.
Затворена тема
Страница 96 от 100 ПървиПърви ... 46869293949596979899100 ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 2493
    Фен
    Ооооххх, как се поизпотих само. До преди малко подскачах на Pump it Up и съм ви - водичка, сега пуснах бойлера да влезна да взема душ, че...
    Ама може да реша още малко да потренирам.
    Даже и на климатик супер много се изпотих.... Аз сега си ям нормално, не пазя диети и гърдите ми от фъстъчки отново станаха по - големи. И осъзнах, че е много по добре просто да работя върху проблемните зони вместо да гладувам.

БТВ, някой от вас има ли крачкомер, това чудо полезно ли е изобщо или... там да си броиш крачките :Д
    mom4e sam

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Защо ми е да си броя крачките!?!?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от Shantia Виж мнението
    Ооооххх, как се поизпотих само. До преди малко подскачах на Pump it Up и съм ви - водичка, сега пуснах бойлера да влезна да взема душ, че...
    Ама може да реша още малко да потренирам.
    Даже и на климатик супер много се изпотих.... Аз сега си ям нормално, не пазя диети и гърдите ми от фъстъчки отново станаха по - големи. И осъзнах, че е много по добре просто да работя върху проблемните зони вместо да гладувам.

БТВ, някой от вас има ли крачкомер, това чудо полезно ли е изобщо или... там да си броиш крачките :Д
    и аз ги правя и ефекта е поразителен. една приятелка си взе крачкомер. няма смисъл от него освен ако не се движиш много и искаш да направиш минимума крачки на ден, но с упражненията се наваксва. а ти упражненията целите ли ги правиш

Фен
    Ами по около час тренирам и си правя лека почивка от по 1 минута като се пренатоваря. Правя всичко, лицевите, коремните, скоковете всичко.
    Ама да ти кажа сега правя почивка за да хапна малко, че бая тренирах, имам картофи на фурна със пушено сирене, сметана и гъби и малко наденичка. после още един час ще тренирам и така
    Краката са ми много стегнати, корема, всичко и ти рпепоръчвам да не спираш упражненията Като идеш на плаж ще видиш че си е струвало
    между другото аз си правя и антицелулитен масаж по половин час със специален крем и кожата ми е много гладка препоръчвам ти. има хубави кремчета по 5 - 6лв.
    Последно редактирано от Shantia : 07-17-2012 на 09:31
    mom4e sam

Shantia, всичко ли си хапваш по принцип? За колко време имаше ефект от упражненията? Колко често ги правиш?

Фен
    ^ Не пазя диета,но се храня нормално от всичко, което ми се яде по малко без да прекалявам.Изключила съм някои храни от менюто си напълно-а това са тестени изделия,пържено,прекалено мазно и газирано.А и по принцип не съм голям любител на сладкото,което ми е от полза в този случай.Упражненията ги правя поне два пъти в седмицата.Когато съм в цикъл не ги правя.Като се изчистя обаче и имам муза правя и по - често - по 3 - 4 пъти в седмицата и ако не съм схваната след това много. ако има още нещо питай, с радост ще откликна

mom4e sam

Мерси много Шантия! Ако има нещо ще питам пак, всичко хубаво

Защо се бъхташ да тренираш по един час, че и два пъти на ден?

едит:
    сега забелязах подписа ти. пише "mom4e sam", а в поста споделяш за цикъла си. малко не ми се връзват нещата?
    Последно редактирано от FuckingFreak : 07-17-2012 на 09:50
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Shantia аз пък така обичам да си похапвам сладко и едва издържам. Заинтригува ме с тези масажи и кремове за целулит. Може ли да ми кажеш марката и някакви упражнения?

Фен
    Разбира се мила сега ще ти пусна едно ЛС за марката да не правя реклами знам ли. И ще ти изправя също обяснения за масажите които си правя ако за тях питаш. Но след около един час, че отивам малко да потренирам още сега :*
    mom4e sam

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от myfavouriteseason Виж мнението
    Shantia аз пък така обичам да си похапвам сладко и едва издържам. Заинтригува ме с тези масажи и кремове за целулит. Може ли да ми кажеш марката и някакви упражнения?
    Само ще ти кажа да не взимаш Леокрема. На косъм бях, но ме разубедиха навреме в bg-mama. Вземи си на Дева Slim effect. Или антицелулитния им крем пак на Дева. Страшно хубави неща съм чувала за тях от всякъде, взех си такъв и се мажа от около 5-6 дена по 2 пъти на ден. Още няма пълен ефект, но определено за отрицателно време прави кожата мекичка като бебешко дупе.

Ей за това говоря:
    http://www.remedium.bg/catalog_img/240142.jpg

или

http://dora.bg/_details/Anticelulite...117-052344.jpg
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

благодаря се пак но вече ми дадоха съвет и ми препоръчаха крем и масажи

http://www.vbox7.com/play:b33d9d56
    една тренировчица пускам, за който не му се живее

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=bvCLxD3BI98
    и малко по-кросфитърски вариант, бая по-извратен
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на Chacho
    Горната е яка, преди правех доста такива тренировки. Като ги правиш за време дават много добри резултати.

Малко набирания:
    http://www.youtube.com/watch?v=0T0iO2t2v0I

И малко за бързина:
    http://www.youtube.com/watch?v=zlPrc...eature=related
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Shantia Виж мнението

Имам Nike+ Sportband, не брои колко крачки си извървял, а колко км си избягал, с каква скорост, колко калории си изгорил ... и те така От крачкомер не виждам никаква полза :д

Да, обикновено за време ги правя. Мислех, че няма смисъл да правя 400 бърпита, ама пусто шило в торба не стои. За ~1 час и 20 минути я свърших, все още нямам таймер, така че се ориентирам по часовника. Точно такова нещо ми трябваше, скоро не бях правила time challenge, а това направо ми спираше тока на моменти. Да се похваля - всичките ми лицеви бяха стриктни, докато Зузана споделя, че от 3тия рунд натам е била на колене.. но за сметка на това "набиранията", или по-скоро да ги нарека "отлепянки от земята" бяха пълна скръб. Но нека е така, поне се напъвах, не исках да ползвам стол както тя и да правя само негативни.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    докато Зузана споделя, че от 3тия рунд натам е била на колене..
    Ми то така се правят нещата,на колене .. Права няма как да тренира тоя предмишник и устна кухина и тн.. Освен ако треньорът не е гигант

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    FuckingFreak, доста бавно. Да не бъркаш нещо времето. Тази тренировка най-много за 40 минути се прави. Ще я пробвам и ще споделя. Бърпитата не са ми любими, но 150 съм правила за около 15 минути. Със стриктни лицеви.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

ЪЪ ок, направи я за 40 и ще мога само да те поздравя... Всички в сайта на бодирок, включително и Зузана са с време над 60 минути.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    У Цецови..
    Зузана не е толкова добра спортистка, за колкото я мислиш. Нищо че тялото и е добре оформено. Определено под 60 минути е тази тренировка. А тези в сайта са някакви женици, които не са спортували нищо друго през живота си.

Добре, ще се радвам да споделиш и твоето време, ако направиш тренировката. Аз пък си се имам начинаеща като цяло, така че сигурно съм доста бавна, мда.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    У Цецови..
    Извинявай, ако съм те обидила, но си е така. Хората започват да спортуват, заради външния си вид, за да правят впечатление - голяма част или защото са станали твърде дебели и вече не могат да минават през вратата. Ще я пробвам на морето след 3 дни, като ми ги няма тежестите, че много ме изкушават и.. хаха

FuckingFreak,може ли да ни покажеш резултати от тренировките си, в смисъл корем, тяло, някаква снимка за стимул? Мерси

Не, абсурд да си ме обидила. Аз също започнах да спортувам поради тази причина, преди никога не съм отдавала такова голямо внимание на спорта и засега единственото, което мога да искам от мен е да се подобрявам. Но и аз съм забелязала понякога тенденцията, че тя си прави модификации с тренировките си, които не изглеждат чак толкова непосилни, а всъщност поне на външен вид ми изглежда здрава и яка. Успех иначе с тренировката, както и с възстановяването, следя те тайничко в бб тийма и ти се възхищавам, въпреки че не пишеш толкова често.
    kitten8m, преди съм пускала, сега ще се радвам да си намеря кабела и отново да пусна. Философия ми е да пращам от телефона на имейла. А стимул не трябва да съм ти аз или който и да било друг-мотивацията трябва да откриеш вътре в себе си...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    У Цецови..
    Аз не съм много за пример, не знам защо ми се възхищаваш. Имам някакви постижения, но засега са нищо в сравнение с някои мацки във форума, но определено се опитвам да вървя право нагоре.. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си