- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Избягвам соленото. + Пия доста вода.
Протеините ми варират, имала съм няколко дни, в които са ми били 40% и 40% мазнини, други с ~30% протеини и ~50% мазнини. С 60-те процента дадох пример от вчера, когато протеинът беше едва 21%, така се получи.
Към вируса - имах предвид да ми посочите основни грешки при НВД, какво мога да бъркам, защото все още си модифицирам менюто. Попитах и за съвет за тренировките. Тренирам в домашни условия, така се налага. Правила съм голяма част от програмите в нета, P90X, Insanity, TurboFire, тренировките на Зузана напоследък - интервалното кардио най- ме кефи, но с нейните тренировки, както посочих, си тренирам прекалено много (според мен) краката.
Дай си менюто
Хей,имаше момичета които спазваха 90ДД.
Спазвате ли я още и колко свалихте до тук?
За днес дотук е:
З: Кафе с малко мляко, 200 гр кисело мляко с 10 сурови лешника и канела.
О: Скумрия, тиквички и патладжан на скара, салата домати, краставици и лук. Едно пилешко бутче.
Дай си време. Не бързай за никъде. За да казваш, че един режим не работи при теб, трябва да си го тествала мининум 7-8 седмици. А ВМ-НВД е добър режим, просто се иска търпение. Ще свалиш колкото искаш. Иначе няма как да не товариш краката, ако правиш кардио. А да тренираш силово само за горна част според мен е безсмислено, трябва поне веднъж седмично да ги включваш. Моята структура също е набита, но тренирам краката и то доста по-често от веднъж седмично.
Размисли: Доста съм свалила и го виждам. Наистина, трябваше ми да видя едни снимки и като се видях каква съм мъничка, в сравнение с преди. Миловидно същество.
Купих си кралски скариди и съвсем скоро ще ги готвя. Също в наличност имам и филе пилешко, свински врат без кост и пилешки крилца. За поне два дни се оборудвах.
edit: Тренировката ми днес беше боза. Правих новия ZWOW и очаквах много повече. Може би съм свикнала да тренирам в 3 часа на най-голямата жега и да се потя като прасе, но това определено не ме измори. И Зузана на клипа първото упражнение го прави в продължение на 3 минути, аз го направих още първата, понеже обичам да ми е по-динамично. На кофите се забавих малко, защото ги правех с изпънати колене и накрая ги правех на серийки по 2-3 бройки, че много ми пареха ръцете. Обаче последното упражнение ми разказа играта. Ужасно съм зле с баланса и постоянно се гледах в едно странично стъкло дали го изпълнявам правилно и в минутата успявах да направя максимум 5. Чак след като се прибрах малко забелязах, че съм мокра, ама много малко. Мислех да я повторя отново, ама викам айде не.
Май съм претренирала. Боли ме десния прасец и силно се надявам да е в следствие от затворническия клек, а не от нещо друго.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-16-2012 на 15:41
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Товарете се, но не се претоварвайте. Защото, ако е системно, ще си навлечете физически проблеми. Има дни, в които сякаш нямаме граници и кипим от енергия, но и тогава не бива да се прекалява.
always late but worth the wait!
риска от контузии защо? :Д
бтв искам да си купя сурово какао, ама гледам, че е доста скъпо, както и повечето био храни
някой магазин в София на прилични цени?
Пробвай Балев биомаркет. За него съм чувала добри отзиви.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
ще се разтърся и като намеря нещо добро, ще докладвам :Д
Като цяло следобяд е по-удачното време за тренировки - http://sportsmedicine.about.com/od/a...ToExercise.htm
Injuries Are Less Likely in the Afternoon
Afternoon exercise is the best if you want to avoid injuries for many reasons. We are most alert; our body temperature is the highest so our muscles are warm and flexible; and our muscle strength is at its greatest. These three factors make it less likely that we will get injured.
А колкото до какаото - евтино и аз не съм намерила до сега. Ако ще го взимаш само заради вкусовите му качества има алтернатива - рожково брашно (брашно от рожков), заместител на какаото, добавя се в доста рецепти, дори и при шоколади с цел да се подобри вкуса. В Балев има какао на прах - 15 лв. за 250 гр. , има и рожкови същия грамаж за 10 лв. , в Зелен био брашното от рожкови е по-изгодно, някъде към 8 лв. за 500 гр.
бтв точно преди малко четох рецепта с брашно от рожков. просто ми е интересно да пробвам такива храни, като цяло съм доста про-веган и ми е интересно да се храня така дори, но на този етап няма да е :Д
Айде изчезвайте с тъпия ви сайт бе.
...но във тебе като рана
"Защо?"
днес М:Б:В са ми 49.6:37.3:11.9
демек 74/125/40 грама
искам на фитнес![]()
^^Не е хубаво по толкова много протеин..![]()
Хубавото на чиата е, че те засища за по-дълго време. Ако искате да се храните с такива храни наистина трябвам да отделите доста средства поне в началото, тъй като стигат за доста време и не свършват наведнъж. Брашно от Рожков съм намирала за 4 лв. за 500 грама - на проверена фирма при това. Зависи от магазинчетата, в които пазарувате. В Зоя си е доста скъпичко, последната ми поръчка излезе 90 лв., а не беше голяма.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Caloriecount ползвам. Да, доста е, трябва да е с около 20 грама по-малко. Както споменах, още adjust-вам нещата:Д
Момичета , напишете какви резултати сте постигнали до сега и на коя диета сте .. би било от полза на другите ,които четят темата .. нека има малко стимул.![]()
НВД + спорт от 52 кг. станах 58 и много се харесвам така..)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Пф, моят опит с диетите и отслабването е бая дълъг. Но мисля, че именно сега тръгвам в правилната посока. Иначе свалих килограми с много кардио и малко храна, по едно време хич не изглеждах добре май.. сега просто целя стягане и оформяне.
Бтв, bathory, и аз съм ти чела дневника. В ББ-тийм е интересен и дневникът на една мацка, която се занимава с йога и яде вегански, но чат-пат модифицира и включва млечни. Винаги поства няк'ви разнообразни и интересни неща.
Да, и аз я следя. Страшни менюта, винаги разнообразни и вкусни, предполагам.
Днес за обяд хапнах леща и скариди (на скара). Нямах намерение за първото, но майка ми наистина настоя, ребрата над гърдите ми стърчат.Вече почвам бавно да връщам въглехидратите и те ще идват от варива, картофи и кафяв ориз, овес и овесени ядки.
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-17-2012 на 11:16
...но във тебе като рана
"Защо?"
Collar-bone, а? :д И аз имам, и супер много се кефя.. без да искам да звучи про-ана и тн, просто обичам шия/рамене и въобще, красиво е там, ако не е прекалено. :д
Не, не е collar bone. РЕБРАТА стърчат, точно между гърдите и маалко по-нагоре. Това отгоре са ключици.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"