.
Затворена тема
Страница 87 от 100 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2493
    Супер фен Аватара на Jaune
    впечатлена съм, т'ва е всичко :Д вероятно и аз мога да издържа, просто ще умра от скука да правя едно и също толкова време
    мисля, че е много, да. по-добре си избери някакво число и се опитай да го направиш за определено време
    няма смисъл, прави комплексни упражнения, много неща работят за дупето

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами какво да кажа, упорита съм. Мда, ще си харесам някое клипче от youtube. Мерси.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    За СЗО не каза нищо
    Б:М:ВХ=1:1:4
    Благодаря!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За нищо. Идеята е да не изключваш определени групи храни, а да се храниш разнообразно и балансирано.

Сиси, метаболитни карти си рисувах, за да помня по-лесно циклите Не знам дали е същото

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    SisiStrange, само ще претренираш, ако правиш толкова клекове на ден. И нищо няма да излезе. Трябва да разнообразяваш и с времето ще разбереш кое е най-добре за теб.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Сиси, няма смисъл да клякаш 40 минути с леки тежести. По-добре си вземи стара раница, напълни я с каквото имаш под ръка - от бутилки пълни с вода, прахове за пране, леща, боб, ориз, та чак до пясък. Ако раницата не е детска, спокойно си имаш вече една тежичка торба с капацитет 8-12 кг. Виж упражнения за глутеуси в бб-тийма, в тубата са много забутани тези, които биха свършили работа. Та харесваш си 3 за дупе, 3 за бедра и ги правиш в 3-4 серии по 8-12 повторения. На другия ден обаче тренирай горната част, защото ако си се натоварила както трябва, няма да си се възстановила и ефекта ще е нулев, вместо да градиш мускула, ти ще му пречиш да расте. Добър вариант е и фитнес залата, където няма да ти се налага да мъкнеш на гръб импровизирани торби. Мога да ти препоръчам някои добри упражнения освен познатите клекове - мъртва тяга, хиперекстензии и всякаквите вариации на глутеус мост и глутеус ритник.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    За СЗО не каза нищо

даже не знам кво е ,не мисля и да търся..Аа и още нещо..Въглехирати мазнини и протеин не съм изчислявал и си нямам на идея колко са,като гледам добре се е отразило..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Вирусе,нали уж си следеше грамажа на храната и по колко БМВ приемаш,а сега казваш,че не си ги изчислявал?!
    Май пак си противоречиш?!

Едит:Калпазанке,с тая пропорция П не ти ли е прекалено малко?Под 20% на ден ти е ...
    Последно редактирано от 3oPuTy : 06-29-2012 на 14:27
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Не си протевореча..Чети последните 10-15 страници да видиш кво казвам...Изчислявал съм ги,но вече не го правя и не намирам и смисъл СПЕЦИАЛНО ЗА МЕН да го правя..Като си начинаещ е добре да го правиш и да гледаш как ти се отразява,но като разбереш какво действа за теб не е нужно..Та до преди 4-5 месеца ги изчислявах постоянно почти

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нима твърдиш,че в момента въобще не следиш съотношението на БМВ?!Ясно,че не го следиш до точен грам/процент,но пак си следиш примерно В да не е по-голям % от П.Това пак са си изчисления,макар да ги правиш несъзнателно/по навик и да не са с точност до последния грам
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Не,не го правя..Знам кои храни какво съдържат,но рядко ям въглехидратите ,всеки ден принципно ям кисело мляко,също така банани ям често и когато съм сам и няма кой да готви си вземам готови пилешки пържоли с картофи и салата и тогава ми се събират повечко въглехидрати,ще са над 150 около 200.В момента точно не следя никакви съотнешения

Град
    София
    FuckingFreak, това ли имаш в предвид под мъртва тяга?

http://www.bb-team.org/exercise/3705...-ili-s-pudovki

Глутеус ритника и глутеус моста се оказа, че съм ги правила без да знам, че се казват така.

Харесах си още няколко от сайта и започвам от утре сутрин.

А какво точно е хиперекстензия? Нещо не го намерих като упражнение.

kalpazanka, ами доколкото разбрах е нещо подобно, само че не си ги пишем сами. Отделно май ще учим по Ленинджър. Дано е така, защото там нещата са доста ясни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хиперекстензия, даже съм я срещала като Супермен и някакви такива глупости - волейболистите я правят много. Има вариации, но най-често лягаш по корем, слагаш си ръцете зад врата и почваш да си ги вдигаш, заедно с краката.
    А мъртвата тяга е това, даже е добре и на един крак. Възможно е ако си правила с по-тежичко на следващия ден да усещаш напрежение, дори мускулна треска в задното бедро, добро упражнение е.. :д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    София
    Благодаря много. Не се сдържах и преди малко направих по 50 от мъртвата тяга, глутеусите, един друг клек с гирички, който изглежда някак така: клякаш в стоеж с разтворени крака, ръцете са ти настрани и са с по една гиричка в ръка та да е малко по-тежко. Отделно все пак реших да направя някоя и друга коремна да не е без хич. Всъщност тях направих първо. Някой ми беше казал, че е хубаво една тренировка да започва отгоре надолу, демек от коремните към седалищните. Това вярно ли е и защо е така?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За СЗО не каза нищо

И аз съм на същия принцип...

btw, за тези които не знаят - СЗО = Световна здравна организация.

SisiStrange - като за начинаещи ти препоръчвам програмата на Envy girls частта buns of envy, има я в ютюб. Други добри програми са Brazil Butt Lift и тези на Jillian Michaels.

Мега фен
    И кво общо има СЗО един Бог знае..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    kalpazanka, ами доколкото разбрах е нещо подобно, само че не си ги пишем сами. Отделно май ще учим по Ленинджър. Дано е така, защото там нещата са доста ясни.
    Да! Страхотен учебник! Имам го в електронен вариант нейде из 12-те ГБ литература. Има и още 2 имена, които си заслужават, ама пусто ЕГН, не мога да се сетя...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Едит:Калпазанке,с тая пропорция П не ти ли е прекалено малко?Под 20% на ден ти е ...
    Душа, да ти кажа съображение да ги държа така- имам болки в бъбреците, които посред лято не бих тръгнала да изяснявам, затова този белтъчен товар ме устройва. И другото ми съображение- правих си профилактичен преглед и общият ми холестерол е 3.8 Затова гледам да не внасям много "суровини" за него, защото колкото и да избирам месото, все някъде ще има тлъстина, от която да си синтезирам после повечко холестерол.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Не си интересен вече с това твое мрънкане.
    Последно редактирано от kalpazanka : 06-30-2012 на 08:03

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Jaune
    Днес ядох закуска с цели 10 грама протеин и 31% Б-12. Юху. :Д

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Може би, защото съвсем 'случайно' храненето е свързано и със ЗДРАВЕТО, не само с трупането на мускули. Затова и СЗО си има препоръки относно храната и съотношението на Б-М-В.

Моля ви да ми дадете съвет - искам да кача малко килограми. Така се случи, че си направих малко изтощителна диета и свалих около 10 - 12кг., но сега осъзнах, че е било глупав ход от моя страна и искам да кача поне 5 - 6кг. Трябва ми да кача за 2 месеца и половина. Според вас дали ще ми стигнат да кача някакви килограми? И можете ли да ми дадете примерно меню?
    Преди носех сутиен с чашка двойно Д, а сега бюста ми се стопи и отидох на чашка Ц... Искам да налея и главно за да си върна бюста, защото май нямах нужда от диета, а така само го изгубих. Като цяло не е увиснал, но искам да е като преди... имах доста голям бюст при положение че не бях дебела.
    Мерси предварително!

само ще добавя че в момента съм висока 167см. и тежа около 46кг. а преди диетата бях 58 - 59 и пак бях слаба но сега съм доста слаба... да речем преди бях като Никол шерцингер кто тегло и вид, а сега като парис хилтън....

Фен
    Чувала съм че зеленият чай в комбинация с мед помагал за млечната жлеза и така бюста се уголемява, едва ли върши чудеса но в твоят случай с по - калорично хранене ще направи чудеса сигурно. Според мен си яж калорични храни и се храни добре и тялото ти ще се възвърне и ще излезе от тази "криза" самичко. просто явно до сега е имало недостиг и затова е отслабвало така, но като му даваш повечко говиро ще си стане работаа. успех
    mom4e sam

Мега фен
    p
    Последно редактирано от DownloadVirus : 06-30-2012 на 15:28 Причина: p

Според мен също тези диети са много глупави. Яж си нормално и каквото ти се яде... има по - важни неща от това по цял ден да мислиш за фигурата си, не че те упреквам де, но гледай да си здрава и не се лишавай от абсолютно нищо, не ен ормално да слабееш и бюста да изчезва.. той ще се възвърне щом оправиш режима на хранене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си