- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Че защо да ми става лошо? Нямам алергия от тях, нито ги изяждам наведнъж.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Някои стигат и ядат 30 яйца цели наведнъж ,тя за 5 яйца са притеснява)
Днес съм цял ден на кайсии, праскови и варена царевица. В тия жеги нищо друго не ми се яде.
Яйцата са много полезни, особено за закуска.
О, аз пък си ям като пич. Ни жега, ни студ признавам.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
И на мен тия 5 яйца ми се виждат много - въпрос на организъм е.Аз повече от 3 за цял ден не мога да изям,макар да нямам алергия към тях.Просто организма ми се засища и при вида на още яйца и започва да ми се гади
А и спрете да сравнявате менютата на мъже,занимаващи се усилено с фитнес/спорт с тези,на момичета,които не спортуват чак толкова много ...Двете са напълно противоположни и нямат база за сравнение
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е така е, права си в това за сравнението. Апетита идва точно със спорта и от теб зависи колко ще ти се яде. Все пак не можеш да вдигаш тежко и да си по цял ден на кайсийки, черешки и царевица...![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
5 яйца са нищо, понякога на едно ядене отиват...![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Така е. Забелязала съм, че на омлет мога да омета 5, не съм пробвала с повече, но варени е по-трудничко.
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak , ти за колко време си си стегнала краката, защото преди време беше качила снимка и изглеждаха доста добре?
Да бе, те само на снимка изглеждат така. От април месец почнах уж сериозно, но тогава бяха повече някакви простотии от сорта на тае бо и някакво безсмислено и тъпо кардио. Също така ти за сваляне или стягане имаш? Ако е само стягане, грабвай смело тежестите и ще се оформиш за нула време. Ама нямам предвид розовите гирички. :д
...но във тебе като рана
"Защо?"
А знаеш ли, че като среш да тренираш с тежести и ти се губи цялата ММ?!)
Тренировките със собствено тегло най-много ги признавам (скок от клек, бърпи, скачащи напади, набирания, кофички, лицеви). На фитнес ходих месец и половина, всички мускулчета ми се оформиха още на втората седмица и като спрях какво стана, веднага свалих килограми. А и мускулите стават по-стойни, като се тренират без тежести или с малки тежести. От треньор знам, че за жените най-хубаво е бягането.![]()
Сигурно като тренираш със собствено тегло пък като спреш не я губиш мускулната маса)
Пък и с ващо ядене и на повечето 100% ще загубите и то най-голямата част
От къде знаеш какво ми е яденето?! Пак се губи, ама по-малко.. Фитнесът е едно напомпване, затова не ми знай много. Познавам и спортисти (лекоатлети, гимнастици) и трениращи във фитнес, на кой му е по-силна мускулната?! хаха
На втората ми тренировка за крака във фитнес залата клекнах с 55 килограма (4 пъти). Смятай преди това каква основа съм имала от тренировки със собствено тегло.![]()
И аз признавам най-много тренировките със собствено тегло, но ако спрете да тренирате ММ си се губи независимо как сте я постигнали. От друга страна ако погледнем физиологично, движенията направени на машини са леко неестествени. Иначе аз си ходя на фитнес, така съм си свикнала
пък и обичам пътеката, а като е студено/дъждовно няма къде другаде да 'тичам' освен във фитнеса.
Да, и аз предпочитам със собствено тегло, но вкарвам и тежести понякога. Да, не правя тяга на 50 кила, въпреки, че може и някога да успея (не ходя на фитнес, не съм пробвала, карам си с импровизирани тежести) но пилешките ми ръце и без друго се натоварват. Набирания, лостове - перфектни за релеф, от кога се каня да пробвам вертикално набиране, но не мога да намеря лост!? Бърпитата са ми едни от любимите упражнения, като цяло всичко, което изреди ми харесва много.
И пак ще пропагандирам Зузана. Гледах и новия клип, в който каза, че тя тренира по начина, по който показва, не използва големи тежести и само така е направила и в момента поддържа тялото си. Шапка и свалям, защото има много женствени форми (е, да, има импланти...) и въпреки това поддържа релеф.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Нещо си говорила с много прости индивиди ,типично напомпени с въздух,дето мислят ,че като се напомпиш значи си тренирал наистина,а колко далеч са от истината ... А това до колко е развита мускулатурата зависи от куп неща....Та като не знаеш нещо е по-добре да си замълчиш ,защото ставаш за срам![]()
А ти винаги мислиш, че си прав и знаеш много. хаха Просто нали ги виждам тези около мен, един тренира 2 години с големи тежести за месец спря, заради здравословни проблеми и свали доста, говоря ти от рода на 3-4 см. от ръката, а това нещо го е оформял месеци наред. Фитнесът си е помпене, след тренировка краката/гърдите/гърба се пръскат и като спреш с тренировките и пффффу няма нищо. Знам, че зависи от много неща, имам опит в качването на качествена ММ.![]()
Пак ти казвам,че фитнесът не е за помпене и е по-добре като не разбираш от нещо да не се обаждаш..Да хубаво е да си мислиш,че ще кажеш 2 думи и ще затапиш простия фитнес маняк(т.e. мен) , но с такива аргументи само ставаш за срам с някви примери на някой си,защото аз пък мога да ти дам пример за момче дето тренира за по няма и месец във фитнеса и има 41 ръка напомпена,пък яде 2 пъти на ден хамбургер със солети и алкохол.Това какво трябва да означава? Според твойта логика ще се окажe,че като спреш фитнесът се запазва абсолютно всичко и то без режима. Примери със сульо и пульо са ми ясни.. Дай нещо по-убедително или просто най-добре не пиши![]()
Даже не се и опитвам да те затапя. Не съм казала, че разбирам много, а просто имам опит. Минала съм през много - претрениране, контузии. И тъй като съм го изпитала върху себе си знам кое е най-добро, защото съм се учила сама - хранене/тренировки. Средата, в която движа в момента е пълно с трениращи и то с голям стаж в залата/ринга и са ми обяснявали, затова не си мисли, че ти най-много знаеш и си прав. Не съм казвала, че всичко се запазва, а точно обратното. Толкова и четеш.. офф
Да точно това..Аз ти давам пример с обратното..Примери със сульо и пульо,ама този каза,онзи каза нали знаеш колко е смешноКато вица с циганчето,дето го питали дали е ял баничка и то вика - аз не ама брат каза ,че един негов приятел е видял някой да яде
![]()
^ Нормално. Не мога да ям и аз. Днес хапнах половината от мюслито, което си бях направила (две супени лъжици кисело мляко и две мюсли и касис) и половината салата. Просто хапна ли повече и ми се повдига яко. Лятото дори само от миризмата на храна, пържена, мазна, ми става супер зле.
Everything changes, but beauty remains ...
Много зле за вас.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"