- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
С какво да са вредни? Не прекалявай с тях, съдържат стабилно глюкоза и фруктоза, а 100г са само 10тина черешки...
lqlq89, От упражнения няма да свалиш мазнините в бедрата.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ми незнам чувала съм че в големи колечества са вредни за стомаха![]()
Иначе да попитам добра ли комбинацията от тае бо и йога ?
Плод вреден.....абсурд!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Начи да си ги ям спокойно и да не слушам бабини деветини![]()
Е цял ден това ли само ядеш? То хубаво хапни, ама знам ли...
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
И къв е точно дерта с яйцата,че ям по 8 всеки ден от бая време насам) Айддеееееееее
Не храня си се нормално попринцип сутрин обед и вечер и междинно
Но просто днес ми е черешов ден от сутринта си ям една малка купичка от 8 до сега все пак н ие скам да се тъпча .
Последно редактирано от rihanna_shakira : 06-20-2012 на 11:24 Причина: объркан текст
Вирус аз и по смъртно 8 не мога да изям![]()
Аз също съм на около 5 на ден. Сутрин за закуска 2/3 - според големината, настроението и останалата част от закуската и след тренировка пак 2/3. Вчера не хапнах никаква мръвка цял ден - личен рекорд.
...но във тебе като рана
"Защо?"
През лятото не е много хубаво да се яде месо. По-добре яжте риба, млечни и яйца..
И вярно че плодовете са захари, но все пак стига с това вманиачаване. Като не консумирате плодове, откъде си набавяте витамини?![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Е то така де, да. Имам в предвид до 100-200г от даден вид плод може да ни осигури дневната дажба витамини. А като се познавам себе си и предполагам и за другите хора е така - половин кило лесно заминава. Както казах пред, например 100г череши са само 10 бройки, или пък 3 кайсийки.. Виж зеленчуци можем да ядем колкото си искаме - и без това съдържат фибри и надуват доста, само да внимаваме с картофите, царевицата и тем подобни.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Аз хапвам всеки ден банани .. Ама плодов ден е пълна безсмислица![]()
И на мен в тия жеги ми е едно такова ... негладно... ям си яко варена млечна царевица, то пък се оказа, че дори имало такива диети, не че е умишлено, аз диета пазих от миналата година октомври до тази година март.... и от тогава само се храня здравословно
обаче си ви чета с интерес и се радвам за резултатите ви
явно тялото ми обаче продължава да нормализира перфектното зая него тегло и сега бедъра ми е 48.5см.а преди диетата бях казвала много пъти че беше 57
Последно редактирано от BikerGirl : 06-20-2012 на 14:13
Аз утре съм си намислила следното примерно меню стикайте ми палци да успея да го изпълня
Закуска- купичка кисело мляко( може и да сложа овесини ядки и мед съвсем мъничко)
Междинно-няколко черешки (4-5)
Обяд-зеленчукова супа и още нещо но засега незнам какво и таратор .
Следобна закуска пак плод
Вечеря пълнени чушки с ориз и без месо заедно с някаква салата
Така добре ли е или трябва още нещо или нещо да махам![]()
Защо без месо?
Струва ми се,че протеина ще ти е прекалено малко![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Моят протеин за днес беше - 83 грама, имайки предвид, че месо и млечни не ям, това са 1.6 гр. за килограм горе долу. Добавки не съм вземала. Хора които не тренират имат нужда от 0.8 гр. протеин за тегло. Ето повече по темата - http://www.bb-team.org/articles/4249...in-chast-parva
днес:
З: Еспресо със сметана, 1/2 сварено яйце, 3 резена краставица, 4 резена пилешка шунка с Ементал.
М: 200 грама кисело мляко с 10 лешника и канела.
О: 5 резена шунка с Ементал - само т'ва имаше в нас просто.
М: 20 лешника и шепа кашу и бадеми, студено капучино.
В: Риба тон с ~1/2 чаена лъжица лека майонеза, 3 корнишончета, 1 ч.л. хумус иии по един дебел резен Бри и Ементал.
Ето го и моето за днес
Закуска: овесени ядки поръсени с чия семена, залети със соево мляко.
Обяд: салата с киноа, боб, царевица, лук, червени чушки, сок от лайм и малко екстра върджън зехтин.
Междинно: 50 гр. бадеми, 2 супени лъжици сусамов тахан.
Вечеря: същото като обяда ;д.
Хора не знам на колко сте години повечето и работите ли, но не ви ли излизат понякога доста скъпички тези режими?
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
^Преди ми излизаше скъпо до към 20 лв. на ден, ама сега си хапвам повече домашна храна и значително си намалих разходите, а и месото спирам, че нещо не ми се отразява добре.
Ето и моето:
- 4 д. яйца; домат със зехтин; филийка пълнз. хляб;
- пилешко бутче; мляко с кафяв ориз и канела;
- 2 д. яйца; салата от домати и червен лук; зехтин;
- 200 гр. кайсии;
- д. пица (домати, чушки, гъби, лук, пилешко месо и подправки)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
За деня общо: 5 цели яйца+2 белтъка, доста извара, поне 50 г кашкавал, може да е бил и към 70, 1 1/2 краставица, домат, две пилешки бутчета, 4-5 вилици кисело мляко, 20 г бадеми![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Добро утро на всички !Сутринта си закусих с една кофичка кисело мляко .
Баба ми в момента прави зелунцуковата супа
И днеска съм на тае бо от 6 и нещо
Успешен ден на всички и много минусчета
FuckinFreak -не ти ли става лошо от 5 яйца :O