- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
^ Може ли да те попитам колко кг. беше когато започна диетата ? Резултатите ти са супер!
А относто прималяването, хапвай един плод, когато ти стане лошо, няма да ти навреди на диетатаА това, че стомахът ти се е свил е хубаво, защото сега ще се засищаш с по-малко.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
@aLLa: Чудесен резултат си постигнала, браво.![]()
Не мисля, че ще е проблем да свалиш и тези 2-3 килца отново.![]()
Тренираш ли нещо в комбинация с 90 дневната? Каква ти е целта?![]()
Иначе днес ми е белтъчен ден.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Благодаря![]()
ами.. не съм много наясно каква ми е целта, което е малко притеснително.. все искам още малко и още малко. Вече даже крия, че съм на диета, защото всички ми се карат. Просто ме е страх да не напълнея, а нито съм предразположена към повече килца, нито нищо.. родителите ми са слаби, не се тъпча, обаче притеснението си е там![]()
Та.. май съм се оставила по течението и каквото стане![]()
Бях около 54-55кг в началото, но сега не знам колко съм след началото на втория ми опит за диетка![]()
Ското не съм се теглила..
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Свърших с диетата,която спазвах.
От утре реших да пробвам диета с овесени ядки.Няма да я спазвам дълго време,а няколко дни само.
грррррр аз пак се завърнах хд с 3 килограма от горе и направо полудявамнякакви идеи?
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Тези статии на Белчо Христов много ми харесват! Евала на човека,все едно чета някои книга на "Комиците" (по БТВВВ xaxaxa) Направо се спуквам от смях от толкова много вицове изписани в сайта му.
Здравейтее!
Менюто ми за днес
З cereals 150 ккал
О сандвич 400 ккал
СЗ малко попрекалих със сладкото 250 ккал
В зелен фасул и диня 400ккал
Не ям кой знае колко диетично, но поне не е мазно, пържено и т.н. и се чувствам добре. Днес реших на връщане от училище да мина по заобиколен път (ходя с колело на училище) и карах доста повече и мноого хубаво се изпотихвзех си душ и сега се чувствам много леко
![]()
Хей, искам да попитам...значи към 22ч ще ходя на кино с компания,а знаете ,че пуканките и колата са като задължителни....но аз не искам.Може ли да си направя домашно чайче в едно малко шишенце и да заместя пуканките с нещо друго..НО какво да е то..хем да не е толкова калорично,хем и да има какво да слагам в устата..На вас случвало ли ви се е и какво правите..
Благодаря
babyliss0
Ами можеш от някой супермаркет да си вземеш сорови ядки примерно![]()
аааадски вскусни са
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Конкретната съм хвърлил само едно око.Да-като не знаеш кво да правиш е нормално , лично аз съм нямал никакви проблеми и още десетки познати(и още 100 тина техни и тн) Тези неща за което говори (без въобще въглехидрати или 10-20/ден (идващи от някакъв зеленцук или повечето пъти от самите продукти с високо съдържание на протеин-мазнини) спадат по-скоро към tkd,но както и да e.Първоначално написано от Rebirthing
Иначе толкова негови теми ,не това не са статии , а просто теми,по-скоро нещо като cosmopolitan или как му се викаПича е станал голям бисер
А и btw оставя само хората демо му се кланят да пише , другите коментари ги трие. А както се вижда и те банва като го убориш с аргументи и го затапиш (тва е най-тъпото)
Здравейте отново съдиетници. Връщам се да отчета малко резултат. Тъй като кантара нещо хич го няма... и аз все още не знам колко тежа...
...но снощи се обличах да излизам и какво ми направи впечатление... дънките, всичките ми дънки, които дори носени 2 -3 пъти поред и се отпускат и пак ми стягат адски, сега ми стояха леко като чувал и то прани. Особено в бедрата и на ханша се чувствам стопена.
Днес смятам да променя режима и да вкарам съвсем малко готвенко от мен.
З: Мюсли с кисело мляко
О: Пилешка супа
ЗС: Ябълка
В: Печени картофи със шунка, топено сирене и кашкавал
Иначе утре отново съм си на мюслите и плодовете и на обяд може нещичко здравословно да си сготвя.
Момичета ,здравейте... реших и аз да се вклча в темата...
Значи момиче съм, 165см и 54 кг... бях по едно време 48 кг,в които се чувствах по-добре от всякога,въпреки че много хора ми казваха,че съм била прекалено слаба и не е добре така. Опитвам се да се храня здравословно, обаче много обичам сладки неща и прекалявам с тях + това страдам от така нареченото ''емоционално хранене'. А когато се захвана със спорт казчвам мускулна маса.. не отслабвам... отслабнах,защото спрях и плуването и тичането и намалих храната...
А да.. и ако някоя иска да започне диета, примерно да се консултираме какво ядем,дали е правилно,да сподели защо не с ехаресва,какво иска да постигне и тнт, да ми пише лично ще и дам скайп)
Здравейте!!!От известно време ви чета темичките и накрая и аз реших да се включаТака преди около година бях на диетата на Дюкан и за около месец и половина свалих 11 кг.... обаче след това дойде лятото и можете да си представите какво следва
И положението стана още по зле с идването на зимата и така от тези 47кг които бях сега за мое огромно разочарование вече година по късно съм 65
И понеже реших че не мога да се оставя да дебелея още реших да почна 90 дневната диета от 11.11.2011 ихихих
Надявам се да има резултати, че много искам отново да си стана 47 кг ако е възможно, ако не и на 50 ще се задоволя
![]()
:P
![]()
Norita
как така качи 20кг?На какво се дължи?
Момичета, отново съм аз...
...момичето с раваленият кантар, което снощи се качи на нов... 59.3кг.![]()
![]()
![]()
Приемам съболезнованията ви...
Кофти ми е. Никога не съм очаквала, че ще стигна до там. Но това ме мотивира, този път без прегрешения. Може да ми се карате, но... менюто ми за днес, както и за много дни напред:
З: Мюсли с топла вода...
О: Мюсли с топла вода...
СЗ: Грейпфрут
В: Грейпфрут
И така...
Say 'hello' to my fu*king enormous butt...![]()
http://prikachi.com/images.php?images/304/4030304i.jpg ...
Приканвам всички съдиетнички да си даваме сила заедно, за да постигнем желаните резултати!!!
Успех на вас и особено на моят извънгабаритен генератор на движение...
П.п. Norita, да не би нещо в начина ти на хранене да е накарало тялото ти да повиши така теглото си? Аз признавам, че всеки ден ядях дюнери, чийзбургери с картофки и сладко и много чипс... <---
Чао за сега, отивам да тренирам, не става само с НЕядене. Целувки!!!
Еми, не знам, като се храня така ми е много по - леко, мисля, че като приемам по - лека храна и тренирам много ще стане. Иначе мюслито е със сушени плодове някакво Nikola пише отгоре...
Тук съм 47кг. - миналото лято...
http://prikachi.com/images.php?images/352/4030352M.jpg Значителна разлика в краката...
Ти какво предлагаш? Аз съм много капризна на домашна храна, ям само пилешко месо, никакво друго. Много съм се притеснила за килограмите и ми се иска да огранича всичкото това ядене... от скука...![]()
![]()
bikergirl с толкова малко храна и същевременно засищаща ще свалиш килограми но трябва много да тренираш за крака движи се . пробвай мщслите на Fitness едно време като ходих на фитнес се храних само с това препоръча ми го треньора не знам колко е вярно но се надяам да ти помогне
някой ще пости лииииииии ???? :P
Може да включиш и ябълка ама задължително яж много плодове и пий много вода от време на време не ти пречи да ядеш и нормална храна супички манджички и т.н. но ограничи маслото, маргарина, олиото, майонезата и тези неща от които се пълнее....Първоначално написано от BikerGirl
щях да забравя - яж мноого зеленчуци прави си салати много
Да, същото е! Ядях го с кисело мляко на Бор Чвор 0,1%, но се светнах, че е бъкано с нишесте и консерванти и сега само с вода, а соевото мляко какво представлява, диетично ли е?
Иначе, когато бях 47кг. имах много активен живот, беше лятото, постоянно обикалях, всеки ден се движех адски много разходки и се хранех с да речем...
Ориз на фурна с пилешко месо.
Кюфтенца, супички пак, картофи с топено сирене и пилешко месо, полуготови храни, домашна пица, и такива работи...
Нямала съм проблем с яденето никога, затова се учудих толкова, чудя се дали нямам някакво заболяване вече....
Сега се храня обаче с много боклуци, както казах дщнери, картови пържени от макдоналдс и чийзбургери.. няма как да не се отрази, макар че е рядко, но напсоледък ядях много дщнери, признавам!
Китайска храна - спагети и ориз с пилешко ядях...
Хапвах си и доста чипс и шоколади и бисквитки в последните няколко месеца... които вече категорично отказах!
А може и от годините да е... вече не съм на 18... на 23 съм... знам ли
Може би водя застоял начин на живот... и аз не знам вече...
Мерси много за съветите момичета!!