Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Аз съм си така по принцип.
Добре, а учиш ли нещо в момента?
Хвани се и завърши някакво образование, вземи сертификат за език.
Нещата които си започнал опитай да довършиш по някое време, аз така правя.
Хващай нещата от днес, не от "утре".
Намери си работа , готино е.
Запознай се с нови хора.
Ела да пишеш в раздел Кофата ;д
Разкажи повече - къде си учил, какво , с кого живееш и т.н.
Студент съм в СУ, по-конкретно - програмните специалности във ФМИ.
Влече ме, повечето неща са крайно интересни... и все пак не успявам да се занимая с тях за дълго време. Имам Cambridge Advanced, език ми се учи просто за удоволствие (бях се насочил към Японски).

А относно това за започването и завършването на нещата - там е проблема, че не мога да се накарам да започна/завърша нещата, които иначе така силно искам да направя. Ако можех да се накарам, да намеря въпросната липсваща мотивация, нямаше да има проблем.

Що се отнася до работата - бях се надъхал да почна... и познайте... не почнах. Бях си уредил и интервю, щях да работя с приятел и то в сферата на програмирането (това, което уча). И така... умря ми мерака.

Хората не са ми проблем, имам изобилие от приятели, такъв човек съм просто. Но социалстването не ми помага да преодолея "мързела", нито пък ме кара да се чувствам по-продуктивен. Живея с приятелката си (любима - от 3 години и половина, живеем заедно от две ), на която, за моя радост, това ми настроение не се отразява негативно (е, освен, може би, честата липса на секс (пак въпрос на настроение), но го преживява :P)... абе в общи линии нямам никакви проблеми с външния свят, всичко е идеално.

Както каза ledenakrasota ако сам не си помогна, няма кой да ми помогне. И това е абсолютно вярно, защото проблема е вътре в мен. По-късно ще отговоря на твоето мнение, ledenakrasota, имам какво да кажа в отговор на коментара ти, но сега точно трябва да преустановя действията си на компютъра.

Мерси на отговорилите, радвам се, че има хора (смея да кажа - като мен, но за това - в следващия пост), на които им се занимава с душевните проблеми на непознати.