- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Мн. ви благодаря. Златни сте :д. Прегледах сайтчето и наистина ми се струва добро. Що се отнася до целите. Ами определено имам и за сваляне не мога да определя в кг колко е но си имам и коремче, и пални бедра, и дупе, че и малко паласки май са се появили последните месеци. До преди година тренирах баскетбол, след като спрях се отпуснах тотално и с храненето и със спорта, че може би това, което доведе до качването на излишните кг е рязката промяна от активен към застоял начин на живот. Така че първо да сваля излишните кг и да започна да се стягам. Не бързам за никъде не очаквам да стане за месец - два и съм се подготвила да съм постоянна.
Разрови се за кардио тренировки, разбери какво са въглехидрати, белтъчини и мазнини и кои храни ги съдържат, РБД и НВД хранителни режими, кръгови тренировки (ако обмисляш фитнес), разучи упражненията за различните мускулни групи, виж горе-долу как се структурират тренировъчните програми, защо не бива да се страхуваш от тежести, колко време почивка е нужно (между серии и между цели тренировки), как да разгряваш качествено преди трен, какви коремни упражнения си заслужават и защо не топят те мазнините, каква роля играят сънят и стресът върху резултатите
Теми като за начало.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
значи ще намеря приложение и на знания по биология :д мс мн за насоките
и тука има последователи на бб-тийм ,мога да кажа че този сайт промени живота ми изцяло
Всеки себеуважаващ се, трениращ българин трябва поне да се отбие до тоя сайт![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
(y)
Мда, а някои хора дори имаме специално време от денонощието, посветено на него - обичам докато ям да правя нещо смислено и обикновено разцъквам него.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
FuckingFreak, имаш много хубаво коремче! Браво! Аз тренирам, но не сериозно, а от време на време и корема ми е съвсем леко оформен, но нямам воля за повече, признавам си. А и като ме хване една мускулна и после не мога повече. Стискам палци по - бързо да достигнеш желаният ефект!![]()
Мога ли да помоля за съвет?
Въпроса ми сигурно е тъп, но да попитам все пак. Не се лишавам от храна, но гледам да спортувам, т.е. от няколко дена, но хванах мускулна и сега ще изчакам да отмине за да започна пак. Дали това е добър вариант да си поддържам тялото без да отслабна в бюста както при диетите?
Ако имаш излишни килограми за сваляне, при всички положения ще свалиш от бюста. Със спорта се горят мазнини, така че...
Защо ще чакаш да ти минава мускулната? Ако тренираш, ще ти мине по-бързо.
Everything changes, but beauty remains ...
Какво да кажа. Слаба съм, но не съм перфектна. Като цяло съм женствена, имам извивки, дупет, бедра, но не съм дебела в никакъв случай. И много си харесвам бюста и веднъж пазих диета и той отслабна и почти изчезна, но започнах да ям нормално и за 2 - 3 седмици отново порасна какъвто беше. Сега тренирам аеробика, правя клекове и т.н. но като хвана мускулна и после пак тренирам не минава, остава си.Като цяло осъзнах че няма смисъл да ставаш роб на тялото си.. човек да спи ли, да работи ли, къща ли да гледа, кое по - напред. Не искам да съм роб, искам да съм нормална, леко да се поддържам без да изпадам в крайности. Но се притеснявам да не отслабна и там.
Мускулната треска се лекува само с движение. Пък и щом веднъж ти мине е логично поне следващите няколко седмици да нямаш нова, за да те кара да спираш да тренираш. Естествено не отшумява след една тренировка, но пробвай да я притъпиш с аспирин.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Благодаря!
Аз два дена по ред пих аспирин. Но усещам умора в мускулите и съм схваната на дупето и краката. Целта ми е най - вече да се стегна. Лошо ли е ако си правя почивки като се изморя или целта е да правя всичко без никаква почивка?
какво ще кажеш за силови тренировки ?
ssilo, Какво тренираш?
В началото е възможно да не моvеш да издържиш дълго без почивка, но опитай да не спираш напълно движението. Примерно ако тичаш, вместо да сядаш щом се измориш, продължи с ходене.
Everything changes, but beauty remains ...
Pump it Up ми препоръчаха, свалих си го и скачам и правя там каквото те правят... ама дали е добро за мен не знам?
Отделно правя коремни преси и клекове
ами според мен щом не иска да губи бюст да се захваща със силовитеако започне да бяга със сигурност ще намали обиколката ,но ако започне да тренира с тежести това няма да се получи,а пък и силовите тренировки изгарят много повече калории,грешно впечатление е че за да изгориш мазнините трябва да се къпеш в пот,самия мускул изгаря мазнините,затова при програми за отслабване силовата е много важна
Малко съм невежа, но силовите - имаш предив напрягане на мускули с тежести и такива неща, нали? У дома имам две гирички по 2кг. всяка. Сега ще изключа аеробиката и ще правя само клякания с гирички, лицеви, ама малко като ми минат ръцете, че по принцип са много слаби и не издържам, онзи ден направих 6 лицеви и се схванах жестоко. Отделно лягам по гръб и вдигам краката само за корема, после правя и малко коремни нормални, после вдигам краката в легнало положение първо единия после другия по 40 пъти и така.
Не знам какво още да включа, супер неориентирана съм.
Притеснявам се да не ми наедреят и бедрата от упражненията а пък имам малко нужда на краката в бедрата![]()
Няма да ти наедреят краката, споко, тестостерон нямаш. Много ми хареса какво каза BodyRocker*Ans* - силовите горят много повече калории. Пробвай и с по-големи тежести от 2 кг.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
да речем че съм на първи ден..
закуска: половин домат и 30г сирене моцарела ,общо около 100-150 ккал + физически упражнения + мнооого вода, обяда предстои![]()
мила,не се притеснявайняма да наедреят а пък и 2 килограма колко са,а със 30 клякам и на краката им няма нищо,дори са ми били най-слаби в периода в който съм използвала най-много тежести
мускулната треска при тебе се получава защото не разтягаш ,а е много важно след тренировка да разтегнеш мускулите,за да не се получава
за силовите тренировки сега
това са няколко статийки тук е обяснено всичко,и да силовата тренировка е тази която включва тежести и собствено тегло
http://www.bb-team.org/articles/1112...mit-i-realnost
http://lubomirivanov.com/3049/
http://www.mma-bulgaria.com/statii/t...ata-trenirovka
половин домат и сирене закуска ли е ,вие сте малки още се развивате,според мен ако приемаш по 1700 калории на ден и тренираш 5 пъти в седмицата всичко ще наред
Последно редактирано от BodyRocker*Ans* : 07-19-2012 на 10:08
Половин домат и хапка сирене? What the fuck? Защо не се храниш? Направо ако искаш направи домата една четвърт, а сиренето го хвърли през терасата, да не се мъчиш много много.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Да, най-разумно е ако приемаш въглехидрати да ги сложиш сутрин и на обяд, а вечер протеин и мазнини.
Я, сподели нещо повече. Появи се изневиделица :Д Гледам клякаш с 30 кг, на фитнес ли ходиш, сплит ли тренираш? Разкажи.
...но във тебе като рана
"Защо?"