.
Затворена тема
Страница 72 от 100 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2493
    Мега фен
    За кви мускули говориш,само ти знаеш )
    А кви познания имаш си нямам на идея.Ма и да имаш все тая.Опитът е далеч по-важен от назубрените неща )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е до опит, а до логика.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    За кви мускули говориш,само ти знаеш )
    Айде ся, измъкване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Говорим за здравето ти,ти ми говориш за мускули....Не е ставало въпрос за мускули
    Пък логиката без опит ,все тая

Град
    пространството на Дисе
    Абе, мееен, ти четеш ли какво ти пиша?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе к'вот и да си говорим прекалено многото протеини ти разказват играта на бъбреците.То за т'ва и осъдиха Дюкан - в неговата диета е от 5 до 7 дни само протеин за "ударен режим" Аз,глупачката,като малка (15-16 год.) я спазих тая глупост за 4 дена и накрая завърших в спешното с няк'ви адски болки в бъбреците,а нямам проблеми с тях От тогава съм против всякакви подобни драстични ограничения
    И все пак най-добре е човек да си познава организма.Аз,например знам,че хляба ми е проблемен - мога да ям само хляб без нищо друго,но без него избягвам храната и предпочитам да стоя гладна.Сега гледам да го свеждам до 2-3 филии (в зависимост от големината - около 100-150гр. общо) за цял ден,а по едно време стигах до 5 големи Също така знам,че ако реша да свалям без да връщам Б/М/В от рода на 40:20:40 или 35:15:50 (в %) ми е супер,както и около 1100-1300 калории.Знам,че са малко,но съм си засичала менютата преди - 1400-1600 калории,но с В около 75% и П около 15%

Едит:Лелеее,вие сте изписали цял роман докато се наканя да си напиша поста Сори,че ви прекъсвам разговора с нещо дълго
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Не мога да повярвам,че 2012-та хората още вярват в такива митове )

Град
    пространството на Дисе
    И аз на моменти не вярвам на очите си, докато чета простотии на килограм, но не се оплаквам, нали?

Зори, пробвала ли си вместо цели филии да хапваш само коричките им?

Мега фен
    Аз пък кога съм се оплакал )

Град
    Калпазанке,честно казано не съм Нека привикна към по-малко хляб (от 2 дни го хапвам препечен),а после може и само тях да хапвам Не искам рязко да го спирам,защото бях го свела до филия на ден ама издържах 3 седмици и после се улях По-добре бавно,но славно - и без това не го правя толкова за да свалям см. или кг.,а за да си оправя хранителните навици.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Не се избира кето..По принцип хората не са създадени за въглените и се ядат наистина умерено ниско.Като говорим чисто за здравето какво казваш. Като намеря книгата ще ти дам линк
    човек е създаден да се храни с растителна храна... въглехидратите трябва да съставят около 50 % от дневното меню, защото те са източника на енергия за клетката.. не съм веган, но месата са точно това което не трябва да ядем!!
    А, Вирусе, знаеш ли че чиата може да ти достави много повече качествен протеин, пред телешка пържола.. )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Може и статия и половина да съм изчела, пак ми е достатъчно.
    А ти знаеш ли, че растителните протеини са с непълно съдържание на аминокиселини и организма рядко прибягва до състояние, в което набавя необходимите протеини от тях? То и семките са с 20 грама протени, ама дори да люпиш по цел ден нищо няма да правиш. Единствено с пълен аминокиселинен профил са соята, киноата и амаранта доколкото знам.

edit: bathory, имаш ли дневник в ББ тийм? Щото май попаднах на него. Следя го с интерес
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-15-2012 на 11:04
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Затова ще си хапваме киноа, за нея съм съгласна, пък соята ако знаеш как надува, изобщо не е препоръчителна. Ако ти кажа, че изобщо не е достатъчна статийката, хората с години изследват какво е нужно на организма и пак не знаят достатъчно..
    Имам дневник, но не съм най-добрия пример. Храня се с това, което ми се яде. И дневника не е от най-редовните, радвам се че го следиш.. хах
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bathory Виж мнението
    човек е създаден да се храни с растителна храна... въглехидратите трябва да съставят около 50 % от дневното меню, защото те са източника на енергия за клетката.. не съм веган, но месата са точно това което не трябва да ядем!!
    А, Вирусе, знаеш ли че чиата може да ти достави много повече качествен протеин, пред телешка пържола.. )
    В последно време чиата си я ям директно от пликчето, наистина съотношението количество - качество е уникално, но 2 супени лъжици чиа някак си не могат да заместят протеин от месото и това го казвам при положение, че не ям такова ;д. Иначе протеина от чиата е наистина по-качествен и нека да отбележим, че въглехидратите не бива да идват от 'кексчета, понички, тортички' и разни такива глупости и 'изкушения'.

Град
    Заинтригувахте ме с тази чиа и ще взема да я потърся и да я пробвам

Да, наистина, кажете нещо повече за нея. Какво представлява,вкусна ли е? Зарибила съм се по суровоядство, то е ясно, че няма никакъв шанс дори два дни да изкарам само на такова, но бих опитала доста от рецептите. Виждам, че в менюто на суровоядите често присъстват точно такива неща - суперхрани, а именно стафиди, годжи бери, като цяло сушени плодове, ядки и семена. Имат хубави рецепти за сурово брауни и суров шоколад, така че бих пробвала, определено!
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Имам дневник, но не съм най-добрия пример. Храня се с това, което ми се яде. И дневника не е от най-редовните, радвам се че го следиш.. хах
    Дневникът на Миа ? И аз те следя :д

Град
    София
    Аз често минавам на суровоядство, особено късната пролет и през лятото. Годжи бери е едно интересно плодче, наричат го още китайски лиции, императорски плод или просто лиции.

Ето статии за годжи бери -
    http://www.tialoto.bg/a/16-polezniм-...e-godzhi-beri/
    http://dieti.rozali.com/hranene/p18126.html
    http://www.zoya.bg/Годжи-бери-натурални-250-гр.726
    http://gotvach.bg/n7-27505-Годжи_Бери

Чията - като вкус нищо особено, иначе е богата на адски много неща. Според уики 28 гр., това са приблизително 2 суп. лъжици, съдържат 9 процента от дневното количество необходим протеин http://en.wikipedia.org/wiki/Salvia_hispanica и една интересна статия за чията - http://www.bb-team.org/articles/4174_semena-ot-chia

Мега фен Аватара на koshtramba
    Божее, ама много сложни неща ядете, аз повечето не мога да ги произнеса, камо ли да ги запомня.
    Къде отидоха нещата като кашкавал и сирене?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    И на 0 въглехидрати да сме(практически е трудно) са нужни много малко за жизнените функции на един човек,но аминокиселини и мазнини не се синтезират. Докато ако имаш 0 въглехидрати , тялото ще преработи малка част от протеина в глюкоза,докато обратното не става. Главния източник на енергия трябва да са мазнините,а не въглехидратите.Добавените протеини за аминокиселини. Иначе и елдата е добра,но не дава пълен АК профил,въпреки че е на по-високо ниво от подобните си .

Град
    София
    Термичният ефект на мазнините е в пъти по-малък от този на протеините и въхлехидратите !!!

Мега фен
    Broscience go on .....

Една вечер ходене с високи обувки и съм пребита. Ужас. Утре ще го повторя, но ще ми е интересна тренировката каква ще е.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    София
    Аз местя мебели на 12 см. токче, направо си е цяла тренировка и то доста ефективна ;Д.

Супер фен Аватара на Jaune
    Вече две седмици не виждам никакъв резултат, чудя се къде бъркам обаче. Имам малко за сваляне, смея да твърдя, че съм в добра форма.
    Сега съм и в МЦ и не знам дали просто задържам вода, но съм 47-47.5, а бях станала 46 преди и просто нещо се скапа.
    Иначе г/д това е положението откъм корем.
    http://prikachi.com/images/622/4897622m.jpg отпред
    http://prikachi.com/images/623/4897623w.jpg и отстрани
    Знам, че не е ок, ама поне до плосък съм го докарала. Колкото до краката, те са мускули, просто структурата ми е такава и т'ва ме дразни, не ги искам така, а лошото е, че каквото и да тренирам, тренирам и тях. Естествено, не искам да спирам тренировки, но се чудя какво е най-подходящо, за да не натоварвам краката и съответно увеличавам мускул там.
    Какви грешки бих могла да допускам в НВД? Приемам средно по 55 грама въглехидрати на ден, да ги намалям ли още? А мазнините са ми около 60% от общото хранене, има ли шанс да е твърде много? Бтв като си смятах ОКБ, ми беше 1700, а ям около 1400-500, изкл. рядко стигам до 1600, просто не ми се яде, а аз имам огромен апетит принципно. Щото знам, че и тва е грешка.
    Оф, не знам, разсъждавайте. :Д

Мега фен
    Кво да разсъждаваме? За 2 седмици чудеса ли очакваш Дай му 2 месеца на режима и после мисли......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си