догодина ще са ми широки.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Следя ви постовете и така като гледам тука сте на яко НВД. За което аз съм твърдо против и най-вече за ВМ-НВД тия режим и особено втория яко ще ви прецакат бъбреците и организма след време. А какво да кажа за това, че от тези години сте се хвърлили на тези тежки режими. И понеже на организма не му е достатъчно тежко, та бъхтите тренировки като луди. То е ясно, че си папкате месца, ,млекца и сиренца на воля и всичко това за сметка на вашия организъм. Не искам да засягам никой от вас, наистина. Ваше право е да се храните както искате. Но аз съм минала през тези неща и знам, че това което правите не е най-доброто за вас. Особено на тази възраст. Казвам ви го с добро чувство.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
И колко дългогодишен опит имаш с НВД и ВМ-НВД ,какви други режими си спазвал/а? Как си го правила? Какво си тренирала? Какво съотнешение на макрос имаш през различните диети? Правила ли си изследвания? Какви грешки си правила? Някой от родата ти имал ли е проблеми и ти да си го унаследил/а?
НВД и ВМ-НВД е за здрави хора.И като за здрави хора,диетата ги гради така,а не че са били здрави от преди)
Вирусе, айде старата песен на нов глас.
НВД и ВМ-НВД са грешка от биохимична гледна точка, да не говорим от физиологична. Затва и като споря с вас, искам да ми прилагате научни доводи, а не бат Арни кво животно бил, кой какъв проблем унаследил и какви грешки е правил...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не,не..Търся книгата ,но не мога да я намеря) Работата е чук още от преди 10 хиляди години
) ВМ-НВД за наистина добро здраве
)
Защо нискоВХ? И колко ниско? И защо избираш кетогенеза и дезаминиране пред вноса на ВХ?
Не се избира кето..По принцип хората не са създадени за въглените и се ядат наистина умерено ниско.Като говорим чисто за здравето какво казваш. Като намеря книгата ще ти дам линк
Хубу, не се избира кето.
Ами нали през кръвно-ликворната бариера минават глюкоза и кетотела, а не масти или белтъци. Нали за мускулите ти трябва глюкоза, която навлиза през инсулинозависими GLUT-транспортери? Като си на НВД, как си покриваш нуждите без кето?
Не ми давай книги, биохимични знания имам достатъчно, да не говорим, че бях и първенец.
Дискусия искам!