- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
нормално е според мен. макар че на мен жегите не ми влияят на апетита, осезаемо е, не ти се ядат тежки храни. пък и не е нужно при изобилието на плодове и зеленчуци :Д
И какво ще рече тежка храна? Много като количество, или?
Аз като нищо ще хапна една свинска вратна.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен също ми прилошава и при най-малко хапване, ям наполовина от порцията си, пия много вода. А лошото е, че и от самото не ядене ми е зле.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Яжте! Сега ви се гади, утре като излезете навън или отидете на плаж ще има да припадате.![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Каква е разликата между тези упражнения?
и този клек с тежести
Също има ли разлика между това http://woman.hotnews.bg/static/uploa...rajnenie_1.jpg http://woman.hotnews.bg/static/uploa...rajnenie_2.jpg
И тези, които ги прави Синди Крауфорд изправена и с подпрени ръце някъде?
Последно редактирано от lqlq89 : 06-22-2012 на 19:40
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
тежка храна значи пържено и мазно,каквото беше споменала PullMeCloser..
и мисля, че е много по-важно как се чувстваш, смисъл, ако не ти се яде, не яж, ако ти се яде - яж, не мисля, че ако не си ял много, защото нямаш апетит просто, ще припаднеш
иначе за момичето по-горе - когато добавиш тежести тренираш две мускулни групи и се получава по-добър ефект.
Едното упражнение се нарича напад, а другото клек. Това са различни упражнения, но тренират едни и същи мускулни групи - бедра и глутеуси.
Иначе точно за малкото количество храна - разболях се от гастрит. По цял ден карах на една ябълка и сухар и си мислех, че не съм гладна => кръвното - 90/40, няколко припадания, а всичко това се случва през зимата. Не винаги е така, както го чувстваш.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
ама те наистина не са гладни... и не ядат само ябълка и сухар
доколкото си спомням, ти правеше няк'ви диети по това време, демек си била с нагласа, че не ти се яде, и затова е спряло да ти се яде, а на тях просто не им се
има разлика според мен
иначе и аз имам гастрит май, а не съм гладувала никога
но откакто съм на нвд, не ми се е подувал стомахът
Значи доколкото си спомняш, няма как да си "спомняш", защото тогава не съм писала.
Не съм имала никаква нагласа, болестта ме връхлетя като стой та гледай. И 3 дни не ядох нищо. То не е в следствие от гладуване, ако така си мислиш.
Гастрит или имаш, или нямаш. Няма такова "май". На мен ми го откриха след като повърнах след едно нормално ядене, след това до вечерта повърнах още веднъж и веднага на другия ден на лекар...
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ама моме, ако обичаш не ми говори с тоя тон. Първо.
Второ, пишеше и още как, дори съм ти правила коментар от типа на защо ядеш толкова малко и ти ми разправяше, че си болна.
Трето, просто предполагам, че имам гастрит, защото имам симптоми, но не съм ходила на специално изследване. Може и колит да е, може и нетолерантност да е, просто го коментирам. ;
Започнах да пиша, след като ми го откриха. И след това се хранех просто ужасяващо, да, така е. Аз и досега съм си болна, но не карам на една ябълка, както бяха онези няколко дни, за които ставаше дума.
Какви са ти симптомите? Аз не ходих на никакви изследвания, просто полежах в лекарския кабинет и след няколко напипвания тук-там от страна на личната лекарка и разпитвания за симптомите, ми го съобщи.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Боли ме стомахът и ми се подува, болката е доста силна, на моменти съм се превивала. От определени храни е май де, със сигурност от боклуци става, не съм забелязала от друга конкретна храна.
Лактоза? Глутен? Доста често се среща непоносимост към тях при хората. Също и от бобови ми се е получавало да ме боли ужасно корема. Както и от едни Маги Фикс малки тайни за пилешки хапки - какво ми причини това никога няма да го забравя - най-бруталното гадене в историята+40 градуса жега навън. Също така и ми е ставало лошо понеже през една нощ реших да нагъна две стабилни филии бял хляб, че нещо не ме свърташе. От много неща може да е, следи от какво се получава и избягвай тия храни, че понякога е само лек дискомфорт - подуване, тежест, но друг път е ужасно гадене.
...но във тебе като рана
"Защо?"
При мен най-вече е болка, ама от най-гадните, затова мисля, че е колит по-скоро. Иначе съм мислила за лактоза и глутен, но от млечните нищо ми няма, а пък и от глутен не съм забелязала конкретно. Гледам да го избягвам де, когато може.
Ако имаш възможност, хапвай домашно подквасено мляко. То е естествен пробиотик и може да помогне, друг вариант са ензими. Аз мислех да си взимам, но може би ще отложа, че и без това не храносмилам особено добре май... Колита си е нещо сериозно, сега като чета симптомите - рязка загуба на тегло, кръв в изпражненията, повръщане, киселини, газове, при някои форми - диария, при други - запек... Общо взето лоша работа![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Мхм, имала съм кажи-речи всички симптоми. Рязка загуба на тегло нямам, поне не от това де. За ензими не знам, ама една приятелка ми казваше да си купувам пробиотици, те май са на един и същи принцип, ама засега не мисля.
Да, и двете са за храносмилателната система. Пробиотиците са за чревната флора, а ензимите - за самото храносмилане. Общо взето каквото и да си вземеш, няма да сгрешиш.
едит: Днес отново ще е ден с повече въглехидрати, както миналата седмица. Този път ще е паница боб + пилешко филе обядът.
Вече се чувствам супер объркана и вманиачена, до някаква степен. Искам да направя храненето си балансирано, но имам някакъв страх, че превиша ли си количеството въглени на ден, веднага ще кача.
И още повече се замислям за протеин. Майка ми е твърдо против яйцата, а те са ми най-бързия източник сутрин и след тренировки. Кофти.
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-23-2012 на 08:16
...но във тебе като рана
"Защо?"
Яж месо след тренировка тогава
ЗдравейтеОт днес реших и аз да се запиша при вас. Имам точно 7 кила за смъкване. Упорита съм и ще ги сваля. Не спазвам диети,просто за мен това време от годината е идеално за сваляне,защото просто не ми се яде.
Айде вие като по-опитни да ми дадете идея защо може да ми се подува стомахът? През деня, вечер, сутрин на гладно.
Не пия газирано, не ям Макдоналдс и шит, храня се възможно най-здравословно, спортувам, не дъвча дъвки, не ям бобени култури, не изглежда като непоносимост към глутен или лактоза (опитвала съм да ги изключвам от менюто, положението беше същото) ... нямам болки в стомаха, че да го припиша на колит.
От седмица-две включих кисело мляко с ленено семе и като че ли се пооправих, но спра ли за ден, пак съм все едно глътнала балон.
Зеленчуци предимно домати, марули/айсберг, краставици, плодове още по-малко, колкото да не е без хич.
С фибрите също не прекалявам, а и гледам да пия много вода.
В какъв смисъл да ми се подува стомахът, а не корема, че не те разбрах?