- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
2 гири по 2 kg. Е, аз ти казвам аз лично за какво ги използвам. Само римската тяга я правя с 5.
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Абе хора в какви магазини може да продават въже за скачане , че нещо по тая София не мога да си намеря......Някой да ме опъти, ако знае.
Живееш в София и не можеш да намериш? Ами провери по аптеките сигурно, или ветеринарните магазини. Srsly. В спортните магазини няма как да нямат.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами да колкото и магазина да обиколих нищо не намерих, единственото което ми предложиха бяха детски.Благодаря ти все пак.
Sport Depot. В София е. В Младост, Люлин и Гео Милев.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Я, те хората се оказаха прави. Не било нужно всеки ден да правя по 200+ коремни, че да изкарам преса. Дори коремни рядко правя.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Покажи ни!!!!![]()
Здравейте хора^ прегледах ви темите..и аз съм на диета като вас.Миналото лято отслабнах с 15 кг..Жалкото е, че си позволих да се отпусна и качих много..и ето сега пак се опитвам да свалям със спорт и диети.Нахълтвам ви в темата,защото и на мен ми трябва другарче спортувам си сама:Д
Аз мога да съм ти другарче :Д
ay идеално![]()
А защо ви е другарче в спорта? Какво, да не мислите, че когато излезете да тичате навън ще ви е до лаф моабет по алеите, или отивайки във фитнес залата, трябва да дойде някоя приятелка с вас, за да не ви е срам?
...но във тебе като рана
"Защо?"
ами аз винаги тичам с някого ей така за подкрепа..![]()
Аз винаги сама си спортувам, но е малко по-мотивиращо като има някой с който да споделяш.![]()
На мен ми е разсейващо. А и, ако можеш да говориш по време на тренировка, значи не е достатъчно интензивна. Когато наистина се захвана със спортуване, не мога да говоря. Следя си дишането.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Подкрепям. Другите хора ми правят впечатление само ако са на 1 метър от мен. Иначе не съществуват.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Има ли хора, които са на 90 дневната? Преди имаше теми за тази диета, но напоследък май не е много популярна сред съфорумците
Въпросът тук е, че под "другарче" не се има впредвид някой, който да ти прави компания докато спортуваш, ами някой с който да споделяш. Все пак сме само съфорумници.![]()
Не знам, май имаше някой, спазващ 90 дневната. Преди беше доста нашумяла, сега съм останала с впечатлението, че хората от форума го карат на по-разумни режими.
А вчера така си размазах бицепсите... Ужас. С тия upright rows и elevated under knee push ups направо ги направих дроб.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Да ви се оплача, вече направо се плаша от себе си. Супер много съм се вманиачила с това ядене, едва ли не ме е страх от храната. 4 дена карах на по 2 кофички кисело мляко с овесени ядки и накрая ми причерня, едва не паднах на улицата. Уж се опитвам да се оправя малко, днес ядох няколко парчета диня, 150гр. печен ориз, и една кофичка кисело мляко, изпила съм няколко кафета, много вода и 1 литър сок и се чувствам добре. Последните дни бях много отпаднала и много се притесних. Всички ми казват, че съм слаба и ако отслабна ще се счупя, но не знам, аз си мисля, че трябва да отслабна. Страх ме е накрая да не се разболея.![]()
аз качих от нея и то за 20-25 дни каране и я спрях
оф, аз да ви питам нещо
щото реших ,че ще почвам някакъв режим, имам за сваляне и изчистване достатъчно
та, дали може да ми кажете някакви по-диетични и по-лесни рецепти, че само на салати ми писва
сега реших, че ще си правя морковени пюрета или супи
като цяло режима ми е следното:постепенно отказване от сладкото (в момента още ми е трудно, ама преминавам на диетични бисквити по 1-2), без газирано, 2л вода на ден, повече плодове и зеленчуци, обезмаслени продукти,без пържено,тестено,мазно,олио, по-малко сол, без захар
опитвам се да заместя сладкото с мляко с пасирани плодове
упражнения засега НЕ правя, щото ми е топло
обаче ще почна да си карам велоергометъра поне по 1ч дневно
колелото ми е развалено, разходки от по няколко км си правя ежедневно почти..опитвах се да скачам на въже, обаче не знам дали въжето беше късо или аз не мога да скачам, ама не ми се получи..
та ,съвети за по-бързо сваляне ?
плановете ми иначе са първо да изчистя излишните мазнини (предполагам за няколко месеца ще стане) и после да почна да правя повече кардио+упражнения за стягане
не искам да правя коремни сега, защото по-рано правех по много (над 400 дневно) и след месец и нещо се бях стегнала, обаче имаше и мазнини на корема и можете да си представите гледката колко беше ужасна..
чети кулинарни блогове.. има хиляди идеи, лично аз от там черпя :д последно си правих супа с моркови и круши, много яка стана
bloodyF, вегетарианка ли си? Също така с тия "упражнения не правя, защото ми е топло" се оправдаваш само за себе си, не за нас, тъпо е просто. Не е топло през целия ден, ако имаш желание, ще станеш в 7:30 и ще потренираш 30 минути. От велоергометър, както го карат повечето (супер бавничко, както го карах и аз, с 24 скорост :Д) няма никакъв смисъл. Или го карай интервално (например 20 минути с интервали 30/10), или 1 час въобще не си загубвай да се качваш върху него. Иначе да, преди си сгрешила за корема, щото той не се сваля с коремни преси... да кажеме, че натоварват и кръста много и излишно. В смисъл, искаш съвети, кажи нещо по-подробно за храненето. Не е важно какво не ядеш, а какво ядеш, защото и сладкото, и пиците могат да си намерят място в един добре баланскиран режим. Не искаш това, не искаш онова, а искаш по-бързо сваляне, е няма... Става бавно.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Какво им харесвате на дюнерите? Сериозно питам. Мазно е, има странен вкус и ти става тежко от него. И оставя извънредно лош дъх. Това съм забелязала. Моя може да е ял практически всичко, риба, чесън, ако щете и няма да ми е неприятно да го целуна, но след дюнери не мога. Не знам какво е месото, което им слагат, но е много гадно.
Предполагам под зелевата супа имаш в предвид онази, която уж ядеш и отслабваш? Мисля си, че е на принципа на всички останали диети. Ядеш я без да ядеш тестено, сладко, да пиеш газирано, алкохол и прочие. Май, че се комбинираше само с плодове и зеленчуци главно. Спомням си, че четох отдавна за нея в бг-мама. Можеш да си измислиш доста по-вкусен и приятен за спазване режим, който да действа общо взето по същия начин.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Пълни глупости, зелеви супи. Ще свалиш само вода и мускули.
Иначе два големи дюнера. Еха, къде ги побирате... Чесновия сос е ужасен, от него май смърди така.
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-07-2012 на 07:23
...но във тебе като рана
"Защо?"