.
Затворена тема
Страница 75 от 100 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2493
    Супер фен Аватара на Jaune
    Да, ВМ-НВД имах предвид, въпросът е, че ям според ОКБ изчисленията трябва да ям 84 грама... и тва е някак си доста. Протеина си го изчислявам 2.2 на килограм телесно тегло. Да го увелича ли?

Мега фен
    Няма смисъл от повече..

За съжаление и днес успях да го превиша... damn, хич не е лесно с тия сметки.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз не виждам смисъл да увеличаваш протеина.

Моя протеин го изчислявам според тази таблица - http://www.acaloriecounter.com/diet/...otein-per-day/ и според тази също, тя е горе долу приблизителна http://www.fitsugar.com/How-Much-Pro...d-I-Eat-165578. Гледам да е грам за килограм, днес беше точно толкова - 52 гр. , но често ми се получава да е над 70 гр. понякога и 80.

Ох, не знам, аз бях започнала да се храня почти без месо, много малко протеини ядях и сега бам, увеличих ги и още си преценявам кое колко. Няма да го увеличавам де, ама май трябва да си правя график на яденето.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    2г на килограм телесно тегло е добре. Внимавай на хранене да не приемаш повече от 30, защото не се усвоява.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    То това колко протеин ще ти трябва е много относително . А тея сайтове са пълни глупости и въобще не знам как може все още някой да следи какво му казват някви сайтове..Аз ако приемам по 80 гр протеин на ден , ако сметна останалата храна (малко) след една моя тренировка няма да мога да стана от леглото (да не говорим за други,които имат по-тежки тренировки от мен)

Току що се връщам от сутрешен крос. Беше страхотно. Бягах повече. Тоолкова е приятно. За първи път го правя на гладно и малко се притеснявах за кръвното, ама всичко беше 6. Само накрая малко ме заболя отдясно, не знам защо и не можех да направя последния спринт - трябваше да бягам леко приведена. Исках повече, но трябваше да се прибера, за да закуся и към 9 излизам, че цял ден ще се мъкна по училищата да се записвам.
    http://www.youtube.com/watch?v=AE3yia1AJeQ една от песните, които ме надъхва.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Току що се връщам от сутрешен крос. Беше страхотно. Бягах повече. Тоолкова е приятно. За първи път го правя на гладно и малко се притеснявах за кръвното, ама всичко беше 6. Само накрая малко ме заболя отдясно, не знам защо и не можех да направя последния спринт - трябваше да бягам леко приведена. Исках повече, но трябваше да се прибера, за да закуся и към 9 излизам, че цял ден ще се мъкна по училищата да се записвам.
    http://www.youtube.com/watch?v=AE3yia1AJeQ една от песните, които ме надъхва.
    Вдъхновяваш ме.

Мен пък ме вдъхновява ника ти.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Хах ..едва ли има някой който да не го обича

Има ги и такива, дето не обичат..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен
    Че кво означава nutella ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ооо,със сигурност ги има.Аз съм жив пример за това как може едно момиче да не обича сладко

Едит:Вирусе,Nutella е марка течен шоколад.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Боже мой.... И кво му е якото точно и да те вдъхновява Значи други трябва да се вдъхновяват от Никола (овесени ядки )

E,ами различни хора,различни предпочитания.Аз лично не бих могла да устоя на това http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...16963843_n.jpg .Зори,бих искала да мога като теб.

Явно не схванахте иронията. Няма значение.
    Времето навън е хубаво, само малко вятър духа. До преди малко се пекох, а сега ще си хвърля един студен душ. И за тренировки на открито е идеално.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Nutella♥ Виж мнението
    E,ами различни хора,различни предпочитания.Аз лично не бих могла да устоя на това http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...16963843_n.jpg .Зори,бих искала да мога като теб.
    Е всеки си има своите слаби места - на мен ми е хляба
    А течен шоколад не могат да ме накарат да ям - бягам от него като дявол от тамян Толкова сладко и гадно ми става от него ... Само натурален шоколад ям,че не ми е толкова сладък и то ако изям 1 редче после поне седмица го избягвам,че само като го видя и ми става тежко
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Вирусе, ако става въпрос за изчислителните сайтове - много са ми удобни, особено докато свикна с грамажите е огромно облекчение.
    Иначе това, да не приемам твърде много протеин на едно хранене, го знам.
    Днес засега се представям много добре, единственото извън норма са ми витамините. И ме боли глава. Тя редовно ме боли, но ме боля онзи ден и днес. Не, че смятам, че е от режима, просто може и от липса на витамини да е. Пиете ли някакви допълнително? Че обмислям да си купя.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    80 гр. протеин ще са малко за някой който примерно е 80 кг. и се занимава адски активно, но ако е 80 кг. и седи по 10 часа пред компа - едва ли. То за това е измислена минимална долна граница, под това се смята за недостиг.

Jaune - кои витамини мислиш, че са ти извън норма ? Някакви други симптоми освен главоболието ? Може просто нещо да си се напрегнала психически...

Мега фен
    Като за 50 кг момиче е нормално..

Rebirthing, aз редовно имам главоболие, като имам съмнения, че е мигрена. Освен това съм алергична към аналгетици, което прави цялото положение кофти, защото просто трябва да го търпя. Ще ходя на лекар скоро де, че нещо зачести. Иначе, предполагам, желязо, витамин Ц, калций ми липсват, понеже не мисля, че си ги набавям с храната.

Здравейте, започнах диета преди няколко месеца - може би около 6 - 7... четях много тук, но реших просто да си ям здравословно и нормално в по - малки количества за да отслабна. Отслабнах... нося един размер по - малки дрехи, а и нямах прекалено много за отслабване. Но се чудя дали съм избрала най - добрият начин. Естествено не съм се изтощавала от диети...

Хранех се предимно с мюсли с кисело мляко, краставици и домати на салата, леща, супа, грах - все манджички, правех си тостерчета с луканка и маргарин, но хляба ми беше абсолютно диетичен и от него не се пълнее и грам - няма да издавам как си го набавих, защото е патентован и не се продава свободно. Ядях и много плодове, пиех достатъчно вода.

Изключих от менюто си всички вредни боклуци като бисквити, сладко, шоколад, торти, пастички, пържено, мазно, газирано и т.н....

Сега съм си слабичка и стегната, но се притеснявам дали не съм избрала грешен начин....

вие какво мислите?

"Здравословно и в по-малки количества"? Какви са тия криви разбирания? Ям повече от майка ми, жена на 40 години, а едновременно с това отслабвам. Как ли става номера? Трениращите хора знаят кога и с какво да се хранят. Не за вечеря примерно нещо "лекичко" като салатка, а след 18 часа никакво ядене. Предполагам и мускулите ти не са особено тонизирани, нито ти си стегната с това хранене. Ти си знаеш, ако се чувстваш добре така, значи това е правилния начин. За мен не е.
    п.с. : Много ми е интересно какво разбирате под "мазно". И защо изключвате мазнините от храненето си.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-19-2012 на 07:21
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Момичета, интересува ме вашето мнение. Много доволна съм от 90 дневната диета, но я правя по месец и 10 дни, защото отслабвам много. Сега съм решила да я направя 90 дни, сладко не хапвам, а хляб много рядко, не пия газирано и не ям пържено, независимо дали съм на диета, или не. Спортувам редовно.
    Как мислите, ще има ли по-голям ефект от диетата, ако я правя без въглехидратен ден, а на негово място е отново белтъчен? Или да не си правя експерименти?
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си