- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Току що открих, че без да спазвам особена диета съм свалила 5см от дупе и 3см от талия само като спрях да ям боклуци преди месец някъде. Това може доста да каже за съдържанието на някои продукти на пазара.
ПП. Нямам бърз метаболизъм. Нормален е.
ПП2. Аспирин или аналгин се пиеше за мускулна треска?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
съжалявам,че пиша мнението си на латиница-на почивка съм и нямам достъп до компютър. Просто ми се искаше да вляза за малко в темата, за да си излея каквото имам на душата, както винаги правя.
През последните месеци ми действахте много мотивиращо. Но ето,че дойде едно НО. А при мен това бе проблем с майка ми. Не съм се чувствала скоро по зле, но ето че тя ме накара, като ми каза, че съм заприличала на болен скелет, който няма капка живот в него. Ребрата над гърдите ми се броят, костите на гърба също. Каза, че моето се превърнало в мания...
Има право, донякъде. Имам уникален страх от повторно напълняване, който е онеправдан. Снощи изядох ред шоколад - не по мое желание, но все пак го изядох. Не съм гузна, няма да се оправдавам. Ето,че въглехидратите не били толкова страшни.
Мисля, че за 2ри месец подред ще съм с липса на МЦ и това е плашещо. Досега си говорех разни работи и не вярвах, че може да се случи на мен, но май е време да се замисля сериозно и да поправя стореното. Благодаря за подкрепата.
Последно редактирано от Sh@d0w : 07-01-2012 на 05:07
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^Преведох ти поста, защото не ми се искаше да го трия. За нещастие повечето, да не кажа всички момичета в днешно време, отслабването им се превръща в мания, въпреки, че повечето дори и нямат нужда от това. Сами не се поглеждат от страни, какво става с тях, и доста често докато се осъзнаят е вече късно и са си навредили.
Желанието да изглеждате красиви е хубаво, но пренебрегването на здравето ви заради това е просто глупаво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Адски добре те разбирам за съжаление. Неведнъж съм казвала, че омагьосаният кръг с храненето е най-страшното, което можеш да си причиниш, все едно да превръщаш дишането в порок. Ще се оправиш, сигурна съм, важното е да се вземеш в ръце навреме.
Taка е момичета, когато работата опре до здравето на човека разбирате същността на нещата. Пазете се и се грижете за себе си. Фигурата не е най-важното.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Благодаря, че ми преведохте мнението.
Взимам се в ръце. Ето, днес се премерих и очаквах заради въглехидрата да съм задържала вода - 44,4. Колкото трябва. Добавям и към днешното меню някаква баничка към закуската, след това 2 квадратчета Милка и преди малко 2 реда LZ. И се спирам.
Хората се изреждаха да ми казват как здравето било най-важно. Аз ги гледах с насмешка. Но се случи така, че много близка роднина, която в момента е на химиотерапия ми го каза също. Не ми остана нищо друго, освен....да се разплача? Защото аз се инатя за някакви си 2 сантиметра от бедрото, или някакъв половин килограм и си подритвам здравето. А хората дават стотици хиляди левове, само за да запазят и малкото, което им е останало. Не е честно, нали?
Нека да споделя последната си глупава случка. Докато бяхме в Карлово, се отказах от WC под предлог, че не ми се ходи. Качихме се в автобуса и потеглихме. От там до Боровец стисках като грешен дявол, което си бяха 2 часа и половина. Страх ме беше да си затворя очите, да не би да заспя. Изслушах си всички хубави песни на телефона. А накрая, като дойде време да стана и да отида, бях като бременна, панталонките ме стягаха и едвам се движех. Нямам думи. От другия път с тръгвам с памперс.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-01-2012 на 15:39
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Аз още имам проблем да свикна май... много ми се подува стомахът, да му се не види, а не приемам твърде много фибри, не мога да разбера някаква пренастройка на оранизма ли е, или какво. Досега протеинът го докарвам поне до 0.8/кг телесно тегло, повече не съм успяла, може би с тия 1400 калории на ден няма как да стане. И тази вечер май ще го карам лакто-ово, защото съм на събиране и просто не ми се обяснява, а ще си делим яденето.
FuckingFreak, колко си висока?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
157, но от кръста нагоре изглеждам много по-хърбава отколкото приятелки, които по принцип са много фини и слаби.
...но във тебе като рана
"Защо?"
На предните страници говорехте,че сте -10 кг. ,аз пък съм качила за мой ужас.Много съм разочарована от себе си ама шанс. FuckingFreak - позната е била в подобна ситуация.Просто започни да се храниш нормално и увеличи малко количествата,които приемаш.Успех.![]()
Опитвам се. Днес на ресторант за обяд изядох една "пилешка" супа, в която почти нямаше и следа от пилешко. Но за сметка на това беше пълна с нещо от сорта на фиде, май кус кус се казва.И като се прибрах си се наядох както си трябва.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Здравейте отново
Отдавна не съм писала в темата, но мисля да подновя и писането и режимчето. Последния един месец нещо бях зарязала всичко, че първо бях болна, а после стъпих на криво и не можех да ходя много-много известно време. Но мисля, че вече кракът ми е по-добре.
Имам само един въпрос към вируса - относно спорта как е по-добре - всеки ден първо 1 час силови и после 1 час кардио или единият ден силови, следващият ден кардио и така да се редуват?
Нека заедно спрем войната по пътищата!
По-добре е първо силово,после кардио,но 2 часа тренировки са прекалено много..
Сериозно?
Аз винаги първо правя 30 минути кардио, за да ми загреят мускулите, после започвам упражнения за корем, дупе и крака.
Говорим за кардио ,не за загрявка..А това,че ти го правиш ,не означава,че е правилно lol
Мацки, днес има ли някого за морална подкрепа, който ще гладува с лунната диета?Пълнолунието започва в 18:52
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Значи казваш, че е по-добре да ги редувам през ден ? Защото като съм пробвала половин час силови и половин час кардио след това ми се струва някак малко.![]()
По-добре увеличи тежестите на силовите. Какво правиш толкова 1 час, 1000 повторения ли?
п.с.: Бях на ортопед. Правиха ми снимка, нямам изкривявания, за щастие. Малко имам несиметрия в лопатките, но това не било фатално. От стойката ми е, понеже според майка ми "прекарвам по цял ден в някакви маймунски пози". А да. И активния спорт бил изключително вреден, най-вредното нещо. Не ми се искаше да влизам в спорове със "специалиста", затова си замълчах. Не мога да тръгна да се обяснявам на някой, който ще ми разправя, че от вдигане на 10 кила едва ли не ще стана жена с мускули, а това пък било най-грозното.
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-03-2012 на 12:04
...но във тебе като рана
"Защо?"
Мм нямам много желание да увеличавам тежестите (а и все пак не правя упражнения само за ръце), иначе просто половин час не ми стига да си направя повечето от упражненията.
Какви упражнения правиш и какви тежести използваш? Не знам къде в поста ми прочете да говоря само за ръце..
...но във тебе като рана
"Защо?"
2 kg ползвам. Аз лично тежести използвам само при упражненията за ръце.
2 кг общо или 2 гири по 2 кг? Тежестите не са само за ръце, освен ако не искаш стегнат задник...
...но във тебе като рана
"Защо?"