- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Тия плажове ми изцеждат и последните сили, останали в душата. Не е като да съм преплувала и една дължина, ама жегата ме мори много. И изгорях.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Мисля да започна 90 дневната диета.. Не ми се струва кой знае колко трудна, но само 29 ден мен притеснява ://
Свикнала съм да си хапвам каквото ми е на душата и сега трябва да направя нещо по въпроса с натрупаните мазнини и килограми.
Една приятелка преди година и половина спазваше диетата и сега има супер тяло. Не че е била пълна ама ддз как да го опиша. Е естествено не разчитам само на диетата, ще спортувам за стягане на тялото, но наистина много ме притеснява 29 ден. Ако не хапна нещо цял ден ще припадна (случвало ми се е)
о, Боже.
Аз пък ебаси се улях днеска с яденето. Тъпанар. Даже беше следтренировъчно.
edit: Въглехидратите ми минаха 100, сигурна съм. Пълно омазване. За обяд ядох около 100-150г супа от боб (общо заедно с водата, вътре подправки, лук и глупости), а за вечеря добавих още 250тина, пак така, само че вече беше яхния - майка ми го беше досварила. Слагам общо 400г, което не знам колко реално боб в сурово (твърдо) състояние е, ама числото е голямо. Нищо. Утре ще има риба. Не съм яла толкова много от има-няма 2 месеца.
Последно редактирано от FuckingFreak : 06-23-2012 на 17:13
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
аз да питам за тая прочута 90 дневна диета 4 вида хранeния се редуват всеки ден до 90тия, като на всеки 29 ден се пие само вода така ли e или аз нещо не можах да разбера ?![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Днес бях на турски ресторант и се почерпих стабилно. Солените неща бяха режимни, ама десертът накрая... боже, не съм яла такова вкусно нещо. Беше толкова хубаво, варено жито със сушени плодове и орехи, просто божествено. И някакво друго, което приличаше на тирамису външно, но не беше тирамису. <3 За тези неща си струва!
Te затова там женичките са им едни едри едриии
Qsiii, май е долу горе така , ще я почваш ли, че може и аз и да гледам долу горе и някой друг как върви ?![]()
Турска баклава ftw!!! И локумите там са им хубави.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
И най-забавното в цялата 90 дневна "диета" е, че се ограничаваш от мазнини, но набиваш само въглехидрати. Доста интересен подход за "сваляне".![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
^Според мен не трябва да се избягват толкова много въглехидратите. Всичко трябва да е много добре балансирано, затова примерно аз въртя - в някои дни почти не приемам въглехидрати, а наблягам на мазнини и обратно.
Трябва да откриете баланса, да усетите кое е най-добре за тялото ви, а не какво казват другите.
FuckingFreak, мисля че, не трябва толкова да се вманиачаваш на тема въглехидрати. 400 гр. яхния от боб е нищо, аз ако ям бобови сигурно изяждам толкова на едно ядене, а това ти е за деня. Дишай.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
^Подкрепям. Аз мисля да изкарам още 10 дни на НВД, да стане 1 месец, и после ще видя как ще го карам, много ми се иска малко да повеганствам.
Не всяко тяло е направено с "цел". Може би просто й харесва да се храни така, чувства се добре и така изглежда - било то от ген, било то от храната и начина на живот.
^Точно. Една приятелка яде само нездравословни храни (чипс, вафли, солети...), а е страшно слаба. Около 45 кг. за 165 см., а аз съм същата височина и тежа 57 кг. и понякога се чувствам слаба.. хахах
Jaune, ако веганстваш, пиши тук или на лични. Като цяло като чета постовете ти и ти се кефя - гледам четеш хубави книги, храниш се с някакви вкусни и нетрадиционни (поне не за моя край) ястия, изглеждаш ми добронамерена. Много се каня и аз да се пробвам, или поне месото да го изключа за седмица да видя как е, че ако махна всичко не знам как ще си набавям нужния протеин.
...но във тебе като рана
"Защо?"
^Можеш да си вземеш конопен протеин, да консумираш повече ядки, млечни продукти, яйца..![]()
Я сподели нещо повече за този конопен протеин, четох че доста присъства във веганските менюта, стига да знаеш де.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Знам, че може да го добавяш към много неща, дори към тестени изделия. Действа благоприятно на МЦ, както маката, но тя съдържа около 50% въглехидрати, мисля да си взема в началото на юли. Не съдържа глутен. Не е много скъп, около 35-40 лв. за 500 гр.
DownloadVirus, на мен не ми се вижда скъпо, при положение че ще стигне за около 2 месеца..![]()
Как пък и изчисли за колко ще ми стигне..