- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Здравейте, момичета ;д
Вече и аз ще се включвам по-често в темичката, защото майка ми си избива някакви комплекси (това, че тя не може да отслабне, не означава, че аз не трябва!!!) и прави режима ми доста затруднен! И напоследък (2дни) криввах лекичко... но на мен просто ми стана мноого лошо.. мускулите ми нямат сила да се движат, а и корема ме болеше (оказа се от неядене.. или по-точно малко ядене.. и днес като се наядох ми мина).. Хубавото е, че поне не прегрешавам с вредни неща... най-вредното ми беше меда и сиренето днес. Шоколад и бели неща.. почти от половин месец не ям. Аз си спазвам режим на диетолог и имам още 2 дни от първата половина на 1вата част ^.^ Днес се премерих - 10 ден. минус 7Ibs (около 3.3 кг).. да. препочитам да се меря в Ibs.
Мен много ме мотивират тинспо видеота before/after и нормалните тинспо.. ще пусна няколколонка като си седна на моя компютър.
Момичета, вие на колко време се мерите? Аз ще съм на 6 дни.. с изключение след два дни (не се бях мерила сигурно 1 месец и вчера реших за днес.. вместо да чакам)
Като за начало.. първата ми цел е още 3Ibs, а след това още 5. Не бързам за никъде. Важно е да е здравословно отслабване!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Най-вредно ти било сиренето. Чакай малко, ти чуваш ли се какво говориш?! Аз ти казах още преди, че не се храниш. Едно яйце НЕ е храна. Е, явно си стигнала до този извод и сама. Но все пак държа да получа отговор за сиренето, че да хвана да спра и аз да го ям, щом е толкова вредно....![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Нещо много ме болят краката в бедрата, но вече след има няма месец-2 тренировки (още отпреди да пиша за пръв път тук) не би трябвало да е мускулна треска. Или би могло да е? Чудя се дали е това или пренатоварване. Ако е първото, продължавам си нормално, ако е второто - почивка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може да получиш мускулна по всяко време, независимо че тренираш от отдавна. Колко пъти в седмицата тренираш? Пренатоварването не е нужно да го усетиш само под формата на болка, напрежение или нещо друго в определен мускул, то доста често се проявява и психически, така че помисли. Ако си правила някое ново движение или си вдигнала тежестите, със сигурност е мускулна треска.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Всеки ден тренирам, първо се загрявам малко с някое леко кардио (от типа на 10-15 минутки скачане на въже или клипчетата в ютюб с многото подскоци и движение) и после силово към 35-40 минути. А, честно казано, упражненията доста често ги сменям, за да не ми е скучно. Щом може по всяко време да се появи мускулна треска, значи вероятно е това. В такъв случай, ако си продължа нормално няма да си навредя, нали? Или трябва почивка? Днес, например минах само с малко по-дълго кардио + коремни за всеки случай и се чудя. Още има време и за малко клекове.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ако искаш си почини, но мускулната треска се лекува с движение. :д
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ми не ми се почива.Много приятно ми стана като ежедневен ритуал. Упражненията, душ, кремове и спане като къпан. Половината от тая зима се бях разпуснала и бях забравила колко е хубаво да си изморен физически, а не само умствено.
Благодаря ти, че ми изчисти съмненията за треската.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
За първи ден включих набирания на тренировка. Чувствам се като пълен нууб, защото ги правих на единички, държейки се на ръба на вратата и бяха със един невероятен чийтинг, какъвто само аз мога да направя :Д но... се опитвам.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Как на ръба на вратата? Аз много искам да ходя да се набирам някъде, ама не съм намерила подходящо място, а имам чувството, че ще счупя рамката, ако се набера на нея.. :д
Да бе, и аз така си мислех. Ама викам си ако се чупи, да се чупи, здраве да е... само метнах една кърпа отгоре, че иначе трябва да си с ръкавици или нещо, което да ти е на ръцете - гадно е, защото е ръбмаво. :д Но не мога да го кажа баш набиране, защото половината ми тяло се отърква на вратата...
...но във тебе като рана
"Защо?"
Как ще се набираш на ръба на вратата бе,ти добре ли си?Излез на вън,върви на някоя площадка с лостове..
Идеално съм си. Нито вратата ми е паднала, нито нещо ми е станало. На 38 градуса навън - мерси, излез ти.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Черен шоколад?
Everything changes, but beauty remains ...
Иве :*
Сушени плодове?
Everything changes, but beauty remains ...
И аз имам нужда от заместител, понеже се олях тези дни! Плаша се с каква страст и скорост изяждам един шоколад! Динята за сега ми е заместител,но не е същото.Гледах рекламата за някакви бисквити с мюсли,но предполагам са много "диетични"
Заменянето на един боклук с друг с цел да си успокоиш съвестта не е добра идея.Ако ще ядеш нещо квото не трябва просто го направи
FuckingFreak .. нямах предвид да се спрат сиренето и кашкавала.. а да се намалят. И го казах, главно, защото преди няколко месеца пак бях на без-нищо-вредно-режим и това ми беше основната храна.. и да: почти не отслабнах. Просто някои хора (като мен) замесват храните, които са яли преди - с други, също калорични.. та даже и прекаляват.. Надявам се, че разбра какво имах предвид.. че малко несвързано ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Какво им е на сиренето и кашкавала, че пак не разбрах? Това, че си яла главно тях и не си отслабнала - нещо друго е куцало, вярвай. Мога да ти споделя личния си опит, че откакто увеличих мазнините, свалих доволно - точно животински, цели яйца, сирене и кашкавал, ммм свинско :Д. Калории не броя, защото като цяло винаги съм на ОКБ, на ден се случва и 1000 да не минавам и мисля, че нЕма нужда да се затормозявам с глупости. Това било калорично, онова било калорично, дай да не ям нищо. Но това съм аз, все пак.
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-11-2012 на 21:07
...но във тебе като рана
"Защо?"
Сиренето и кашкавалът ако са животински стават,иначе не..Най-добре си е домашно,но рядко може някой да си го позволи да има крава на терасата или в хола в София.....Иначе от домашно прясно мляко стават некои нещица)
Малко офф топик- новият ми девиз за лятото! .. ако изяждаш към 15 филии на 1 хранене... нищо няма да ти стане!!!
няма да ти станат дънките, панталоните, че и някои други дрехи
Хахахах
то само филиите да бяха проблем
Иначе да, живеейки в голям град трудно се намират домашни продукти. Но смятам, че кашкавали на добри марки, които цените са им 10+ лв на килограм, са животински. Аз съм от не многото щастливи хорица да имат домашно овче сирене, прясно (въпреки че не пия...) и кисело мляко и мога да кажа само едно - въпросните продукти в магазините нямат нищо общо. Нито на вид, нито на вкус го докарват. Имам мерак и за козе да опитам, но по-натам.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Козе сирене е мнооого яко. Особено с боровинки си го представям в комбинация, разкош.